ben de son dakikada aldım haberi. yeni insanlar tanımak, yeni dostlukları başlatmak güzeldi. bir sonraki organizasyonda yine görüşmek dileğiyle ;)
ben de son dakikada aldım haberi. yeni insanlar tanımak, yeni dostlukları başlatmak güzeldi. bir sonraki organizasyonda yine görüşmek dileğiyle ;)
Fotoğrafların devamı...
Sayfayı çok fazla kasmasın diye küçük boyutlu yolluyorum, isteyen olursa özel mesaj atsın, normal boyutta yollarım...
Bu arada bazı fotoğraflar karanlık çıkmış, bazıları aceleyle çekildi pek düzgün olmadı kusuruma bakmayın artık, bi daha ki sefere daha iyi bi iş çıkartırım inşallah...
ellerine sağlık mehmet kardeşim gayet başarılı olmuş fotoğraflar sağolasın düşünüp çekmiş olman yeter
Buluşmada tek raptor bende vardı ama ben saat 16:00'da işteydim... Ama Batıkent carrefour'un oradaki köprünün geçişinde bende biriyle selamlaştım buluşmaya gelirken aynı olaydan mı bahsediyoruz bilemiyorum... Yanlız saat 19:30 civarıydı... O selamlaştığım arkadaş sen olmasan bile burdan sana selam olsun o zaman...
Sağolasın Abi...
Mehmet teşekkürler fotoğraflar için.. Bu yağmur da dursun artık, yoksa sonraki buluşma botlarla olacak
Ne oldu kurudunuz kaldınız
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
tatlı su motorcusuyuz biz kardeşim
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
arkadaşlar buluşma günü öğlen cam sehbanın üzerine düştüm. kafamda atardamar kesiği var sağ şakkata. acil ambulansla hastaneye kaldırdılar dünyanın dikişi var 2 gündür evde yatıyorum. Çok üzüldüm gelemediğime ama mutlaka bir sonrakine geleceğim ölümden döndüm tabiri caizse. ilkyardım bilen komşu olmasaydı kan kaybından öbür taraftaydım...
Aptallık En Büyük Günahtır !
Çok geçmiş olsun...Tekrar buluşacağız. Gaccall'dan hala bir carting yeri bulmasını bekliyoruz
Ama şans açısından bence hala artıdasın
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
teşekkürler arkadaşlar. Kafamda file ile gezmekten gına geldi herkes tip tip bakıyor. şans olarak hala artıdasın lafı da beni güldürdü sabah sabah
hocam gerçekten geçmiş olsun allah korumuş yine..Carting konusunda da Neo ya bi pm attım ama okumadı galiba haberleşemedik sonrasında olmadı bugün bi arayım onuda..
Usta, ben bu aralar iş yerinden giriyorum nete o da sadece öğlen arasında fakat msn engelli... Evden eklemem lazım o yüzden görüşemedik... Karting olayı kolay zaten bu havada pek kalabalık olmaz bi buluşma ayarlanır ordan toplu halde geçilir...
Benim bahsettiğim yer Batıkent'teki hipodrumun içinde... Aynı adamların bi tane de gimatta yerleri var ama ben Batıkent'teki yeri seviyorum... Yanlış hatırlamıyorsam 6 Beygirlik araçlar 10 TL, 9 Beygirlik araçlar ise 15TL... Bu da linki : http://www.ariesarena.com/ Siz bakın zamanını ayarlayın benim üzerime bi görev düşerse seve seve yapmaya hazırım...
Bu hafta sonu mesela pazar akşam 17:00'den sonrası için hava da uygun olursa olabilir mesela... Yada bu akşam buluşabiliriz bu taraflarda hava açık şu anda... Ama önümüzdeki hafta çalışma saatlerim değişecek ben katılamayabilirim ama size güzergahı tarif edebilirim... Zaten linkte herşey yazıyor... Sormak istediğiniz bişey varsa yine de cevaplarım...
Baba geçmiş olsun, iyi kurtarmışsın valla. Hayat ne garip demi, evde gitme ihtimalin bile bazen motosiklet üzerinde gitmekten daha yüksek olabiliyor.
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
ewt neo bütün açıklamayı yazmış zaten pazar günü 18:00 da buluşup gidilebilir gözüküyor ama hava muhalefeti ne olur onu bilemem hava tahmni çok bulutlu demekte şuda var bugün sabah kızılay tarafında hava güneşlliydi işe geldim aradan yarım saat geçmedi sağnak başladı ve daha demin sigara içmeye indiğimde gene sağnak yağıyordu şimdi pc başına geçtim yağmur durmuş ve hava açmakta bugün yaklaşık 3 defa yağmur durup durup başladı sabahtan beri bilginiz olsun..
Ne yapalım Ne Dersiniz??
Listeyi oluşturalım mı?
uzun zamandır sessizdim bi yazayım artık buralara...
valla yarın yağsa da yağmasa da ben duca yı çıkartırım gezintiye!!! aaa araba araba bunaldım valla!!!
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Hipodromun oradaki cartingi tavsiye ederim oraya takılabiliriz pist ve araçlar oldukça güzeldi zevkli bi yarış olmuştu
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)