SELAM MİLLET!!! KIŞ UYKUSUNDAN UYANDIK ARTIK!!! EPEEEY BİR SÜREDİR SESSİZDİK, İŞE GCE VURDUK KENDİMİZİ... E ARTIK ÇİFT TEKER TEK ÇEKER VAKTİ!!! YENİ SEZONUNUZ KAZASIZ, HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN!!!
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Merhabalar;
Yollara geri dönüş sinyalleri veriyoruz galiba
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
kısmet )
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Sağolun hocam iyiyim... Bi buluşma yapsak daha da iyi olurum sanırım...
Bu arada, arkadaşlar, ben motorumu satıyorum... Sıfır km almayı planlıyorum, eşiniz, dostunuzdan almayı düşünen olursa fiyatında bir orta yol buluruz... Bende Ötv indiriminden faydalanıp sıfır motor alırım inşallah... İlanı da vereyim bakmak isteyen olursa...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41628363/detay
Ben sezonu kapatmadım gerçi ama yeni sezonumuz da hayırlı olur inşallah, kazasız, belasız, cezasız... Herkese keyifli yolculuklar...
eskiden cumartesileri burada pazarın proğramı yapılırdı sucuklar alınırdı sabah erkenden.tabi o zamanlar havalar iyiydi buralar yeşilligidi çayır idi çimen idi şimdi heryer beton oldi.yaz geliyor yavaş yavaş temelleri atmanın zamanı kaynaşma zamanı hadi bakalım gençler motorlarınızın zincirlerini yağlayın akünüzü kontrol edin lastiklerinizin havasını,farlarınızın ampüllerini sağ sol sinyallerinizi montu seneyede giyerim deyip bi beden büyüğünü alanlar yada montu küçülenler kilo alanlar hadi bakıyım yavaş yavaş forum havasına girin sezon açılıyor şimdiden hazırlıklara başlayalım kaynaşın iyi dostluklar kurun muhabbet edin tanışın.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:40 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:45 ----------
formu renklendiriyim kimse yokken
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Ben burdayımmm!!! geçen yazdım ama yollamamışım demekki postu evet beylerr varmı eskişehirdeki şenliğe gidecekler?
ANGARAJ
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
İlter şanslısın ki organizasyon 1-2-3 nisanda detaylar aşşağıda
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2282429
ANGARAJ
sarıcakaya çok soğuk olur be ya!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
İlter, şu festivale gitsek mi aceba ya ? hiç katılmadım ben nasıl bi organizasyon oluyo bilmiyorum merak da ediyorum aslında.
sen 1' inde sınava gir cuma günü zaten, cumartesi erkenden de basar gideriz.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Eskişehir yakın nasıl olsa kalmalı olmasa bile günübirlik bende gelebilirim... Hatta bi arkadaş var kandırısam o da gelir... Tabii tarihin yakınlaşıp, iş durumumun kesinleşmesi lazım... Grup halinde gidersek çok da keyifli olur sanırım... Eğer şartlar el verirse uzun soluklu katılacağım ilk organizasyon olur... Hadi hayırlısı...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)