Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    250 mct
    Alıntı fatihhoca81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben de kız arkadaşımla gelebilirim.

1. eTo1903
    2. sapmura
    3. fatihhoca81
    Hadi Ankara bi İstanbul kadar olamayacakmıyız bi de BAŞKENT'iz tüüü yazık bize ( nasıl damar oldumu biraz )
    Şaka bi yana hadiyin pamuk eller gidonlara Cumhuriyet Bayramında Bayraklarımızla yollara

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Jinlun_250_Elegance
    Ben de geliyorum dostlar...Üstelik abimle... yani iki motor ve artçılarımızla...

1. eTo1903
    2. sapmura
    3. fatihhoca81
    4.Unforgiven85
    5.Sedattt

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Arkadaşlar, organizasyon planını, buluşma yer ve saatini, kortej güzergahınıda yazarsanız iyi olur bence... Saatler uyarsa bende gelebilirim...

Motosikleti
    250 mct
    29 Ekim günü gün boyu müsaitim organizasyon programına gelincede ortaklaşa karar verip bir program yapma fikrini atıyorum ortaya

sapmura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa TS 350/638
    Alıntı eTo1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    29 Ekim günü gün boyu müsaitim organizasyon programına gelincede ortaklaşa karar verip bir program yapma fikrini atıyorum ortaya
    Aynen katılıyorum.
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]

Yalnız arkadaşlar resmi günlerde yapılan kortejler için emniyetten falan izin almak gerekiyor kanımca.. kortejlerde herhangi bir kaza yada başka bir durum olursa izinsiz kortej yapmış olursunuz. İyice bir araştırın bence, sakata gelmeyin..

Motosikleti
    250 mct
    Valla bu ve buna benzer durumlarla karşılaşmamak için forumdan deneyimli arkadaşların yardımcı olacaklarını sanıyorum.

burakkose3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125E
    Krank kolunu kırdım yenisini takabilirsem gelmek isterim
    yani şöyle ki...
    1. eTo1903
    2. sapmura
    3. fatihhoca81
    4.Unforgiven85
    5.Sedattt
    6.(+)(-) burakkose3

Motosikleti
    250 mct
    Alıntı burakkose3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani şöyle ki...
    1. eTo1903
    2. sapmura
    3. fatihhoca81
    4.Unforgiven85
    5.Sedattt
    6.(+)(-) burakkose3
    Evet hadi arkadaşlar koskocaman Başkent'ten 5 buçuk kişimi geliyor. Ben bayrakları temin ettim, bugün Ulu Önder'imizin imzasını motora yapıştırıyorum. 29 Ekim'de zaten gün boyu izinliyim.
    Katılacak arkadaşlar organizasyon konusunda da fikirlerini iletirse çok ama çok memnun olacağım.O gün istenilen yerde ve istenilen saatte müsaitiz. Hadi pamuk eller gidonlara

1. eTo1903
    2. sapmura
    3. fatihhoca81
    4.Unforgiven85
    5.Sedattt
    6.(+)(-) burakkose3
    7. ??????????????

sapmura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jawa TS 350/638
    Alıntı burakkose3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani şöyle ki...
    1. eTo1903
    2. sapmura
    3. fatihhoca81
    4.Unforgiven85
    5.Sedattt
    6.(+)(-) burakkose3
    Benim sağ silindirdede krank kolu ses yapıyor, problemliydi zaten tahminimce piston pimi gevşek. Benimde bugün yarın motoru açmam gerekiyor, kısa zamanda biter diye umuyorum.
    “Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]

vw.bora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    tatlı su motorcusu olarak benim gelmem zor

burakkose3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125E
    motoru sökmeyi beceremedik gelemiyorm

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    arkadaşlar bende şunu söyleyim motorla anıtkabire gitmek isteyen arkadaşlara: içeriye 2 tekerli alet almıyorlar ben bi keresinde girecek olmuştum kapıdan dönmüştük ardından oraya yakın bi yere park ettim yürüyerek girmiştik elimizde kaskları danışma alıyor kitliyor çıkışta alabiliyorsunuz iyi de oluyor taşımak zorunda kalmıyorsunuz bilginiz olsn..

