naber ankara nasıl gidiyo=)
arkadaşlar selam
http://www.motoankara.com/
sitesindeki kışlık park hizmeti hakkında bilgisi olan var mı?
fiyatı gayet makul görünüyor ama kullanan varsa izlenimlerini almak isterim..
Arkadaşlar istanbuldaki fuara gitmeyi düşünen varmı organize olalım
mrblar ben Niğdeden Niğde de böle bir etkinlik olmadığı için etkinliklerinize katılmak isterim bu tarafa kapadokya bölgesine her hangibir gezi planınız varsa katılmak isterim niğde grubuyla.
bildiğim kadarıyla ordan da temin edilebilyor ama tavsiyem araba veya motorla değilde metrobüs metro vs ile ulaşımı sağlamanız zira o gün orası zaten ana baba günüü olacaktır
ANGARAJ
bana kalırsa en mantıklısı trenle gidip ondan sonra en kötü ihtimal taksi ile fuar alanına ulaşmak.
taksi değil de karşıya geçtikten sonra metrobüs kullanmak daha mantıklı aslında nede olsa ayrı yolda gidiyor ve hakikaten hızlı..
ANGARAJ
Selamlar Ankara... Uyan artık kış uykusundan ve canlan biraz... Ben de gidiyorum arkadaşlar fuara... Tren ve metrobüs hattıyla kolay bir şekilde orada bulunacağımı düşünüyorum. Bu arada fuar bilet fiyatlarının 35 tl olduğu söyleniyor...Üstelik günlük biletmiş bu... Yani bir biletle sadece 1 gün giriş hakkınız varmış...Büyük saçmalık... Bir hal çaresi düşünülmeli bence...
Bu arada gitmeyi düşünen arkadaşlar için rota:
Trenle Söğütlüçeşme (Şükrü Saraçoğlu Stadyumu) durağında inilir. Merdivenlerden inip metrobüs durağına geçilir ve 1 saate yakın bir yolculukla CNR expo'da inilir...
arkadaşlar ankarada motokurye arayan bi yer biliyorsanız yada duyarsanız yardımcı olursanız sevinirim motorum ve a2 ehlıyetım var yenımahalledeyım , iyi aksamlar
başka işte olabılır ama öncelıkle kuryelık yapmak ısdıyorum sımdıden teşekkurler
arcadium baya bi uzak kalıo ben yenımhalle merkez tarafındayım . bide burger king kfc giibi şirketler ,diğerlerine göre çok daha fazla iş az maaş modunda yinede teşekkürler ilginiz için
arkadaşlar ankara sincan bölgesinde bisan senatör marka gri scooterım çalınmıştır. plakası 06BP8202 görenlerin bana ulaşmasını veya sincan karakoluna bildirmelerini rica ederim.
0554-361-18-00
insan su gibi olmalıdır konduğu kabın şeklini almalı gittiği heryere istediği şekli verebilmeli B.T.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)