Ankarada üniversite öğrencisiyim, fazer motor alıcam, bir motora karar kıldım, bir abim bana yardımcı olabilir mi, bir motora baksın. Lütfen acemiyim, karşılığı da neyse verebilirim.
Ankarada üniversite öğrencisiyim, fazer motor alıcam, bir motora karar kıldım, bir abim bana yardımcı olabilir mi, bir motora baksın. Lütfen acemiyim, karşılığı da neyse verebilirim.
Merhaba cruiser bir motosiklet bakıyorum Ocak ayı sonu gibi alacağım, Ankara'da 2.el motosiklet nereden alınır özellikle cruiser tipi, motosiklet pazarı gibi bir şey düzenleniyor mu? Galeriler nerede vs. Şimdiden teşekkür ederim. Yolunuz açık olsun.
2011 yılı hepinize sağlık ve mutluluk getirsin, YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Havalar soğuyunca kimseden ses çıkmaz oldu :(
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. henüz bir motor tecrübem yok. ankara da iyi bir şekilde sürüş eğitimi alabileceğim neresi ya da kimler var? bir tek atom karınca soner i biliyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Valla 2 sene evvel yazmıştım bu başlığa, sağolsun yetkili kişi ilgilenmişti. Bakıyorumki 2 yıldır bende hiçbir değişim olmamış, aynı tas aynı hamam. Halen geçiştiriyoruz katılıcaz edicez diye. Zaten kulağımda bir çınlama var yıllardır 'Harekete geç! Harekete geç!' diyip duruyor. Kendimden tiksiniyorum. İşler yoluna varırsa inşallah ilk yapacağım şey bu grupla tura çıkmak olacak, aklımdasınız her zaman.
''hatırlamak üzere yola koyulmadan önce sahip olmadıkları bir anının izini sürmek..''
W.S.Merwin
Selamlar herkese,
2007 er6n talibiyim (2006 değil. Önemli). 8500-9000 tl gibi bir bütçem var. Sorunsuz, masrafsız, mümkünse yürüyen aksamı yeni değişmiş, KESINLIKLE 20.000 km üstünde olmayan, mümkünse siyah bir makina arıyorum.
Özellikle bahsedilen yağ eksiltme-yakma problemi olmayan bir alet istiyorum. Samimi ve ciddi bir alıcıyım; satacak arkadaşların da aynı ciddiyet de olmalarını bekliyorum.
Ankara'da ikamet ediyorum ama orta mesafeden motoru görüp alabilirim.
Buraya çok sık uğrayamıyorum,
Telefon numaram: 0541 528 54 58
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1AuRVxrFe
it's a long way to the top...
s.a ankara ekibi uyuyormusunuz yahu, bu ne sessizlik :D günaydın
iyi geceler beyler varmı ayakta olan :D
selam agalar
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Sorma gitsin
ANGARAJ
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
14 kilometre civarı.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)