ben yemedim
ben yemedim
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
selam arkadaşlar haftaya motorumla aranızdayım son bi aksilik çıkmazsa
eskişehirciler ne yaptınızz??? ıslandınızmı
sende hoşgeldin hocam buluşmalarda görüşmek dileğiyle konuyu takibe al ne zaman nerde buluşacağımızı burdan duyuruyoruz..selam arkadaşlar haftaya motorumla aranızdayım son bi aksilik çıkmazsa
ANGARAJ
ben şifayı kaptım ya :(
iyi ki kampa gitmemişim...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ben de maddi meselelerden katılamadım motoru ve kendimi yaza saklıyorum geziler için öğrencilik maddi açıdan kötü meslek maalesef
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
o kadar adam gelecekti falandı filandı derken, bir fatih vardı, bir showdown vardı valla..
o da xt600... hani başka, eli yüzü düzgün bir kahraman türk motoru aradı gözler dajskhdjskad.. :D
neyse.. bayağı bir eğlendik, iyi güldük, güzel içtik, macerası da, sıkıntısı da, sohbeti de, sessizliği de, her şeyiyle...
amaaaan.. fatih, patatesler olmuş muydu ya? onu sormayı unuttum bak, çiğ yemediniz de mi )))
it's a long way to the top...
sınav olmasa yağmur çamur dinlemezdim ama kısmet işte ne yaparsın...
ANGARAJ
biz de burda toplaşalım Gaccal
7. caddeye çadır kurmaya gidelim
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ayrıca Fatih abi, senin Jawa'cıya söylediğim çanta şundandı; 3'üncü fotoda uygulanmış halini söylemiştim..
http://www.hyosungsource.com/bmz_cac...ge.559x550.jpg
geziden 1-2 kare..
son hazırlıklar..
2 kat daha çıkacaktım aslında ama 3 gün için abartmış oluruz dedik.. (arkadaşın eşyaları da bende, atlamayın 2 mat 2 tulum var diye )
çadırı attık, motoru kapattık, gitarı çözdük, tombul şişeyi çözdük, yetmedi bir de kalecikli dostu çözdük, kurtardık mantarından..
gelmişken bilecik taraflarına da sarktık, ertuğrul gazi türbesini ziyaret ettik..
fotograf olayını pek sevmediğim için şimdilik sadece bunlar.. hadi bakalım..
lan bide çadır resmi koymuş, puuu yazıklar olsun! koysana otelin resmini
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
turuncu gt250r si olan genç bir arkadaş..
benim eleman canavar ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:35 ----------
allaaşkına, cuma gelseydin de sen yeseydin abi o kadar yağmuru
ayrıca patlak lastikte gösterdiğiniz tecrübe için teşekkür ederiz AhAhah
pattis nedir abi ya, ormanı yaktınız 5 tane patates közleyeceğiz diye.. :D neyse ki nallıhan yolundan donmuşsunuz, bizim donuş gecikince gitmeyelim oradan dedik, diğer türlü beraber donseydik, dönüşte satardın xt600'ü Ahaaha
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)