o zaman yapalım mı bir "Hani nerde bu Ankara ahalisi?" buluşması!? Hem chopperrider'ın uykun fiyat yüksek memnuniyet garantisi ile bize tavsiye etmiş olduğu mekanı kalite kontrolden geçirmiş oluruz? ne diyorsunuz?
o zaman yapalım mı bir "Hani nerde bu Ankara ahalisi?" buluşması!? Hem chopperrider'ın uykun fiyat yüksek memnuniyet garantisi ile bize tavsiye etmiş olduğu mekanı kalite kontrolden geçirmiş oluruz? ne diyorsunuz?
ANGARAJ
olabilir pazar günü akşam üzeri gelebilirim ancak sadece bi o gün boşum =)
siz gene yapın planlamayı, başka bir gün olursa da kalbim sizlerle olur
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
hocam özel şirket adam 6 gün çalıştırıyor.7. günümüz yarısından çoğu da açık öğretim kursuna gidiyo geriye pek bişey kalmıyor işte heh
İlker, AÖF dedinde aklıma geldi... Nisanın başında yapılan ara sınava Gazi Üniversitesinde girdim, Cumartesi günü, öğlenden sonra... Orada sınav saatini beklerken hafif yağmur ciseliyordu, otoparkta üzeri örtülü bi motor gördüm... Jantlarından tahmin ettiğim kadarıyla 2011 CBR 125 R gibiydi... Aklıma bi an sen geldin, motorun başında biraz beklesem gelir mi acaba dedim kendi kendime... Sonrada o değildir dedim, gittim... Şimdi sen Açık Öğretim deyince aklıma geldi... Yoksa o sen miydin ? Bak şimdi aklıma takıldı...
Zaten biliyosun uzun zamandır bu motora niyetleniyorum, senle de konuşmuştuk bi ara inceleyecektim motoru... Eğer ki o motor senin motorunduysa güzel bi fırsatı kaçırıdm demektir...
Sen herkesi yakalıyorsun acaba bende seni yakalayabildim diye merak da ediyorum...
şöyle hafif doğayla karışık bir gezi düzenleseniz olmamı.Ankara'da doğa pek az rastlanır birşey ama siz iyi bilirsiniz rotaları
Bende gelirim yeri ve zamanı bildirmeniz yeterli... (mesai saatlerini unutmamak kaidesi ile taibki)
Herkese iyi geceler dilerim. Ben ara sıra buraya bakınanlardan birisiyim, tanıyacağınızı sanmam ) Geçtiğimiz cumartesi günü Cumhuriyet lisesinde motosiklet ehliyet sınavına girdim motordan. 20 soru üzerinde 17 tane doğru yaptığıma eminim (artık ne kadar eminsem hala içimde bir korku var) diğer 3 soruyda sallamasyon bir şekilde attım. 2 haftaya sınav sonuçları açıklanırmış. Sonuçlar açıklandıktan sonra ve kazandığım da ortaya çıkarsa 2. el arkadaşımın cbr 600f ini alacağım Allah izin verirse.. Tekrardan görüşmek üzere hoşçakalın..
Not: Bir kere baraj kenarına gidip piknik yapmıştık ben arabayla takip etmiştim.. Umarım yine böyle güzel organizasyonlar olur ve bende ''kendi'' motorumla katılırım
Not 2 : Biliyorum kızıcaksınız bana daha ehliyeti yeni alıyorsun 600 f de nerden çıktı diye ama kilolu birisi olduğum için 125 yada 250r kaldırmıyor bünyeyi
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Herkese selamlar.
Yeni GV250 aldım. Daha önce hiç tecrübem yok ama kolay kapıcam görüşündeyim.
Ehliyetim de yok henüz. Sınav zamanına kadar tenha yerlerde şöyle takılayım biraz diyorum Acaba ankarada ehliyet kontrolü ne alemde?
hayırlı olsun gv250 ,ana yollardan uzak dur sehir icinden kacın kızılay ulus tunalı gibi daha cok cevre yollarında ara yollarda takıl...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
tatlı su motorcuları ne alemde
ben haftada 2 kez gölbaşı yapıp geliyorum yolda radar varmış geç farkettim o kameralar bizi arkadan yakalamıyo değil mi ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 91 kullanıcı var. (0 üye ve 91 misafir)