xt600 yaramaz ya..
(bkz: bir alex degil)
it's a long way to the top...
Arkadaşlar!! Ankara sizlere, sizler Allah'a emanet olun... ben askere gidiyorum acemi Amasya, usta istanbul... Eylül 17-18 e kadar herkes kendine mukayet olsun... Kazasız sürüşler
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
İlterim allahım hayırlı teskereler nasib etsin sağ sağlim git sağ sağlim gel inşallah!
ANGARAJ
he biniyom ben evden işe, işten malum salonlara
ankara'mızın güzide sayfasına eşki sözlük muamelesi yapılmasını esefle kınıyor, espiri çıtasının bu denli düşmemesi için yetkilileri göreve çağırıyorum
hayırlı tezkereler genc
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Arkadaşlar, motorumu sattım... Maksimum 2.000 TL civarı düzgün bi motor arıyorum, bilginiz olsun... Temiz, Düşük km scooter'da olur, chooper'da olur...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------
Yunus, sana bişey soracaktım, baktım msn'de yoksun burdan sorayım bari... Şu ilandaki motor bizim şadan abi'nin motoru değil mi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33528705/detay Ben plakayı tam hatırlayamadım ama motor tanıdık geldi...
Eğer onun motorsa ve de duruyorsa bi konuşayımda onun motoru alayım... En azından bildiğimiz motor...
hafta sonu sakarya caddesinde leman ın yanındaki 600f buralardamı acaba bu motor sahipleri hiç mi foruma takılmaz ki
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
zaten arkadaş çaresiz çaresiz etrafına bakınıyordu ne yapacağım ben diye.(pazar günü yüksel caddesini ve kızılayın etrafını bilen bilir berbattı eylemlerden dolayı dersanenin canımdan polisin fırlattığı biber gazlarını, öğrencilerin attığı taşları sopaları izledik )
Nisanın ortasında Ankara'ya kar yağdı desem acaba buna şahit olan kaç kişi vardır?
pardon hocam sakarda diyorum, doğrudur konur sokak, ve gri 600f yanınızda başka bir motorcu daha vardı dediğim gibi leman a yakındınız.Büyük ihtimalle sizdiniz o zaman
evet bendim yanımdaki de İlter'di. bu arada o ormancı kafeye bayıldım arkadaşlar. bundan sonra mekanım orasıdır çay ucuz yemekler kahvaltı imkanu güzel. manzara içaçıcı bundan sonra toplaşmaları orda yapalım
ülen sanki hande ataiziyle yakalandık paparazzilere anca bitli piyade İLter vardı işte yanımda
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 65 kullanıcı var. (0 üye ve 65 misafir)