it's a long way to the top...
Haydi çocuklar okulu asıyoruz kampanyası
cuma gunu toplantı yaparsanız ben de katılırım.
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
evet cuma aksamına yapalım bır seyler emirin motoru ıslatalım hepımıze tavuk pilav ısmarlasın
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
slm arkadaşlar..mondial tamir için Gölbasında bildiğiniz bi yer varmı ?
işte buna dokunma !!!
hocam o zaman şöyle yapalım diyorum ben ama bakalım arkadaşlar ne diyecek?
Cuma günü saat 8 civarı herkez için en uygun zaman galiba o saatte bahçeli 7. cadde nin milli kütüphane tarafı girişinde buluşup ordan geçen sezon buz pateninin yan tarafında bi cafeye gitmiştik otoburkaplan'ın tavsiyesi üzerine zira kalabalık olacak gibiyiz bizi orası anca paklar gibime geliyor bu arada otoburkaplan nam-ı diğer serdar hocam kendisi buralarda mı bilmiyorum ama oda buraya yazarsa sevinirim olmazsa arar ulaşırım bi şekilde ben ona. Oraya gideriz hemi hava güzel olursa bahçede de oturma imkanımız mevcut. Tabi bu benim düşüncem diğer sevgili Ankara MT üyelerinden gelecek her türlü öneriye tabiki açığız ayrıca NEO üstadımız vardı oda yazmıyor bu topiğe umarım görür de yazar buraya olmadı onada bir ulaşsak iyi olacak hayattamı ne alemde bilmiyoruz cuma baya iyi olacak gibi hadi hayırlısı.
Uzun lafın kısası Cuma 20.00'da Bahçeli 7.cadde Girişinde buluşuyoruz'diyorum ben peki ya siz??
ANGARAJ
uyar.. tamamdır.. ben varım cuma 20:00'de 7 girişinde..
ben varım derken, ben + bir motorlu ark. + umut(unforgiven85) + umut'un arkı yani sanırım 4 motor geliriz sanırım..
sanırım, güzel olur sanırım;
sanırım sözlerimi bitirmem gerekiyor sanırım artık,
ama, sanırım..
it's a long way to the top...
varım ..
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
kısmetse ben de orda olurum.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
O zaman listeye başlayalım dimi?
1-)GaCCaLL
2-)Kuvvetmira
3-)chopperrider
4-)MotoGT
5-)~~NEO~~
6-)WTP
7-)+ bir motorlu ark
8-)unforgiven85
9-)umut'un arkı
10-)scuderia06
11-)?????
Yokmu Arttırann?? Bi şadan abimiz vardı ne oldu ona gören duyan var mı kendisini??
ANGARAJ
Walla arkadaşlar iki teker üzerindeyse bana her fikir uyar Ama değişiklik yapalım derseniz, dediğim gibi cevizlidere caddesi üzerinde (yurtiçi kargo cevizlidere şubesine çok yakın, internetten bakın) gezgin motorun karadeniz pidecisi de iyi alternatif. Hem de motorcu abilerimize destek olmuş oluruz. Ben hatta gidip fix menü için görüşebilirim.
Mesela 1 karışık pide+ayran+sınırsız çay için fiyat alayım mı?
Adres Tarifi : Buluşacağınız 7 cadde girişini arkanıza alıp dümdüz devam edip inönü bulvarından karşıya türkocağı caddesine geçip dümdüz gidiyorsunuz. Taa Çetin Emeç ile kesiştiği noktaya kadar. Oradan da dümdüz karşıya geçtiğinizde (solda ÖSYM binası filan da vardır) cevizlidere caddesine ulaşmış oluyorsunuz. Yine dümdüz 500 m kadar gittiğinizde yokuş aşağı inince solda gezgin pide yazıyor zaten.. Akşam 19:30 gibi orada buluşabiliriz.
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
Abi şimdi milletin gönlünden ne geçiyor, bir bilelim.. Ona göre de gideceğimiz mekanla önceden konuşursak grup indirimi alırız..
Herkes fikrini söylesin..
1. Güzel mekan ve sadece birşeyler içmek mi?
2. İlave pide mi
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
uyar her türlü.
Şu an bu konu içerisinde 66 kullanıcı var. (0 üye ve 66 misafir)