bence de günahını alma. benim ustamdır cengiz. 1o numaradır. sen yat kalk bulunduğuna şükret
bence de günahını alma. benim ustamdır cengiz. 1o numaradır. sen yat kalk bulunduğuna şükret
evet spreadnarrow'a katılıyorum cengiz benimde ustamdır sanmam yapmaz öyle bir şey daha 2 hafta olmadı yanına gittim geldim senatör görmemiştim bilmiyorum sen ne zaman aldın motorunu ordan ama.
ANGARAJ
it's a long way to the top...
çok sağol patron. çok iyi oldu bu bilgiler. azcuk modifiyeye bulaştım yine bu bilgiler iyi olacak hakkaten
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
eyvallah ama senin bahsettiğin Ertan'ı tanımıyom ben arkadaşım şimdi adamın adını kullanmayalım ayıp olur
döşeme yaptıracağım deriyi bulayım gidelim bi fikrini alalım bu ustanın.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
emir paşa motorun tam apaçi motoru olcak analsıldı
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
hayır canım kesinlikle o yaptı demiyorum kendisiyle muhabbeti kurduk iyi biri sakin sessiz ve işinde oldukça ehli birisi allah var yukarıda. yanlış anlaşılma olmasın sakın ustanın kalbi kırılmasın allah razı olsun başka motorcuya bıraksalardı çokta parça halinde satıştaydı valla.
bana hak verin 2 ay motorsuz dolandım durdum işten çıktım motor olmadığından dolayı ümidi kestiğim anda bulundu insan ister istemez şüphelere kapılıyor benim içimde cengiz ustaya karşı bir gram şüphe netleşseydi o motoru orada teslim almaz şikayetçi olur işinde usta tanıdığım olay yeri incelemeyi çağırttırır motorun her yanını incelettirirdim. kimse yanlış anlamasın lütfen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
bu geçen salı günü öğleden sona yunus polisler beni aradı akşamında gittim işte bende salı günü orası polis kaynıyordu adamında başı ağrıdı hiç yoktan yere. şimdi zorlu bir mahkeme var önümüzde işin kötü tarafı olay yeri inceleme kıllandı duruma ilk başta motoru garaja çekin orada inceleyeceğiz polis gelsin vs vs dedi sonra biz konuştuk siz bilirsiniz dedi parmak izi alırken adam iyice kıllandı yağlı bezle neden silinmiş felan dedi umarım ne ustanın ne benim başım ağrır motoru çalan esas karaktersizler yakalanır.
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
korsanxxx Arkadaşım Cengiz Coşkun benim. Sağolsun bir arkadaş bu forumda hakkımda birşeyler yazıldığını habr verdi ve bu sayfayı buldum.
Ayrıca spreadnarrow,GaCCaLL ikinizide net üzerinden tanımıyorum ama Allah razı olsun tşk.
şimdi kardeşim sende nasıl bir vicdan var ben anlamakta zorlanıyorum. Diyelimki öyle ya da böyle farzetki dediğin şekilde olsun bu motosiklet benim elime geçmiş ve ben Allah rızası için polise haber vermişim ve motosikletinin bulunmasını sağlamışım bana bir teşekkür bile etmedin!!!!!! ve gelmişsin birde hakkımda burada yazılar yazıyosun. ben seni tanımam ve o motoru senin için değil Allah ın rızasını alabilmek için polise bildirdim. ben o motoru parçalayıp şasesini hurdaya verip diğer herşeyini kullanabilirdim. (Allah göstermesin) motor yağlı bezle silinmiş diyorsun motoru silen benim zaten heryerine parmak izim bulaşmış silmedenmi teslim edeyim. yunus arkadaş "eğer motosiklete ellediysen sil" dedi bende bezle sildim bunda şüphe duyulacak birşey varmı? hem günümü senin motorun için harcadım,hem binadaki komşularımın şaşkın bakışlarına maruz kaldım hemde senin için mahkemelere gidip geleceğim senin konuştuğun lafa bak yazıklar olsun. Aklın olsa buraya yazıp gülünç duruma düşmesin. ne kadarda günahını almayayım ama diyerek başlasanda laflarına, günahımı alıyorsun.
