Arkadaşlar cumartesi 5de çıkıyorum işten. Yani benim açımdan cumartesi akşamüstü akşam ve pazar tüm gün bir mani yok... Her türlü yol konuşunda gelirim :D
Arkadaşlar cumartesi 5de çıkıyorum işten. Yani benim açımdan cumartesi akşamüstü akşam ve pazar tüm gün bir mani yok... Her türlü yol konuşunda gelirim :D
Aptallık En Büyük Günahtır !
Arkadaşlar ben bu haftasonu konyaya gidiyorum malesef :( bu seferlik mazur görün beni ani bi karar oldu ama elden birşey gelmiyor...
bu hafta sadece pazar günü hava biraz açık..ama cumartesi hiç niyet etmeye gerek yok ıslanacak en sonyerlerimiz bile bol bol yağmur suyu ile nasiplenir..
Pazar günü saat 13:30 da aşti de olacağım o saatten sonra yağmur çamur fark etmez buluşmak isteyenler var ise buluşabiliriz
Evet nedir son durum arkadaşlar.
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Galiba bu hafta Ankara camiasının buluşmaya pek niyeti yok
hava çok soğuk hiç arabadan inip motora binesim gelmiyor
havalar mı soğuk ??? ben neden hiç hissetmiyorum bunu ( arkamda radyatör var galiba ondan )
yarın hava güzel olacak inşallah olmazsa da ben zaten aşti den sonra seve seve kızılay a gelecem motorla sığınırız artık sıcak bi kafeye
varmı buluşma bugün arkadaşlar hava en azından yağmurlu değil bugün
wala görünürde yok şadan abi kimseden ses çıkmıyor baksana..ama benolsaydım kimse gelmese bile eto1903 ile buluşurduk en azından..
Buluşamayacağız sanırım saat 2yi geçti hava kapalı ama yağmuyor ve çok serin değil aslında... Ne güzel yıkamıştım da yeşil elmayı :(
ben konyadayim pek muhterem arkadaslarim :( siz niye bulusmadiniz??
Ben mono takıldım bugün :D kızılay tunalı bahçeli gezdim durdum hava yağmadı kaçırır mıyım :D
Selam millet,
Bugün multimetrem ve OSRAM H4 Bilux ampül beraber motorun yanına indim. Ampülüm çok heyecanlıydı, hemen yerine takılmak istedi. Ben yoook dedim, bi öncekini kaybettim, seni de kaybedemem Ampül soketlerine voltmetrenin uçlarını bağladım ve cayır cayır yanan 18 V u görünce hemen kontağı kapattım. Aklıma daha garanti kartı üzerindeki mühürün kurumadığı bosch aküm geldi Bu gerilim canııım akümü rahatlıkla kaynatabilirdi. Önce alternator çıkışına bakayım dedim. Rolantide 18, yüksek devirde 80 volt üretiyordu. Yani herşey normaldi. Daha sonra regulator çıkışına baktım. Ve rolantide 24, yüksek devirde 28 volt ralığında çıkış gördüm. Yani Tata, Attaya gitmiş bulunmaktaydı Aşağıdaki özelliklere sahip bir regulator bakıyorum;
1. Giriş Voltajı : 18-80 V AC
2. Çıkış Voltajı : 13,5-14,5 V DC
3. Max. Yük : 35 A ve üzeri (tercihen 50A)
Çevrenizde çıkma veya sıfır makul fiyatlı elektronik satan kimse var mıdır?
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
selam bende aranızda yeniyim çinli motorumu kabul ederseniz gezilerinize bende katılabilirim
sayın 06ANK06 öncelikle aramıza hoşgeldin,
ve üzülerek söylüyorum ki biz çinli, japon, italyan, amerikan(hoş daha aramıza gelmedi bi harley ama olsun ileriye yönelik düşünmek lazım) ayrımı yapmıyoruz (en azından benim gördüğüm tanıştığım kişiler) ve buluşmalarda senide aramızda görmekten mutluluk duyarız buluşmaları ne zaman nerede yaptığımızı burdan belirtiyoruz zaten bu topiği takip edersen sende bilfiil buluşmalara katılabilirsin..
Bir buluşmaya katılabildim, kısa ama keyifliydi bi daha da gelmek nasip olmadı... Yeni katılan arkadaşlara da tavsiyemdir, keyifli bi ortam oluyor buluşmalara katılın... Ben de ilk fırsatta yapılan buluşmaya katılmak istiyorum kısmetse...Saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)