Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    msn: sykn@hotmail.com.tr
    Facebook: Soykan Karataş (hemen buluncak bir adım soyadım var )

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    ayaş hakkaten güzeldi ya, yol güzeldi, güzergah güzeldi, tilkilerle, sincaplarla beraber mangalımızı yaptık, etimizi yedik, ben ıslak çimende yokuş çıkamadım falan falan derken güzel bi pazar günü geçirdik. tabii ki bunu eylemin kötü olmasına borçluyuz birazda, neticede hakketen güzel bi pazar oldu, katılan her arkadaşa teşekkür ederim =)=) Resimler içinde ayrıca teşekkürler poticocuk =)

Motosikleti
    CROSS
    Alıntı RamuthRa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayaş hakkaten güzeldi ya, yol güzeldi, güzergah güzeldi, tilkilerle, sincaplarla beraber mangalımızı yaptık, etimizi yedik, ben ıslak çimende yokuş çıkamadım falan falan derken güzel bi pazar günü geçirdik. tabii ki bunu eylemin kötü olmasına borçluyuz birazda, neticede hakketen güzel bi pazar oldu, katılan her arkadaşa teşekkür ederim =)=) Resimler içinde ayrıca teşekkürler poticocuk =)

Motosikleti
    '10 GV 250

it's a long way to the top...

Motosikleti
    BMW R1100GS

vay vay vay işte ankaralı gençlik helal olsun sizlere arkadaşlar .yakışıklı fotoğraflar süslemiş sayfayı emeğii geçen herkese teşekkürler

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Hayırda niye özellikle benim fotoğraflarım var şimdi?zaten düdükümsü çıkmışım hepsinde benim telefonda da bi kaç tane foto sıkışmış onlarıda ben yayımlayım madem.

ANGARAJ

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Yunus Bey, şovumuzu da yapmışız maaşallah...!

Hüseyin Abi, kendimi dışlanmış gibi hissettim, bizde bi mangal filan yakıp fotoları atalım bari abi... Bende azıcık photoshop var montajla bi kaç motor filan da yaparız ortaya karışık bişiler... Kıskandım... Tebrik ederim sizi gençler...

Motosikleti
    biz endurocular olarak dün kendi şövumuzu göstertik sanıyorum kuruzırcılara bakınız hiçbirinin sesi çıkmıyor

dünki gezi planlanmış bir gezi olmadığı için lütfen yanlış anlaşılmasın ayrıca
    ANGARAJ

Motosikleti
    BMW R1100GS
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz endurocular olarak dün kendi şövumuzu göstertik sanıyorum kuruzırcılara bakınız hiçbirinin sesi çıkmıyor

Planlanmadığı için bu kadar güzel olmuş ya zaten.Yanlış anlaşılcak birşey yok kanımca.Başka sefere diyelim gelemeyenler olarak

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ

Tabi Choopercıları kendi mekanınızda kıstırmışsınız, iç saha avantajınızı kullanmışsınız... Deplasmanda sizi zor anlar bekler baştan söyleyim...

Yanlış anlaşılacak bişey olacağını sanmam olmaz öyle şey bizde, açık açık sattınız bizi işte... Sorun yok...

Bu arada sevgili Arkadaşlar, yarın iş yeri Anıtkabir'e götürecek bizi... Oradan çıkışta, 1-2 saat civarı Çankaya'da ve Yiba çarşısında işim var...Akşam 20:00 sularında geçen buluşmamızda yanımda olan arkadaşım Bahadır ile Çiftlikte, Park Center tarafında kokoreç olayına girmeyi planlıyoruz... Sonrasında da çay ve sohbet yapabiliriz... Tabii hava koşulları müsade ederse... Bize katılmak isteyen olursa 0541-459-25-21 numaramdan yada 0506-698-29-34'ten Bahadır'a veya yarın sadece öğlene kadar buradan mesaj atabilirsiniz... İş yerinde sadece öğlen arası nete girebiliyorum... Ayarlayın, gelin artık, yapın bişiler... Saygılar...

potitocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 McT

Evet müthiş bir şovdu enduronun biri chooper ın çıktığı taşlı rampayı çıkamadı diyeri ise yine chooper ın çıktı rampayı yine ilk denemede çıkamadı

Sonuç : 3 chooper ın ayrı ayrı tek seferde çıktığı yeri iki enduro bi kaç denemede çıktı

yiğidi öldür hakkını yeme demişler o yüzden otların üstündeki hareketleriniz güzel bir şovdu biz dereye inmek için düz yol ararken maşallah iki enduro gördüğü her yerden geçti
    *Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
    dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.

valla mehmetciğim bizde konya ya mevlana türbesine gittik. şu an itibari ile eve girmiş bulunmaktayız .çok güzel bir geziydi otobüsün keyfi de bir başka oluyor uyuya uyuya geldim

Motosikleti
    CROSS
    abi aletler okadar yağmurdan sonra ilk defa toz toprak gördü nazarı çıktı o ondan oldu övgü için de teşekkürler bu arada

Motosikleti
    Benim Suçum yok o tırmanışta öhömm öhömmm!!
    ANGARAJ

Motosikleti
    CROSS
    tamam yeaaa

Motosikleti
    '10 GV 250
    Benim Suçum yok o tırmanışta öhömm öhömmm!!
    hımmm... birileri tork farkından dem vurmak ister gibi
    it's a long way to the top...

Motosikleti
    Alıntı WTP adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hımmm... birileri tork farkından dem vurmak ister gibi
    Yokk Bahadır almış mesajı hem Sayın potitocuk biz çayır çimen bulamadığımız için 2 şer 3 er defa indik çıktık oraları
    ANGARAJ

potitocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 McT
    Yokk Bahadır almış mesajı hem Sayın potitocuk biz çayır çimen bulamadığımız için 2 şer 3 er defa indik çıktık oraları
    tamam şimdi oldu ozaman
    *Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
    dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.

gelmeyin yunusumun üzerine

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)

Bu Konudaki Etiketler