Motosikleti
    Jinlun_250_Elegance
    Sanırım hava şartlarından, organizasyon eksikliğinden,tecrübesizliğimizden ve ilgisizliğimizden Atamızı ziyaret edip dostlarımızla bu anlamlı günde vakit geçiremeyeceğiz??? Başkent olarak hiiiç yakışmadı bize...

Motosikleti
    250 mct
    Valla bugün ben hem motorumla hem de hanımla çatır çatır gezdik üstüne üstlük Antares Alışveriş merkezinin orada Woswoscuların turu vardı onlarında arasına karıştık, şansına bugün hava da şahaneydi eve geldiğimiz gibi yağmur indi bizim motordan inmemizi bekledi anlaşılan.
    Allah kaza bela vermesin önümüzde zaman çok başka bir bayramda seyran da daha tecrübeli olarak bir gezi düzenleriz umarım.

unalx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fzr6

Pazar Günü Buluşması...

Pazar günü hava güzel olacak. e tabiki bi güzel gezmek lazım...aynı şekilde düşünen gönüllüler aranmaktadır. Ahanda buraya yazıyorum...duymayan kalmasın.!!

Motosikleti
    250 mct
    eee nereye gidiyoz o zaman !!!

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    ewet arkadaşlar neler yaptınız nerelere gittiniz yoksa hiçbiryere gitmediniz mi?

kimse birşey yazmamış?

arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgiler selamlar ben hüseyin Birinci
    15.10.2010 tarihinde akşam saat 17:00 sularında ankara gmk bulvarı 137 numara önünde çok kötü bir kaza geçirdim
    en sağ şeritte ilerlerken yolun sağında bir kişinin taksi çağırmak için parmağını kaldırması sonucu solumdan geçen bir taksi hiç bir sinyal vermeden önümü kesecek şekilde aniden durdu taksiye orta kapısından hafif vurarak yolun sağ tarafına savruldum ve trafik levhasına göğüs ve kalça bölümümü çarptım çarptığım levha kaldırım taşıyla birlikte sökülerek taksiyi çağıran kişiye çarpmış olay yerinde ayakta teadavi edilerek evine gitmiş arkamdaki artçı arkadaşımın sadece ayağında bir kırığı vardı oda alçıya alınarak evine gönderildi ben ise maalesef yapılan ilk tomografi sonuçlarında şiddetli iç kanama ve kaval kemiğimden dışarı çıkan kemik yüzünden aşırı derecede kan kaybetmiştim bilincim yarı kapalı olarak numune acile kaldırıldım kalça kemiğimde hiç sağlam kemik kalmamış 20 cm kadar bi platin takıldı kaval kemiğimde ise 5 tane parçalı kırık olduğu için dizkapağımdan ayak bileğime kadar platin konuldu ayak tarak kemiğimde ise 4 tane kırık tespit edildi 5 günlük ölüm kalım savaşı sonucunda 10 ünite kan nakli oldu iç kanama kesildiği anda ameliyata hazır hale gelmiştim ayın 21inde sabah 8:30 da ameliyata alındım saat 13:30 da çıktım 5 saatlik ameliyatın sonucunda odama alındım ve bu gün itibariyle taburcu olarak eve geldim
    bu zaman zarfında benden dualarını ve kanlarını esirgemeyen çok değerli dostlarıma aslında kan kardeşlerime

GaCCaLL YUNUS kardeşime

sevgili ŞADAN ağabeyime

nickini bilmediğim fakat güzel yürekli mavi gözlü yakışıklı kardeşim BARIŞa

sonsuz teşekkürlerimi borç biliyorum iyiki varsınız sayenizde hayattayım allah hepinizi korusun tekeriniz daima düz bassın teşekkürler

septimus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSX 650 F
    Çok geçmiş olsun Hüseyin bey. Pek yazmasam da takip ediyorum. Kaza yaptığınızı duyunca oldukça endişelenmiştim. Çok sevindim iyi olduğunuza. Tekrar geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda tamamen iyileşirsiniz.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)

Bu Konudaki Etiketler