yarın eylem çıkışı nerde hangi cafe ye gidilecek.sabah 10 a kafar bakabilirim bilgisayar ancak, ondan sonra kurs için evden çıkacağım.kimse bişey yazmazsa bile 16:10 dan sonra telden ulaşırsanız muhite gelmeye çalışırım ..
yarın eylem çıkışı nerde hangi cafe ye gidilecek.sabah 10 a kafar bakabilirim bilgisayar ancak, ondan sonra kurs için evden çıkacağım.kimse bişey yazmazsa bile 16:10 dan sonra telden ulaşırsanız muhite gelmeye çalışırım ..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Toplanılacak mekan, bu sefer mümkünse trafiği az olan, park sıkıntısı olmayan bi yerde olsun... Mesela A.O.Ç. v.b...
toplantı hafta içi olmalı
ormancı boş, telefon eden de olmadı.eve yeni geldim 3 defa turladım cafenin etrafını.
Sanırım arkadaşların eylemden sonra planları değişti
birde bu gün sabah motorla kursa gidecekken farkettim. motorun altındaki yapraklar uçuşuyordu.baktım biryerden hava mı geliyor diye ve egzoz borusunda toplu iğneden biraz daha büyük bir delik olduğunu ve hava kaçırdığını fark ettim.ne yapmam gerekiyor bu durumda ? çıkışta efe ye gittim 4,30 da kapatmışlardı dükkanı.
ilker sorma bugün eyleme gittik ama beklenildiği gibi bir eylem olmadığı için bizde çok durmadık zaten ondan sonra ayaş tarafına gittik şehir merkezinden uzaklaşınca seninle buluşma olayıda yalan oldu haliyle ama aklımızdaydın bilgin olsun soykan dönüştede bahadırla sana uğricaktık ama benim telefonun dokunmatik bozuldu hatta senin evin oraya pazar yerine geldik bi 5 dk durduk orda benim hat bahadırın telefonda da çalışmayınca oda olmadı ne şanssız adamsın bilemedik arkadaş fotoları arkadaşlar yükler. yorulduk baya bugün ya
ANGARAJ
abi mindere kuruldum ölü gibiyim çok yorulduk cidden...
İlker plan değişince sana haber vermek imkansız oldu ama yunusun dediği gibi aklımızdaydın... Soykanla da bugün tanışmak kısmet değilmiş gerçekten aksilik işte.. =)
olsun yine toplanır bişeyler yaparız en kısa zamanda....
Haberim olsaydı Ayaş tarafına gelirdim... Neyse sağlık olsun...
çok güzel bir gezi ve çok az resim
Uploaded with ImageShack.us
*Oyuna bir kap dolusu şans ve boş kapta deneyimle başlarsın.Amaç;
dolu kaptaki şans bitene kadar,boş kaptaki deneyimi doldurmaktır.
neyse bu haftayı da bu şekilde geçirdik, ileriki zamanlarda diyelim..
hava da güzeldi şansınıza, fazla yağmur yemediniz umarım.
Bahadır senin okul DTCF'mi burdan çıkarabilirim belki Allahınız aşkına ben buralarda ağaç bulacam diye yırtınıyorum sizin gittiğiniz yer gerçekten güzelmiş acayip kıskandım yahu
evet DTCF ..
hatırladım ;) giriş kapısında konuşmuştuk Okulda görmedim senin motoru hiç getirmiomusun hala ?
yağmurda bile olsa biniyorum
buradan yazayım herkes alsın rahat iletişim kuralım
oldiskool@hotmail.com
https://www.facebook.com/profile.php?id=1052011423
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:19 ----------
özelden mesaj yazmama izin vermiyor.. 50 tane msjm olması lazımmış saçma bişey .. sen de yaz istersen msn i falan çünkü ben göremiyorum davetleri msnden..
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)