mavigöl samsun yolu tarafında biyer orayıda elden geçirmişler güzel bir piknik alanı var (geç gelen cevap için özür..)
mavigöl samsun yolu tarafında biyer orayıda elden geçirmişler güzel bir piknik alanı var (geç gelen cevap için özür..)
arkadaslar mondıal 125 zn bulamıyorum ,bayılerde znu var,ankaranın herhangı bıryerınde 125zn kırmızı bulabılecegım bır yer bılıyormusun .bayının elınde kalmıs olması gerekıyormus fabrıkada yokmus :(:(
Tek tek bütün mondial bayilerini arayıp sorabilirsin
http://www.mondialbayi.com/
Al sana bayi listesi
ANGARAJ
Arkadaşlar arayı soğutmadan bi buluşma yapalım diyorum.. bu aralar öğrenci arkadşların ( ben dahil ) final dönemi olduğu için yol yapma şansımız yok gibi.. Ama oturup bir çay içicek kadar da vaktimiz olduğunu düşünüyorum.. Motoru olmayıp ta gelmek isteyen arkadaşlar lütfen siz de buluşmalara katılın hem çeşitli motorlar görüp fikir sahibi olursunuz hem de kaynaşmış oluruz.. Liste yapalım ve zaman ile mekana karar verelim..
1) gonyaulax ( bahadır ) 0505 644 26 01
2)
3)
4)
.......
gece buluşursakta eve dönüş problemi olanlar sıkıntı yapmasın ben bırakabildiğim kadar kişiyi evine bırakırım diğer arkadaşlar da aynı şeyi yapıcaklardır eminim şimdiden teşekkürler gençler
cumartesi sınavım var.ondan sonra pazar günlerim 2 ay boyunca boş olacak.istediğimizi yapabiliriz ama benim için son 4 gün .. :/
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
arkadaşlar buluşma muhtemelen kızılayda veya kızılaya yakın biryerde olur.. uygun olduğunuz zamanlar hakkında bilgi verirseniz ayarlamak daha kolay olur.. ulaşım konusunda sıkıntısı olan arkadaşlar da belirtsinler o sıkıntıya da bi çare bulmak için kafa kafaya verelim..
Soykan otopark sıkıntın varsa motorunu benimkinin yanına koyabilirsin bi geceliğine evler yakın zaten.. şimdilik bukadar
Herhangibir aksilik olmadığı sürece haftasonu etkinliklerine seve seve katılırım
*Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
arkadaşlar görünüşe göre hepimiz pazar günü uygun durumdayız.. Pazar günü buluşalım ozaman.. mekan hakkında önerisi olanlar söylesin ortak karara varalım.
pazar günü full + full boşummmm.
Yağmur olmazsa büyük ihtimalle seve seve gelirim
pazar günü gezimi yapsak oturup sohbetmi etsek? km yapacaksak ayrı biryerde oturacaksak ayrı ekipman giyineceğim
*Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
aslında belli olmaz buluşunca hava iyi olursa yol yapmak istenebilir.. katılıma bağlı.. sen yine de çantana dizlik falan at belli olmaz .. ama tahminimce gezi olursa da çok uzun soluklu bir gezi olmaz.. busefer yakına gidilir.. yani tahminim bu
bakalım fikirlere göre ortak kararı veririz
motorum çamur içinde yahu hala temizleyemedim.sabah erkenden siler paklarım.öğleden sonra da paşalar gibi buluşmamızı yaparız olmazsa bana farketmez yol veya sade buluşma.ama mavi göl falan da olabilir..
olabilir tabiki herkes paslarını atmış olur .. buluşunca da karar veririz.. bana uyar ozaman pazar günü saat 13.00 da buluşalım derim .. görüşleri alalım
Pazar günü hava yağışlı olabilirmiş meteorolojinin yalancısıyım eğer hava güzel olursa gelmeye çalışacağım. Herkes için Bahçelide bir cafede oturmak uygun gibi gelir diye düşünüyorum.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
geziye söz veremem ama toplantıya gelirim,
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)