.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
teras cafede geçmiş zaman bi toplantıda görüştük. phetonw12 ile gelmiştim toplantıya.
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
1-2-3 nisan'da sarıcakaya'ya çıkacak olan var mıdır beyler?
it's a long way to the top...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Millet, cevizlidere cad. üzerinde Gezgin Motor bir pideci açtı. Ben gittim baktım, gayet temiz leziz bir yer. Yağmur durunca orada 1,5 kuşbaşı götürelim der, saygılarımı sunarım..En son içeride bir dl650 ve hayabusa vardı. Pide söyleyeni üstüne oturtuyorlar
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
havalar bi açsaydı da bi toplantı buluşma neyim yapsaydık hepberaber..
ANGARAJ
sabah kar yağdı bi ara.
bu şehrede ya kar yağar ya yağmur ya da kasvet
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
bereket o bereket şehirin pisliğini temizliyor
ANGARAJ
5 gün boyunca güneşli görünüyo.
nerdesin paşa? konya filan mı?
bahçelide nereye dadanıyosunuz ?
tamam geçmiş olsuna gelecekler bugün bana senin için geç olmazsa 10-11 gibi falan buluşabiliriz bana saat pek mühim değil benim ev yakın zaten
belli bi mekan yok kafamıza göre gözümüze hangisi hoş gelirse insan populasyonunun fazla olduğu herhangi birisi oluyor geneldebahçelide nereye dadanıyosunuz ?
ANGARAJ
patron haklısın valla en çok ben de ucuz çay olan bi yer arıyorum. geçen yanılıp özsüt de çay içelim dedik 3.5 tl. nerdeyse bi litre benzin parasına bi bardak çay içtik kötü koydu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:06 ----------
bi örnek vereydin be yahu en azından hangi cadde ? görüp yanınıza gelmemden korkuyosanız söleyin yahu
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)