Bende diyorum burdaki apaçiler kimdi geçen hafta sonu bende oralardaydım rast gelmedi demek.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
havalar haftaya düzelcek gibi.bi topaklaşma yapsak fena olmaz
motosiklet muhabbeti edecek adam yok çevrede bea
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Pazar günü bende aynı sokakta idim virago 535 siyah onuda görmüş olabilirminiz...(apartmanın içine çekmiştim makinayı)
vay anasınııı kimsenin birbirinden haberi olmadan aynı mekanlarda takılmıssınız şansa bak
ANGARAJ
yokk ne işim olurrrr
ANGARAJ
ilker sen bilkentde ne yapıyordun ?
kızılayda olmak ayıp bişey mi kardeşim sizin gibi GOP'taki mekanlara takılamıyoz biz napalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:41 ----------
Arkadaşlar Ankara'da kusursuz bi şekilde motosiklet jantı boyayabilecek (elektro statik boya da olabilir ) boyacı ve kişisel koltuk sele deri döşemesi yapacak döşemeci arıyorum.
bi de laser sticker basacak reklamcı lazım ??
var mı bildiğiniz ettiğiniz ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
dakka bir gol bir diyerek cevaplıyorum.
bir argedeşin cantları gayet güzel boyadı ama epey tuzlu.
sökme takma işinede hiç karışmaz.
http://www.finalkaplamaboya.com
faymer'den fatih dersen bilir beni.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
africa twin jantını güzel boyadı hacı.
o tür işleri güzel yapıyo. ama fiyat bağlayıcı olmasın ha, salladım yani yaklaşık
benim sticker'cı var bosna iş merkezinde. ostim metro durağına yakın. yankı reklam.
http://www.yankireklam.net
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
döşeme işini yiba'da moruk var kime sorsan gösterir eşi derya ablayla birlikte çalışıyorlar, motosiklet döşeme işi yapıyorlar, uzmanlığı deri tabi ki, hukukçu, çapırcı, yakışıklı, karizmatik, süper Ertan'ın selamı var dersin, müsait olursam beraber gidelim bana haber et gideceğin zamanı, fiyatı gayet iyi bir şeyler yapar, kendi de motorcudur zaten..
it's a long way to the top...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)