hoşgeldiniz, havalar düzelirse inşallah güzel etkinlikler olacak diye tahmin ediyorum
hoşgeldiniz, havalar düzelirse inşallah güzel etkinlikler olacak diye tahmin ediyorum
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
helal olsun valla nasıl bi takip bu arkadaş evet yağmur altında kızılayda ıslanan bendim baktım hava daha beter olacak kahvaltıdan sonra atladım eve gittim motoru bıraktım. bi dahakine tanışalım artık yahu
müdürüm sen burayı izmir mi sandın ? unuttun mu bu kentin melanet havasını ? dün 24 saat yağmur yağdı. hayır yağmurun da değilim o ayrı bi keyiftir binerim motora ama sıcaklık da düşük. bi türlü de yükselmiyo. geçen hafta içi gece saatlerinde resmen titreyerek motora bindim ve neredeyse mayısa giricez anlamadım
he bu arada konurda ormancı diye bi yer var oraya takılıyom çayı ucuz ))
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Çayı hakkat güzelse fiyat farkı gözetmeksizin gelirim 2 haftadır haftasonları şehir dışındayım bu sene ne olduysa umarım bu haftasonu bi sıkıntı çıkmazda bi buluşup çay çorba vs içeriz ne diyorsunuz??
ANGARAJ
saat 4 den sonra olduğu sürece gelebiliyim
ben de genel olarak akşam saatlerinde boşum. bu hafta sıcaklık değerleri de yükseliyor inşallah.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Mayısın ilk günlerine kadar güneş yüzü yok bize.Eğer bir toplantı ayarlarsanız bende gelirim.
hava durumu bugun yarın acık ancak sonrası gene yagmurlu gencler
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
elbet gelicek yaz, vurucam kırbacı
Arkadaşlar Ankara'da xenon ve mercek işinde uzman olan uygulama yapan bi yer neresi vardır ?
motosiklet için şart değil far 3 aşağı 5 yukarı aynı yer zaten otomobil üzerine çalışan yetkin bi yer olması kafi.
tavsiye edebileceğiniz yer varsa sevinirim.
ohooo ankara ölmüş ağlayanı yok
emir abi modifiye işleri ne alemde xenon - mercek olayları ne alemde..
ben bugün sakarya tarafındaydım ama motur göremedim
ANGARAJ
Yunus'um parçaların çoğu geldi salonda yere hepsini serdim montaj için bekliyorlar. amerikadan bir iki parça bekliyorum.
xenon kitim hazır ama mercekten ve angel eye uygulamasından vazgeçtim çünkü araştırmam gösterdi ki camı açılan fardan hayır gelmiyormuş.
ama farlar için xenon haricinde 1-2 orjinal ve nadir bulunan modifiyem olacak
selamlar uzun zamandır giremiyorum daha doğrusu yazdan beri yine yaz geldi aktivasyonlar başladı derken bende gireyim dedim ben selanıkte tombeki cafe bar var oraya takılıyorum genelde moturum onunde oluor 06 bv 8823 :D ramzey motor. nedjima bar ın yanında isterseniz görüşelim bi ara normaldede çayyolunda çalışıyorum turkcell tim de
pazar bi sıkıntı olmazsa eymir gölüne gidicem ordan da kafama göre takılırım isteyen varsa birlikte gideriz...
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
beyler 19 mayıs haftasında festivaller var. samsunda ve eğirdirde.
gitmeyi düşünen var mı ? sarıcakayaya göre havanın daha güzel olacağı şüphesiz. gerçi daha çok zaman var ama bi plan yapalım mı?
linkler şurda:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ve-senlikleri/
Şu an bu konu içerisinde 71 kullanıcı var. (0 üye ve 71 misafir)