Merhaba Arkadaşlar;
29 Ekim için bir organizasyon yapılacak mı acaba veya yapmayı düşünen var mı ?
Merhaba Arkadaşlar;
29 Ekim için bir organizasyon yapılacak mı acaba veya yapmayı düşünen var mı ?
çok geçmiş olsun Nezih arkadaşımıza : (( Acil şifalar diliyorum.
Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Son durumu hakkında bilgi olan var mı?
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
kopmusuz yauv gecmiş olsun
Küfür işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.
arkadaşlar merhaba bugün görüştüm Nezih_77 arkadaşımızla telefonda yarında kan vermeye gidiyorum ben ve 1 kişi daha lazım 2 ünite daha kan lazımmış perşembe günü ameliyatı var çünki kan gurubu farketmiyor değiştirecekler kan bankasından ayrıca ziyaret saatlerinide öğrendim ben saat 13.00 ile 15.00 arasında ziyarete açıkmış ama şadan abi olursa zaman farkının önemsiz olduğunu sanıyorum yalnız kendiside şehir dışında olacaktı bu ara.evet ne zaman topluca gidebiliriz bi liste ayarlayalım arkadaşlar veya haftasonu için ziyaret saati daha makul gibi sanki?ne diyorsunuz?
Cumartesi öğleden sonra uygun ise herkese bende katılabilirim ziyarete.
haftasonu ben de katılabilirim. bu arada ben de dün bir kaza atlattım. yenimahalle ivedik metrosunun önündeki caddeden (hani etlik keçiören istanbul yolu kavşakları vs var) ben yenimahalleden sıhhiye istikametine doğru gidiyordum.orta şeritte çok yavaş giden bir bayan vardı her neyse sellektör yapıp çok da açılmadan solundan geçerken bir anda soluma burnunu sokmaya çalışan bir mercedes gördüm aynamın hizasına kadar geldi bir anda iki araba arasında kaldım ki ben zaten en son şeritteyim düşünün. halen solumdan geçmeye kalkıyor. arkamda da artçı var. dokunsa iki arabanın arasında tost. Allahtan dokunmadı , mercedes sol jant ve kaportasının birazını refüje sürterek durdu.
Bu arada şu race makinaların arkayı göstermeyen aynalarına da ayar oluyorum o ayrı. Çünkü trafikte sen hata yapmasan da böyle magandalar her daim var...
Aptallık En Büyük Günahtır !
Ankaralı dostlarım Selamlar... Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var... kısmet olursa yarın bir motosiklet alacağım... Noter masrafı konusunda bilgilerinizi paylaşırsanız mısınız? Noter satışından sonra yapılması gereken başka ıvır zıvır var mı?
Şimdiden herkese teşekkürler....
unforgiven85 plaka değiştireceksen plakayı çıkarttırman lazım basımı 10 küsür liraydı yanlış hatırlamıyorsam ama plaka değiştirğinde noter masrafıda artıyor diye biliyorum ben çünki ruhsatta bi kağıt daha değişiyor.Ama şu konu senin işini fazlasıyla görür
Gaccall arkadaşım çok teşekkür ederim....Dün itibarıyla çok temiz olduğunu düşündüğüm ilk motorum Jl 250 elegance'ı almış bulunuyorum... plakasız haliyle 77 tl ye mal oldu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------
Bu arada dostlar...29 Ekim için bir etkinlik düşünülüyor mu acaba... Bilgilendirirseniz sevinirim...
Ankara mt uyuyor mu acaba !!! 29 ekim geldi bakın istanbul mt muhteşem bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor başkent bu organizasyona katılmayacak mı ???
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
Genci Yaşlısı, motorlusu artcısı bi toplansak da bi Cumhuriyet Sürüşü de biz yapsak fenamı olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 ----------
Ben başlatayım bari organizasyonu katılanlar başım gözüm üstüne kimse gelmezse ben hanımla Anıtkabir'e giderim
1. Ben ve Kombine artcım Eşim
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
ben de kız arkadaşımla gelebilirim.
1. eTo1903
2. sapmura
3. fatihhoca81
herkese yeniden merhaba tüm arkadaşlara sevgiler saygılar. cumartesi itibariyle sınavımıza girdik şimdi sonuçları bekliyoruz bu hafta sonu cumartesi pazar ondan sonra ki hafta sonu cumartesi pzar da sürüş eğitimlerimiz var. bakalım artık yollara çıkmaya az kaldı artık sürüş eğitimlerini beklemeden sürüş eğitimi almaya başladım dediğim gbi artık çok kısa bir zaman kaldı yollara çıkmaya.hayırlı uğurlu olur inşallah .bu arada kaza yapan arkadaşmıza çok geçmişler olsun tanrı hepimizi korusun. yollara düşmeye başladığımızda hepinizle tanışıp buluşmak dileğiyle. hepinize sevgiler saygılar tekrardan. deli cennet yaşasııııın...??
istanbula gitmesem seve seve katılırdım
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)