herkesin kurban bayramı mübarek olsun allah işinizi gücünüzü rast getirsin hep birlikte nice bayramlara allaha emanet olun
herkesin kurban bayramı mübarek olsun allah işinizi gücünüzü rast getirsin hep birlikte nice bayramlara allaha emanet olun
Sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.
Herkesin bayramı mübarek olsun...
Herkese selamlar uzun bi aradan sonra merhaba demek istedim Tanıyan tanımayan herkesin kurban bayramı mubarek olsun.
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var motorum çalındı ve ben ekmek paramı motorum ile birlikte kazanıordum artık umudum kalmadı ve motor almam gerek peşin alamicam durumum çok sıkışık ankarada senetle 2.el motor satan bi yer varsa bana yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürle
can_irmak_arinkal@hotmail.com danda ulaşabilirsiniz o5545074737 dende msj atarsanızda olur ben ararım sizi tekrar teşekkürler
yokmu sesimi duyannnnnn
Sesini duyan vardır arkadaşım ama yardımcı olabilecek birisi yok anlaşılan geçmiş olsun bu arada umarım istediğine kavuşursun..
teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:26 ----------
kerdi kartımın limiti okadar olsa halledebilirdim ama işte oda olmuyo geldimi heryerden geliyo bela limiti yükseltmek istedim red verio oda düzenli yatırmama ragmen kabul etmediler ama genede ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
hocam düzenli yatırmicaksınız limitin yükselmesini istiyorsanız o zaman yükseltmiyorlar zaten mesela aylık 500 ekstremi geliyo asgari tutarı kadar yatırın 2-3 ay bakın nası yükseliyo limit ...beni kendileri arayıp yükseltmek istediklerini sölediler taktik bu malesef..
Bankacılar zaten borcunu zamanında yatırmayan müşteriyi sever
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
ankara ne bu sessizlik hava nasıl oralarda =)
Havalar soğuyor :(
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
son bin yılın en normal kışı olacakmış bu kış
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ankara ankaraaaa ne yapalım son bir buluşma daha yapalım mı? ne dersiniz? Uzun zamandır kimsenin sesi soluğu çıkmıyor ayrıca haftasonuna yağış var bir-2 gün içerisinde yaptık yaptık gibime geliyor sanki?
bu durumda biraz sakat bir durum gibime geldi ya hadi hayırlısı
Atakule taraflarında KAR yağıyor
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
erhan abi yeni motor hayırlı olsun kazasız, belasız ve cezasız binersin inşallah
darısı başımıza..
Ben dün biraz dolaştım motorla.. Buz pateni tecrübeniz yoksa sakın çıkmayın arkadaşlar, çok tehlikeli...
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)