Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI
    potitocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 McT
    arkadaşlar merhaba; Yeni sayılırım etimesgut ta oturuyorum... Etkinlik ve gezilerde aranızda olmak isterim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    !Lk£® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    hoşgeldiniz..
    vallahi bize ne 19 mayıs işliyo ne 23 nisan, işçi adam çalışır 19 mayısta da büyük ihtimal çalışırım
    Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
    Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
    Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı potitocuk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba; Yeni sayılırım etimesgut ta oturuyorum... Etkinlik ve gezilerde aranızda olmak isterim.
    hoşgeldiniz. pek etkinlik yok bu aralar ama olursa inşallah

Alıntı !Lk£® adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldiniz..
    vallahi bize ne 19 mayıs işliyo ne 23 nisan, işçi adam çalışır 19 mayısta da büyük ihtimal çalışırım
    İlker ben çözdüm sen kesin tetikçi falansın çok yoğunsun yahu

beyler bu arada kuvvetmira nerelerde gözükmüyo?
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    YZF R25
    iş yoğunluğu vs sebepler olabilir abi, gelir elber müsayit olunca.
    o değil de bu haftasonu akşam üzeri falan 3-5 kişi de gelse toplansak bi abi,nası olursunuz 4 den sonra falan, kendime uygun bi saat ortaya atıyım

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    haftasonu benim için sadece pazar akşamı olabilir. yarın istanbuldan misafir geliyo zira.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    YZF R25
    tamam uyar bana abi, arkadaşlardan da gelen olursa 5-6 gibi toplanalım o zaman senin mekanda

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Biri Kuvvetmacunu mu dedi
    Kendisi iyi görüştük haftabaşında bu ara pek nete giremiyor ondan mütevellit buraya uğrayamadı yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş buluşmalarda etkinliklerde burdan yazıyoruz zaten topiği takibe alsınlar lütfen festivaller hakkaten bırakılacak cinsten değil ya hadi hayırlısı umarım bi terslik çıkmaz da gider geliriz ya o değil bu ara baktığım motorlar direk satılıyor arkadaş ne bahtsız adamım bi ilan buldum daha aradan 5 dk geçmedi eleman motora satıldı ilanını koydu at gibi kaldım izlediğim bi ilan 1 gün sonra satıldı anlamadım var bi terslik bende bu ara ama bende anlam veremedim
    ANGARAJ

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    benim misafirim erken kaçarsa gelirim elbet ama henüz belirsiz olduğu için söz vermeyeyim. cumartesi falan anca netleşir benim saat kaçta gelebileceğim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biri Kuvvetmacunu mu dedi
    Kendisi iyi görüştük haftabaşında bu ara pek nete giremiyor ondan mütevellit buraya uğrayamadı yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş buluşmalarda etkinliklerde burdan yazıyoruz zaten topiği takibe alsınlar lütfen festivaller hakkaten bırakılacak cinsten değil ya hadi hayırlısı umarım bi terslik çıkmaz da gider geliriz ya o değil bu ara baktığım motorlar direk satılıyor arkadaş ne bahtsız adamım bi ilan buldum daha aradan 5 dk geçmedi eleman motora satıldı ilanını koydu at gibi kaldım izlediğim bi ilan 1 gün sonra satıldı anlamadım var bi terslik bende bu ara ama bende anlam veremedim
    motor mu alacaksın Yunus? ne arıyosun söylesene biz de bakalım belki çevremizde vardır aradığın gibi bişey

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    o değil bu ara baktığım motorlar direk satılıyor arkadaş ne bahtsız adamım bi ilan buldum daha aradan 5 dk geçmedi eleman motora satıldı ilanını koydu at gibi kaldım izlediğim bi ilan 1 gün sonra satıldı anlamadım var bi terslik bende bu ara ama bende anlam veremedim
    Aynen benimde öyle Yunus... Ankara'da ki ilanlarda bi hareketlilik var bende çok motor kaçırdım... Senin motoru sattın mı, sanki geçen gün ilanı gördüm gibi hatırlıyorum sahibindende...

