Abi söle gelmesinler üstüme atlarım bak
Abi söle gelmesinler üstüme atlarım bak
ANGARAJ
Yunus ne zaman motor alıyorsun yahu Bak motorsuz daha da üstüne gelirler
Herkese merhabalar. Bu foruma yeni üye oldum. Çocukluğumdan beri hep motorlara karşı ilgi duymuşumdur ancak bugüne kadar hiç motor deneyimim olmadı malesef Okulu bitirip yavaştan iş hayatına atılmış durumdayım. Artık bir motor alma vaktinin geldiğini düşünüyorum. Ancak öncelikle bu işin sağlam bir eğitimi almak istiyorum. Sevgili ankaralı motorcular bana ankara'da adam gibi motor eğitimi verip ehliyet almamı sağlayacak bir kurs arıyorum ancak bulamadım. Şu yeni kardeşinize tavsiye edeceğiniz kurs var mıdır aceba?
Hoşgeldin tekrar diyelim, wtp (ertan) ile beraber bu eğitim olaylarını araştırmıştık, ulusan motors var turan güneşin bi yan caddesinde tam adresini hatırlamıyorum, 4 saatlik bi eğitim olayları vardı, scooter, vitesli motor daha sonra gücü öğrenmen için 1000rr ile eğitimi sonlandırıyorlardı. ehliyet kursu da buna dahildi ( ancak ehliyet masrafları dahil değil ) fiyatı 350-400 tl gibi hatırlıyorum geçen sene araştırmıştık orası ile bi görüşebilirsin.
Ulusan Motor, Konrad Adenauer'daki yerinden (bu adamın soyadını hiç öğrenemeyeceğim) taşınmış.
Sonra oraya, benim gibi trafiğin yoğun olduğu bir akşam vakti gidip de "anaaa Ulusan kapanmış" şeklinde bir tepki vermeyin.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
İyi geceler Ankara.. pazartesiden itibaren Ankaranın üstündeki kara bulutlar dağılacak. Herkese kazasız belasız mutlu sürüşler
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
bugün dayanamayıp işe motosikletimle gittim. giderkende gelirkende yağmura yakalanmadım ama aradaki zamanda baya bir yağmur yağdı. şanslı günümmüş.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
yav mevsimler de şaşırdı . havalar bi ısınsa da tatile çıksak kafayı sıyırdım artık . ankara da sarmıyor . artık kendimizi şehir dışına atmaya başladım geçen gün konya bu sabah da eskişehir'e gideceğiz .bakalım haftaya neresi olacak ama havalar gerçekten iç açıcı değil...
Abi Ankarada durmuyorsun ki ne tatili biz yatıp ölelim o zaman
ANGARAJ
ne yapayım yunusum yatmaktan psikolojim bozuldu kafayı dağıtmaya uğraşıyorum .eylül gibi yeniden ameliyatlar başlayacakgeçen kontrolde söyledi doktorlar yine yatmaya başlayacağım . bari o zamana kadar dökeyim kurtlarımı ...
bu arada sen motoru mu sattın ???
Sattım abi Tarık hocam aldı işte biraz ani oldu gerçi umarım yüzümü kara çıkartmaz. bendeyken bi sıkıntı olmamıştı umarım onda da olmaz. Sende haklısın abi gezme konusunda buluştuğumuzda bilhare konuşalım ameliyat durumunu. Birde şimdiden hayırlı yolculuklar sana
ANGARAJ
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)