Bu gün Eskişehir yolu üzerinde, Ümitköye doğru gidiyorum. Sağdan tın tın müzik dinleye dinleye, arkadaşımla sohbet ede ede gidiyorum. (ortalama hızım 55-60km) Bir anda bir gürültü geldi, hız sesi. Aynalardan arkaya bakarken, sağ tarfımdan 3 tane ss ci geçi verdi. 55-60km hızla olmama rağmen, arabayı savurdular. Hani dreksiyon hakimiyetinı kaybetmedim ama, sinir olmadım'da değil hani. En sağ şeritten tın tın gidiyorum, birşeymi varda benim sağ tarafıma giriyorsunuz? Böyle bir anı yaşadım. Çokta kulak çınlattım ne yalan söyleyeyim. Hani oradaki insanların canı bu hareketlerinden zerre kadar umrumda değil ama bir tanesi arabaya çarpsa takla atsa Allah korusun ölse, vijdan azabından ben giderim oracıkta. Kendilerini düşünmüyorlar, başkalarınıdamı düşünmüyor bu arkadaşlar? Umarım bu forumdasınızdır da nedenini açıklarsınız.. Bende ss motor almayı düşünüyorum, hatta çok az kaldı. haftaya belgeleri alıp emniyetten ehliyetime işleteceğim ama sizin gibileri görünce ben nasıl düşündüm, ya motorcuları sevmeyen birisi olsa neler düşünür ve daha sonrasında motorculara neler yapar? Kalın sağlıcakla..