oooo ii olmuş bakarsın ekmek aş çıkar
oooo ii olmuş bakarsın ekmek aş çıkar
Ben geliyorum. Bir arkadaşım daha gelecek. 8:30 metro ;)
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
O bölgeye yakın olan kimse var mı acaba hava durumları nasıl şu anda...? Batıkent'te iki dakika atıştırıyor sonra kesiliyor... Benim pek malzemem yok kıyafet anlamında, yağmur yağarsa sıkıntı olur bişiler uydurmaya çalışayım dedim...
Ayrıca unutmadan söyleyim, her buluşmada Fotoğraf makinesi sıkıntı oluyor getirecek yoksa ben getirebilirim...
bendeniz tatlı su motorcusu olarak ne yapsak ya yerler de ıslak kayıp düşüp bir yerlerimizi parçalamayalım
12 EKİM 2010 Salı (Bugün) - Bahçelievler Metrosu Önü - Saat : 20:30
1-)Yunus
2-)kuvvetmira fatih
3-)~~NEO~~
4-) forevermore
5-) nezih77
6-) vw.bora Şadan
7-) unalx Ünal
Bu yağmur hep Kuvvetmira'nın yüzünden yağmur yağsa da yağmurluğumu giysem dedi yaktı bizi...
ben çıkıyorum beyler görüşmek üzere
bu arada ne durumdasınız milli takımda yenildi. sanki kuruyor gibi yerler ben motorumun lastiklerine güvenemiyorum 2005 yılının duro marka lastikleri olduğu için. bu arada 06ank06 kardeşimiz buluşma çok istiyordu şimdi sesi çıkmaz oldu
arkadaslar milli kutiphanenin ilerisinde unitownda oturuyoruz gelmmek isteyen arkadaslari bekliyoruz suan sadece forevermore gelmedi onada burdan selamimizi iletiyoruz numarami pm ile atmistim kendisine..
Oohh buluşuyorsunuz yine bakıyorumda. Ben uzun bir tatil yaptım o yüzden yazın hiç buluşmalara katılma fırsatım olmadı. He bide motosikletimin motorunu yenilemekle uğraştım, tam herşeyi topladım ettim bu seferde soğuk ve yağışlı havalar geldi, neyse hayırlısı artık. Eryaman civarında buluşma vs olursa katılmak isterim. Bahçelievlerdeki buluşmayada katılmak isterdim, ama su geçirmez elbise vs yok. Umarım eğlenirsiniz
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
Ankaralı değilim ancak Ankara'ya selam ediyorum
Ankara'yla ilgili hiçbir ortak noktam yok ancak motorla bir kez gelmek istiyorum
şu an Giresun'da yaşıyorum..
ek:hatta Ankara ordan İstanbul gezisi yapasım var
hayallerim çok ve şimdilik belki büyük
ancak parasal durumum ve zamanım el verirse;
Giresun >> Ankara >> İstanbul
İstanbul >> Giresun hattı üzerinde uzunca ve tek başına bir gezi turu hayalim var askere gitmeden önce
askere de aralık ayında gidicem eğer kısmetse
eğer bu turu yapabilirsem sizlerin de bana yardımcı olmasını isticem..şimdilik sadece düşünce ve hayal aşamasında..
saygılar
Vay anasını sayın seyirciler bensiz haaaa
mükemmel bir gece geride kaldı yeni dostluklar oluştu bu gece için herkese teşekkür ediyorum tekrar görüşmek dileklerimle kazasız sürüşler arkadaşlar
Gecenin bu saatinde gelemeyenler kıskansın diye bi-iki fotoğraf atıyorum, devamını da ilk fırsatta atıcam...
Yeni arkadaşlarla tanıştığım bu keyifli geceye katılan herkese teşekkürü bi borç bilirim.... Karting olayını da görüşüp, tekrar buluşuruz kısmetse... Yeni buluşmalarda görüşmek dileğiyle...
neo fotoğrafların devamını bekliyoruz dostum
Hehehe iyi eğlenmişiniz bakıyorumda. Bu arada saat 16 gibi Eryaman 5 köprünün orda selamlaştığımız arkadaş kimdi acaba? Dikkat etmedim ama Raptor vardı gibi sanki altında.
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!” - [B]Bob Marley[/B]
o değilde 2 fotoda da figüran gibi en arkada en görünmeyen yerde çıkmışım tehh
Katılan katılmayan herkeze çok teşekkür ediyorum burdan yeni yeni insanlarla tanışmak yeni muhabbetler ileriye yönelik dostlukların başlangıcı olarak güzeldi..
hatta yeni bir organizsayon için konuşuldu yukarıda neo arkadaşımızda bahsetmiş onunda duyurusunu burdan gerçekleştireceğiz hatları tam belli olsun..
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)