Barış ben herşeyi çok net hatırlıyorum. Can çok ısrar etti sana, hatta ben bu motorun hakkını veremiyorum viraja iyi giremiyorum top speed yapamıyorum gidip vespa alıcam sen al bu ducatiyi dedi hahahaha
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
fulya hatta siz gittikten sonra bana da geldi, aaabi illa ver bi dolanayım geleyim BMW em bi turuna feda olsun dedi... yani nerde ducati görse aynı şeyi yapıyor... alcaz barışıma bi duca
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------
bir de arkadaşlar aramızda ARAI kask ile Yamaha BWS süren var mı??? EMİR BARIŞ!! Savaş kawa yı bıraktı da bws e mi sardırdı şimdi de?? :D
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Arkadaşlar henüz hiçbirinizle yüzyüze tanışmıyorum ama havalar soğumadan bu cumartesi iş çıkışı bir buluşma tertip etsek nasıl olur???
Aptallık En Büyük Günahtır !
e arkadaşlar o zaman cumartesi akşamüstü veya pazar öğlen bi buluşma ayarlayalım ama havalar kötüleşecek ona göre bana kalsa yarın veya cuma ayarlarım ama madem herkezin işi gücü var o vakit yazında tam bi karara varalım hangi gün olacaksa..
bir değişiklik yapıp haftasonu gündüz buluşabiliriz ,isterseniz brunch türü birşeyler de yapabiliriz hava güzel olursa
forumdan takip ettiğim kadarıyla organizasyon uzmanı GACCALL arkadasımız olarak gözüküyor Şöyle sezon biterken güzel bir program yaparsın sanırım Biz daha tanışmayanlar da iştirak etmiş oluruz
cmt si akşam pazar öğlen bana uyar zaten tek chopper rideri tanıyom izmirden teras günlerinden pek yabancılık çekmem
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
O zaman Şöyle söyleyelim de herkez kendini ona göre ayarlasın Pazar günü Öğlen 12 de Brunch yapmak için buluşalım??
ben tatlı su motorcusuyum hava yağmurlu olmazsa bende varım
selam arkadaşlar 5 günlük hava durumu hep yağışlı olacakmış
8 Ekim Cuma 7 12
9 Ekim Cumartesi 6 11
10 Ekim Pazar 3 14
11 Ekim Pazartesi 5 14
12 Ekim Salı 4 16
Pazar günü çok bulutlu diyor yağmur yağmaz ama soğuk olacağı kesin gibi sanki? ne yapalım listeyi düzenlemeye başlayalım mı arkadaşlar??
valla ne zaman bulutlu gösterse yağmurlu oluyor ama yinede allahın işine karışılmaz yağmurlu olmadığı takdirde ben varım bu arada ortam nasıl oluyor eşimle gelmiş olsam mesela bayanlarda oluyormu
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)