ne hava var arkadaş be!
kızılay iptal, dolmuş, otobüs, taksi bulmak epey zor.
ankaraya yakışıyor kar
ne hava var arkadaş be!
kızılay iptal, dolmuş, otobüs, taksi bulmak epey zor.
ankaraya yakışıyor kar
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
güvenparkın oraları görecektin ama ha. trafik sesi yok, mahşeri bir kalabalık bekleşiyor. muazzam tabloydu. mekanik kıyamet gibiydi. eve zor geldim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
abi aslından bende istiyorum ama şu sınav durumuna bağlı... Tarık ve senin dediğin gibi sabahın 3ünde dikilicez etimesgut a... aslında sınav erken bitse aynı gün bile çıkılabilir... ama bide kalma işini nasıl yapıcaz??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:10 ----------
hocam sen zincir takar yine gidersin patpat!!
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
aman abi dikkat aslında benim lastikler dişli olsaydı sabah işe motorla gidecektim kafaya koymuştum ama kısmet işte
Kar gerçekten güzel oluyor ama şu trafik çilesi olmasa çok daha iyi olacak.
Dün Çankaya-Etlik arasını otobüsle 5 saatte alabildik. 17,30 da işyerinden çıktım 22,30'da evdeydim.
evet kar çok güzel bencede çok yakışıyor ankaraya belkide o griliği ortadan kaldırdığı içindir..birde merkezde çalışıp da evi eryaman sincan tarafında olanlar için dün hakkaten elzem bi gündü ben yarım saatte eve geldim ama eryamana gidecek arkadaşlar 8.30a kadar sevis beklemişler evede 10 civarı falan varmışlar trafik çok berbattı dün.Bugünde trafik yoktu mesela melihciğim duyuru yaptığı için herkez bırakmış kendi vasıtalarını toplu taşıma yönlenmişler anlaşılan
ANGARAJ
takipteyim müdür
xt350 lerden bi kaç tane var gözüme kestirdiğim dr350 ler ateş pahası onun yerine birsürü xt600 var satılık piyasada birde hondanın nx250 si var ki onu ta en başından beri araştırıyorum istanbullu bi eleman var ilanlardan da görürsün ben bildim bileli var o ilanlar hala anlamış değilim nedir ne değildir
ANGARAJ
beyler bu kaptanı derya scuderia erman takılmıyo mu buralara
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)