arkadaşlar merhaba; Yeni sayılırım etimesgut ta oturuyorum... Etkinlik ve gezilerde aranızda olmak isterim.
arkadaşlar merhaba; Yeni sayılırım etimesgut ta oturuyorum... Etkinlik ve gezilerde aranızda olmak isterim.
hoşgeldiniz..
vallahi bize ne 19 mayıs işliyo ne 23 nisan, işçi adam çalışır 19 mayısta da büyük ihtimal çalışırım
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
iş yoğunluğu vs sebepler olabilir abi, gelir elber müsayit olunca.
o değil de bu haftasonu akşam üzeri falan 3-5 kişi de gelse toplansak bi abi,nası olursunuz 4 den sonra falan, kendime uygun bi saat ortaya atıyım
haftasonu benim için sadece pazar akşamı olabilir. yarın istanbuldan misafir geliyo zira.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
tamam uyar bana abi, arkadaşlardan da gelen olursa 5-6 gibi toplanalım o zaman senin mekanda
Biri Kuvvetmacunu mu dedi
Kendisi iyi görüştük haftabaşında bu ara pek nete giremiyor ondan mütevellit buraya uğrayamadı yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş buluşmalarda etkinliklerde burdan yazıyoruz zaten topiği takibe alsınlar lütfen festivaller hakkaten bırakılacak cinsten değil ya hadi hayırlısı umarım bi terslik çıkmaz da gider geliriz ya o değil bu ara baktığım motorlar direk satılıyor arkadaş ne bahtsız adamım bi ilan buldum daha aradan 5 dk geçmedi eleman motora satıldı ilanını koydu at gibi kaldım izlediğim bi ilan 1 gün sonra satıldı anlamadım var bi terslik bende bu ara ama bende anlam veremedim
ANGARAJ
benim misafirim erken kaçarsa gelirim elbet ama henüz belirsiz olduğu için söz vermeyeyim. cumartesi falan anca netleşir benim saat kaçta gelebileceğim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------
motor mu alacaksın Yunus? ne arıyosun söylesene biz de bakalım belki çevremizde vardır aradığın gibi bişey
yok satmadım daha duruyor hakkat sende arıyorsun motor ne tarz bakıyorsun?
inşallah kafama göre birşey bulursam almayı planlıyorum şuan aklıma yatanlar xt600 xt600e tdm850 ye fena sarmış durumdayım ki sorma gitsin hele bugün satılan hem temiz hem kmsi düşük fiyatıda çok iyiydi içim gitti resmen işin aslı büyük cc enduro aramaktayım duyan bilen varsa haberleşelim pmleşelimmotor mu alacaksın Yunus? ne arıyosun söylesene biz de bakalım belki çevremizde vardır aradığın gibi bişey
ANGARAJ
Merhaba herkese,
Aranıza yeni katıldım. Havalar güzelleşip güneş kendini gösterince metabolizma hızlandı ve enerji dolduk hepimiz. Bu nedenle bende bir maxi scooter sahibi olmak için kolları sıvadım. Burgman 400 veya 650 uygun fiyatlı arıyorum.
Sorum şu: Ankarada Burgmandan anlayan bir servis veya usta varmıdır? Aldıktan sonra açıkta kalmak istemiyorum. Bildigim kadarıyla ankarada 650 lik hic yok 400 luk arasıra goruyorum. Bilgi verirseninz çok sevinirim.
gaccal tdm850ye bende sırılsıklam aşık moddayım ankarada vardı birtane 98 model kırmızı ilanı kalktı satıldı galiba ..
mayıs ayının 7 ve 8 inde ankara bala kesikköprü de oltayla turna balığı avlama yarışması varmış. çadırlar ve oltalar,gece kamp ateşi falan güzel bir organizasyon olacağı kanısındayım gelmek isteyen arkadaşlar linkten gerekli bilgiyi alabilirler
http://www.oltacilar.com/oltacilarde...011-t9229.html
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/konu...#ixzz1L366NKjP
eveet satılan aletin kmsi doğru ise 24bindeydi ve gayet temiz duruyordu tam ilanı gördüm aradan 5dk geçmedi satıldı ilanı koydu arkadaş o an nası sinirlendim anlatamam neyse her işte var bir hayır..
abi link çalışmamakta hatalı :(mayıs ayının 7 ve 8 inde ankara bala kesikköprü de oltayla turna balığı avlama yarışması varmış. çadırlar ve oltalar,gece kamp ateşi falan güzel bir organizasyon olacağı kanısındayım gelmek isteyen arkadaşlar linkten gerekli bilgiyi alabilirler
ANGARAJ
Valla benim bünye kilolu olduğundan Chooper / Cruiser tarzından başkası pek uymuyor bana... Diğerlerine inip binerken sıkıntı oluyor... Alçak seleli bişey lazım... Umarım yaz gelmeden gönlümüze göre motor buluruz... Hayırlısı olsun...
Abi nerelerdesin, nasılsın ? Sağlık durumun, keyfin nasıl ?
daha iyiyim kardeşim koltuk değneğiyle falan baya iyi yürümeye başladım .
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?
bu arada çalışmayan linki yenileyeyim
http://www.oltacilar.com/oltacilarde...011-t9229.html
benim iş var bu akşamda dün gündüz o taraftaydım yeni bi bar açılmış veya ben yeni gördüm metal bar nedj.... gibi bişi ismi 312nin üst tarafında daha ama senin motoru görmedim dün hoş saat erkendi ama neyse.
ANGARAJ
nedjima yeni değil ya sen bayadır gelmiyosn sanırım yaklaşık 5senedir orada başka bizamana artık
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)