"Usta biraz tedirgindi" diyosun yanımda 6 tane Polis komşuların yoldan geçenlerin gözü hep bende nasıl rahat olabilirimki kimbilir insanlar ne düşündü.
Arkadaşlar hepinize ders olsun Allah rızası içinde olsa bu devirde yardım etmek yaranmıyor o yüzden dertsiz başınızı derde sokup kimseye insanlık yapmayın hayvan olun Allah ın rızasını canlılara iyilikde değil ibadetle arayın. Bu güne kadar 3 motosikletin bulunmasına yardımcı olsum ve kendimi riske attım karşılığında bir teşekkür bile almadım. Allah kabul etsin yeter. Bu son olsun......
---TURKISH STUNT---
cengiz usta sana defalarca teşekkür ettim duacıyım sen yanlış anlıyorsun beni seni suçladığım felan yok öyle olsa yanlış anlama olmasın diye hemen mesaj atmam yanlış anlamayın lütfen diye. kalbinin kırılmasını istemem keza istemeden bilinçsizce yapmışsam affola dediğin gibi hiç haber vermeden güzelce satışınıda yapabilirdin pekala. Ben sana güvenmemiş olsam çağırırdım bir araba çektirirdim garajıma baştan aşağı yapardım motoru az çok senin kadar olmasada yapıyorum biliyorum motor tamirinden ıvırından zıvırından.
bizim aile biraz köklüdür maalesef herkes baskı kurdu motorcudan şikayetçi ol diye ne diye olacağım dedim adamın suçu haber vermekmi deyip ailemle çatışma içerisine girdim allah korkusu var yüreğimde ustam öyle ha deyince bazı şeyleri yapmam zira mahkeme olacak hiç olmasını istemediğim halde olacak bir kez gideceğiz ikimizde bir dahada gitmeyeceğiz.
tekrar yazdığım şeylerin yanlış anlaşılma yoluna girdiği için senden tüm forum önünde özür diliyorum allah bin kere razı olsun hakkını helal et ve tadımızı kaçıran bu yazıdan dolayı 1kg baklavamı kabul et sonraki zamanlarda tatlı tatlı konuşalım insanız ne zaman birbirimize ihtiyaç duyarız bilinmez.
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
bi dahaki toplantı ne zaman ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
herkeze saygılar sonunda çocukluk haylime kavuştum artık aranızdayım çok araştırdım ve keeway super shadow umu aldım umarım mutlu eder beni. aranıza alırsanız sevinirim tanışmak dileğiyle
Merhabalar adım Soykan Dil ve Tarih-Coğrafya fakültesinde öğrenciyim.Motorumu alalı daha 1 ay oldu.Aranıza katılmak istiyorum.GaCCaLL'la muhabbetimiz var başka bir topik sayesinde.Öyle kendine müslüman gezmek olmaz diye düşündüm
ooo hacı hüsrev biz sana te ne zaman dedik buluşuyoz çık gel diye
neyse hoş geldin diyelim..
hocam sende hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun motosikletin buluşmaları burdan bildiriyoruz topiği takipte ol numaranı da bana pmlersen buluşmalarda arar rahatsız ederim buluşuyoruz diye.herkeze saygılar sonunda çocukluk haylime kavuştum artık aranızdayım çok araştırdım ve keeway super shadow umu aldım umarım mutlu eder beni. aranıza alırsanız sevinirim tanışmak dileğiyle
ANGARAJ
tamamdır takip etmeye başlıyacağım.Çevremde motorsiklet tutkunu kimse yok son hep tek başıma geziyorum düşündüm ki neden bende gezilere katılmayayım
gene aynı yerde bi f gördüm ama gördüğüm aynı motor muydu bilemedim konurdaki
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
pazar günleri dersane çıkışında ordan geçiyorum hep.
Haftaya da görürsem affetmem artık
isim neydi bu arada
gel kardeşim gel sen de gel
e senin motorunu görmedik orda hiç. yeni kasa 125 değil mi avatarındaki ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
evet hocam yeni kasa, hava kötü olduğundan yatışlarda bu ara daha 1000 i bile tamamlayamadım 700 lerde.
Haftaya görürsem gene konusuruz, memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)