ANGARAJ
numerom aynıdır her zaman açıktır
İlter inşaat minşaat şantiye falan filan dalgasına mersine gittim dedi ama inanmıyom kesin asker öncesi karıynan gıznan sürtüyodur bi yerlerde
bu arada eleman nisan celbinde asker. ona bi uğurlama konvoyu yapalım motorla
barış da hayata dönüyo yavaş yavaş. feyse döndü buraya da damlar yakında
şu sarıcakaya kampına ilter, barış, erman, ben bi de eren gelme planları yapıoruz. bu hafta sonu bu saydığım elemanları aynı masanın etrafına getirebilirsem planı netleştiricez.
ankarada gelecek diğer arkadaşlarla buluşup beraber gidebiliriz eğer sizlerde cumartesi sabah yola çıkacaksanız.
bu arada forumda kampa gideceğini yazdığı halde buraya hiç uğramayan ankaralı hemşolar da var ara sıra gözüme çarpıyo
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ahanda bu benim valla!!!!
valla da benim billa da benim!!!
bu haftasonu elemanları bir araya getirirken beni ve wingman'imi de dahil edin, tanışalım koklaşalım
biz 4 cruiser olduk şimdi 4x250cc bir 1000 ederiz
bu arada ben Ertan, yaş 27.. Uzatmalı Ank.Hukuk öğrencisi (dalga geçmeyin olm bu sene diploma ) yapı denetim, yapı malz. lab., mimari maket işleriyle uğraşıyorum, bir de çocukluk arkadaşım var o üye değil buraya onu da üye ederim yakında, 0541 528 54 58 tel numaramdır.
it's a long way to the top...
Ertan sen şimdi koklaşalım falan filan dersen bak baştan söyliym bu iş yaş ))
bu arada ben de ankara hukuk mezunuyum. yaş 31 mezuniyet yılı 2000. naptın sen bu kadar yahu ))
numaranı kaydettim, sen de özelden gönderdiğim benimkini etmişindir. haftasonu ya da cuma akşamı falan artık ne zaman ayarlayabilirsek araşırız buluşuruz arkadaşlarla hep birlikte çay çorba içeriz.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Üstad biz dün akşam buluştuk ve cuma bi buluşma ayarlayalım diye karar kıldık biz, sayın ve pek muhterem Kuvvetmira ilen bunun amacı işte gidenler gitmeyenler belli olsun ne yapılacak falan gibisinden seninde numaranı kaydediyorum birazdan sana pm ile numaramı atarım Cuma günü Bahçeli civarında bir yerde buluşalım madem dediğin gibi tanışalım görüşelim dün ilterle de görüştüm telde ama burda değil kendisi adanadayım demişti galiba gürültüden biraz zor işittik sende sizden gelecekleri toparla gel madem oturalım anlatalım çay çorba içelim
chopperrider benden evvel davranmış
ANGARAJ
Merhaba hocam, aynı sektörde çalışıyoruz (inşaat). Belkide sima olarak tanıyorumdur bende tarık yaş 29 tanışmak dileğiyle.
İlteri kaybettik bir kere şantiye tozu yuttu mu kopması zor olur:Dchopperrider adlı üyeden alıntı
Erman da 600f ini satıyor sanırım ilanını gördüm enduroya ya dönecek galiba
ayaklı gaste gibi olduk iyi mi:D
bizim laz cem nerde ya sesi çıkmıyor:D
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
cuma cumartesı yapalım bır bulusma bende gelırım,motoruda satıyorum ayaklı gazeteci
yüksek hız ve sekil bana göre degil bana tork lazım rahatlık lazım xt660r lazım
Aslında motor alıp satmaktan gına geldi bana umarım bir ayar tutturabılırım artık ama race makınanın tadınada bakmıs olduk
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
teker teker gelin hepınıze laf yetıstıremıyorum aslında gsx 650f delmeden satmamak lazım
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
ben '02 girişliyim '04'te bırakmıştım '08'de dondum geri, bu sene diploma umarım ettim ettim, cuma olursa çok daha iyi olur, cmtsi bir yerlere kaçarız belki konuşalım da
tabi bunların hepsi 4.44'e gelecek parça için geçerli rodaj bakımında da motor, 1-2 damla yağ bırakıyordu conta gelecek istanbul'dan yarın gelecek şeklinde bir duuyum aldım ama bakalım en gec cuma gelmiş olur ben de katılırım cuma günü
olabilir.. hangi firma?Merhaba hocam, aynı sektörde çalışıyoruz (inşaat). Belkide sima olarak tanıyorumdur bende tarık yaş 29 tanışmak dileğiyle.
gaccal kardeşim, bir mesaj atarsanız yada ararsanız perşembe akşamı, çok süpersonik olur. en azından cuma gelip gelemeyeceğimi kesin söylerim 4.44 sebebiyleseninde numaranı kaydediyorum birazdan sana pm ile numaramı atarım
it's a long way to the top...
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)