ankara ahalisi biz ormancidayiz bilginizeeee gelecek arkaadaslar
ankara ahalisi biz ormancidayiz bilginizeeee gelecek arkaadaslar
ANGARAJ
senin telefonu arayamiyoruz calmiyorrr daha burdayiz bekliyoruz
ANGARAJ
arkadaşlar hafta içi sıkıntı oluyor biraz cuma günü ya da haftasonu bi buluşma yapsak fena olmaz... Bu arada ben pazar günü tekbaşıma eymir'e gidiyorum katılacak olan varsa beklerim bi yerde buluşur birlikte gideriz...
o bu değil de, supermoto, cross felan..
abi motor çekilmez olur da, bir motorun fotoğrafı da mı çekilmez olur :D
yunus sorry
hele xt falan... ıyyy...
it's a long way to the top...
mükemmel bir buluşma daha geride kaldı.içilen çaylar yapılan sohbetler ise bambaşkaydı tüm katılan dostlara teşekkürleri bir borç bilirim.kahvaltıda buluşmak üzere
Hizliupload.com[/IMG]
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
Hizliupload.com
hakketten güzel oldu bea, erken kalkmak zorunda kalmasak çok daha güzel olacaktı ama işte bu saatte işbaşı yapınca gece geç dönemiyor eve insan, e tabi bazıları rahat akşam 6' da kalkmalar, yok birisi sınava çalışıyorum diye ya bende işte sabah 7de yattım falan demeler, ayıp şeyler bunlar =))=)) ama yunus cross' u sat ya en kötü supershadow alalım sana =) hele xt ıyyyhh =)=)
ahhhh kafammmmm o nasıl bi taştı yav bak kardeşim ben halen yatmadım oturuyorum mesela her şer de bir hayır varmış
=)=) yok yani taş değil abi, sadece serzeniş biraz, taş gittiği yeri biliyor =) gece kaça kadar oturdunuz bizden sonra ?
01:15 de mekanı kapatıp çalışanlarla beraber çıktık
e abi bizden hemen sonra çıkmışsınız o zaman keşke beraber döneydik ya, ertan tek başına geldi gece gece desene
siz 00:12 de çıktınız ,biz 01:15 de yani 1 saat sonra zaten yunusla birlikte gittiler oradan eve geçti gece mesaj attı sağ salim gitmiş sorun yok yani
yok abi yanlışın var 00.12 de çıkmadık, ben motoru parkettim falan siteye girdim bi telefon açtım saat 01:49 idi lütfen kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyelim =)=) sağ salim gitmelerinden ötürü bir düşüncem yok zaten, güvenirim hepsine ama hani yan yatar çamura batar falan falan o yüzden =) Ha bide bu arada resimleri göremiyoruz abi :s
fotoğraflardaki sağ alt kısımdaki saatin yalancısıyım ben sizin çıkış anınız bizim çıkış anımız hepsi mevcut
abi son dakikaya kadar kimseden ses çıkmadı.yunus üstad da iş yaş gibi diyince hiç uğramadım bile :( kesin gelenler bişeyler yazsaydı bari ya.bende kös kös eve gittim saat 9 da
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
00.12 deyince anladım zaten fotolardan olduğunu ama senin makine 1 saat geri olabilir abi =)=)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:04 ----------
valla ilker bizde işte 10 gibi falan kızılaydaydık sanırım, yunus bi kaç kişiyi aradı ama akşam hatlarda bi sorun vardı sanırım, sürekli şebeke hatası alıyorduk.
abi inanın en çok isteyenlerin başındaydım ama kimseden ses çıkmaması karamsarlığa itti beni, pişmanım 8,30 da çıkmıştım 5 dk mesafeydi keşke bi yoklasaydım genede.neyse dediğiniz gibi nasip.umarım kısa zamanda bu olayı tekrarlarız
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
telefon numaranı gönderirsen aslında buradan ulaşamazsak bile arar haber veririz benim numaram imzam'da yazılı
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)