msn: sykn@hotmail.com.tr
Facebook: Soykan Karataş (hemen buluncak bir adım soyadım var )
msn: sykn@hotmail.com.tr
Facebook: Soykan Karataş (hemen buluncak bir adım soyadım var )
ayaş hakkaten güzeldi ya, yol güzeldi, güzergah güzeldi, tilkilerle, sincaplarla beraber mangalımızı yaptık, etimizi yedik, ben ıslak çimende yokuş çıkamadım falan falan derken güzel bi pazar günü geçirdik. tabii ki bunu eylemin kötü olmasına borçluyuz birazda, neticede hakketen güzel bi pazar oldu, katılan her arkadaşa teşekkür ederim =)=) Resimler içinde ayrıca teşekkürler poticocuk =)
it's a long way to the top...
vay vay vay işte ankaralı gençlik helal olsun sizlere arkadaşlar .yakışıklı fotoğraflar süslemiş sayfayı emeğii geçen herkese teşekkürler
Hayırda niye özellikle benim fotoğraflarım var şimdi?zaten düdükümsü çıkmışım hepsinde benim telefonda da bi kaç tane foto sıkışmış onlarıda ben yayımlayım madem.
ANGARAJ
Yunus Bey, şovumuzu da yapmışız maaşallah...!
Hüseyin Abi, kendimi dışlanmış gibi hissettim, bizde bi mangal filan yakıp fotoları atalım bari abi... Bende azıcık photoshop var montajla bi kaç motor filan da yaparız ortaya karışık bişiler... Kıskandım... Tebrik ederim sizi gençler...
biz endurocular olarak dün kendi şövumuzu göstertik sanıyorum kuruzırcılara bakınız hiçbirinin sesi çıkmıyor
dünki gezi planlanmış bir gezi olmadığı için lütfen yanlış anlaşılmasın ayrıca
ANGARAJ
Tabi Choopercıları kendi mekanınızda kıstırmışsınız, iç saha avantajınızı kullanmışsınız... Deplasmanda sizi zor anlar bekler baştan söyleyim...
Yanlış anlaşılacak bişey olacağını sanmam olmaz öyle şey bizde, açık açık sattınız bizi işte... Sorun yok...
Bu arada sevgili Arkadaşlar, yarın iş yeri Anıtkabir'e götürecek bizi... Oradan çıkışta, 1-2 saat civarı Çankaya'da ve Yiba çarşısında işim var...Akşam 20:00 sularında geçen buluşmamızda yanımda olan arkadaşım Bahadır ile Çiftlikte, Park Center tarafında kokoreç olayına girmeyi planlıyoruz... Sonrasında da çay ve sohbet yapabiliriz... Tabii hava koşulları müsade ederse... Bize katılmak isteyen olursa 0541-459-25-21 numaramdan yada 0506-698-29-34'ten Bahadır'a veya yarın sadece öğlene kadar buradan mesaj atabilirsiniz... İş yerinde sadece öğlen arası nete girebiliyorum... Ayarlayın, gelin artık, yapın bişiler... Saygılar...
Evet müthiş bir şovdu enduronun biri chooper ın çıktığı taşlı rampayı çıkamadı diyeri ise yine chooper ın çıktı rampayı yine ilk denemede çıkamadı
Sonuç : 3 chooper ın ayrı ayrı tek seferde çıktığı yeri iki enduro bi kaç denemede çıktı
yiğidi öldür hakkını yeme demişler o yüzden otların üstündeki hareketleriniz güzel bir şovdu biz dereye inmek için düz yol ararken maşallah iki enduro gördüğü her yerden geçti
*Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
valla mehmetciğim bizde konya ya mevlana türbesine gittik. şu an itibari ile eve girmiş bulunmaktayız .çok güzel bir geziydi otobüsün keyfi de bir başka oluyor uyuya uyuya geldim
abi aletler okadar yağmurdan sonra ilk defa toz toprak gördü nazarı çıktı o ondan oldu övgü için de teşekkürler bu arada
Benim Suçum yok o tırmanışta öhömm öhömmm!!
ANGARAJ
tamam yeaaa
gelmeyin yunusumun üzerine
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)