egzoz için sevindim abi, ne olursa olsun orjinal elindeki ile oynatmaman en iyisi.
Kılıf için çok şaşırdım abi ne oldu yahu
egzoz için sevindim abi, ne olursa olsun orjinal elindeki ile oynatmaman en iyisi.
Kılıf için çok şaşırdım abi ne oldu yahu
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
valla ne bileyim fazla iddialı olduğuna karar verdim toplumumuz henüz hazır değil bu tür modifiyelere
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
emir hocam keşke sökmeseniz seleyi. birilerinin hazır olmasından ziyade sizin beğenmeniz değilmi ?
Gençler buluşuyomuyuuuuuuuuuuz ?
hocam vallahi her gören burun kıvırınca ben de etki altında kaldım sanırım. şu an kararsızım açıkçası bi sökeyim diyorum bi dursun bi kaç gün daha diyorum.
lafta atar tutarız insanların ne düşündüğü hiç önemli değil falan diye ama net yorumları neyse de motoru canlı görenlerin olumsuz bakışları etkiliyomuş valla insanı
ama madem o kadar hayal ettin sen görmeden sökmeyeyim bari )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
vaay o da iyiymiş, hazır kıta bekliyorum diyosun.bu kadar olacağını bilmezdim. hehe
250 lik kullanmış adamsın kardeşim.bence bekle şu 250 ler otursun iyice bayiye gelsin alırsın.Ciddi ciddi vuruyorum kafaya neden aldım diye bazen.Ama ben aldığımda da 250 muhabbeti yoktu aldıktan sonra ortaya çıktı.
Nasiip kısmet bi süre benimkiyle idare edersin artık
Fuarda baktım ikisine de küçük farklar var sadece iki motor arasında... Bir de fiyat farkı... Şu an olsaydı maksimum 5.000 TL çıkabilirdim... Zaten bu sene kısmetse düğün olayına giricem, artık durumlar ne zaman uygun olursa o zamanki bütçeme göre bi motor seçicem... Bi süre MCT'ye devam...
Ama yok ben MCT'yi alayım, takas yapalım dersen canın sağolsun...
ağa chopper tipim değil yaa.Dur ama buluşmada bakalım belki bi elektrik alışverişi olursa dermişim Hayırlısı olsun düğün olayını bilmiyorumdum.Erkenden gidiyosun demek
mehmet gel sana regalin bobber'ını alalım çok deli görünüyor önceki sayfada link attım bi incelesene valla benim bile kafama yattı bide mondial 125 znu diye bi makina çıkmış çok güzel valla
ya o bobber görünüm olarak hakikaten çok şık ama kalitesi falan nasıl acaba ? ankarada bayisi var mı??
var emir hocam redline da aslında bi yakından görmek lazım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8065392/detay/
hocam bütçe olacak bi harley davidson sportster 883 iron alıp bobber haline sokacaksın. mükemmel ötesi oluyo resmen.
arkadaşlar bir önerim var toplaşıp redline a bayi gezmeye gidebiliriz aslında motorları alacak arkadaşlar görmüş olur hem de biz yeni modelleri yakından görme fırsatı bulmuş oluruz... Nekadar cross/ enduro kullanmayı tercih etsem de diğer modelleri de tanımak fena olmaz..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:55 ----------
daha sonra da bir yere oturup birşeyler içerken muhabbet ederiz tanışmış oluruz... keyifli olabilir.. Forumdan konuşmak bi yere kadar toplanmak iyidir...
illaki harley ama bakıyorum netten sürekli çok pahalı en ucuzu dediğin 14000lira şahsen bende olsa kıyıp da dağıtamam
hayyyattta redline a gitmem abicim yaa benim regalin ön çamurluk kırıldı, dedim alayım ben takarım, aradım ne kadar 100 tl dedi, dedim en son ne olur abi yaparsın birşeyler falan yok bu fiyattan ucuza bulamazsın dedi, bende 65 tlye buldum, çok ayıp yaa...
Ama akşam buluşmaya gelirim hava iyi olsa eymire falan giderdik bea pek bi güzel olurdu ama gök delindi sanki durmuyor yağmur :s
benim de içimde felaket bir eğmir isteği var.orda balık ekmeğimizi yer, çıkar turlarız muhabbet ederiz iyi olur.Ama havaaa şartları bir müsade ederse tabii :( dediğiniz gibi..
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)