Ben de dün motomaxdaydım yeni ürünler gelecekmiş.. Bencede botta diadora tercih edebilirsin.. Kalite olarak tabiiki suomy ben kaskını kullanıyorum ama birşeyi de almış olmak için alma sonradan soğuyunca giyemiyo insan..
Ben de dün motomaxdaydım yeni ürünler gelecekmiş.. Bencede botta diadora tercih edebilirsin.. Kalite olarak tabiiki suomy ben kaskını kullanıyorum ama birşeyi de almış olmak için alma sonradan soğuyunca giyemiyo insan..
kuzen, ben de diadoraya yoğunlaştım.
bu arada sen cbr250 ön ödememi yaptın ? ne zaman teslim ?
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Evet ön ödemesini yaptım, bugün aradım honda efeyi ama henüz net bir tarih veremediklerini söylediler :( Çatlıycam artık yaa!
bende bilkent yaptım geldim demince eskişehir yolu güzel hava fazla üşütmüyor
ANGARAJ
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
merhaba gençler
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Vay Murat abi, selamlar. Görüşemedik ne zamandır. Bulamadın anlaşılan hala istediğin motoru.
Herkese selamlar, iyi akşamlar..
Septimus senin motor siyah mı?
Birde merhaba abi sen ne yapıyorsun mangalları bekler olduk
ANGARAJ
merhaba yunus nasılsın ben iyiyim bi yurtdışı işim var eğer gidersem motoru askıya alacam gitmezsem bakalım küçük çaplı bişeylere bakacaz hayırlısı sezon açılıyor yavaş yavaş inşallah kazasız belasız eğlenceli bol sucuklu,mangallı,hoşsohbet bir sezon geçiririz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------
merhaba septimus bakıyorum yurtdışına gitmezsem inşallah alacaz ufak çaplı bi motor sen nasılsın iyimisin? Kendine iyi bak sağlıcakla kal
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
selamlar ankara sucukların kokusu buraya kadar geldi yapmayın etmeyin =)
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
birinimi gördüm sanki))
kusura bakma septimus hocam senin motor 1000cc olarak aklımda kalmış valla bu ara kafa biraz silik benim herşey karıştı
ohoo turgay hocam sen oralarda tek mi kaldın yoksa?istanbulda çok daha fazla organizasyon oluyorselamlar ankara sucukların kokusu buraya kadar geldi yapmayın etmeyin =)
kim kim kim??birinimi gördüm sanki))
ANGARAJ
yakın zamanda toplantı düşünüyormusunuz bende gelip tanışayım sadece choopperrider ı tanıyorum o da izmirden
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)