Motosikleti
    Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen benimde öyle Yunus... Ankara'da ki ilanlarda bi hareketlilik var bende çok motor kaçırdım... Senin motoru sattın mı, sanki geçen gün ilanı gördüm gibi hatırlıyorum sahibindende...
    yok satmadım daha duruyor hakkat sende arıyorsun motor ne tarz bakıyorsun?

motor mu alacaksın Yunus? ne arıyosun söylesene biz de bakalım belki çevremizde vardır aradığın gibi bişey
    inşallah kafama göre birşey bulursam almayı planlıyorum şuan aklıma yatanlar xt600 xt600e tdm850 ye fena sarmış durumdayım ki sorma gitsin hele bugün satılan hem temiz hem kmsi düşük fiyatıda çok iyiydi içim gitti resmen işin aslı büyük cc enduro aramaktayım duyan bilen varsa haberleşelim pmleşelim
    ANGARAJ

Motosikleti
    Suzuki AN 650 Burgman Executive
    Merhaba herkese,
    Aranıza yeni katıldım. Havalar güzelleşip güneş kendini gösterince metabolizma hızlandı ve enerji dolduk hepimiz. Bu nedenle bende bir maxi scooter sahibi olmak için kolları sıvadım. Burgman 400 veya 650 uygun fiyatlı arıyorum.
    Sorum şu: Ankarada Burgmandan anlayan bir servis veya usta varmıdır? Aldıktan sonra açıkta kalmak istemiyorum. Bildigim kadarıyla ankarada 650 lik hic yok 400 luk arasıra goruyorum. Bilgi verirseninz çok sevinirim.

gaccal tdm850ye bende sırılsıklam aşık moddayım ankarada vardı birtane 98 model kırmızı ilanı kalktı satıldı galiba ..

mayıs ayının 7 ve 8 inde ankara bala kesikköprü de oltayla turna balığı avlama yarışması varmış. çadırlar ve oltalar,gece kamp ateşi falan güzel bir organizasyon olacağı kanısındayım gelmek isteyen arkadaşlar linkten gerekli bilgiyi alabilirler

http://www.oltacilar.com/oltacilarde...011-t9229.html

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/konu...#ixzz1L366NKjP

Motosikleti
    Alıntı ColdhearteD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gaccal tdm850ye bende sırılsıklam aşık moddayım ankarada vardı birtane 98 model kırmızı ilanı kalktı satıldı galiba ..
    eveet satılan aletin kmsi doğru ise 24bindeydi ve gayet temiz duruyordu tam ilanı gördüm aradan 5dk geçmedi satıldı ilanı koydu arkadaş o an nası sinirlendim anlatamam neyse her işte var bir hayır..

mayıs ayının 7 ve 8 inde ankara bala kesikköprü de oltayla turna balığı avlama yarışması varmış. çadırlar ve oltalar,gece kamp ateşi falan güzel bir organizasyon olacağı kanısındayım gelmek isteyen arkadaşlar linkten gerekli bilgiyi alabilirler
    abi link çalışmamakta hatalı :(
    ANGARAJ

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar bi sıkıntı olmazsa eymir gölüne gidicem ordan da kafama göre takılırım isteyen varsa birlikte gideriz...
    Ben de gelmek isterim henüz çıkmadıysan.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    yok satmadım daha duruyor hakkat sende arıyorsun motor ne tarz bakıyorsun?
    Valla benim bünye kilolu olduğundan Chooper / Cruiser tarzından başkası pek uymuyor bana... Diğerlerine inip binerken sıkıntı oluyor... Alçak seleli bişey lazım... Umarım yaz gelmeden gönlümüze göre motor buluruz... Hayırlısı olsun...

Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi nerelerdesin, nasılsın ? Sağlık durumun, keyfin nasıl ?

daha iyiyim kardeşim koltuk değneğiyle falan baya iyi yürümeye başladım .
    sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?

bu arada çalışmayan linki yenileyeyim

http://www.oltacilar.com/oltacilarde...011-t9229.html

Motosikleti
    ramzey Qm250
    evet oralarda senin motoru görmüştüm sanki bi ara ismin nedir acaba bi denk geldiğinde tanışalım olmazsa haftada en az 1-2 kere gidiyorum o taraflara bu arada ben yunus
    ozan bende tömbekideyim genelde hatta bu akşamda giderim 10 dan sora tombekideyim gelmek isteyen olurmu??

Motosikleti
    benim iş var bu akşamda dün gündüz o taraftaydım yeni bi bar açılmış veya ben yeni gördüm metal bar nedj.... gibi bişi ismi 312nin üst tarafında daha ama senin motoru görmedim dün hoş saat erkendi ama neyse.
    ANGARAJ

Motosikleti
    ramzey Qm250
    nedjima yeni değil ya sen bayadır gelmiyosn sanırım yaklaşık 5senedir orada başka bizamana artık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler