Evet hava muhalefeti nedeniyle pek bişi yapamadık ama olsun buluşmak güzeldi hoş ben kimsenin geleceğini tahmin etmiyordum ama genede 7-8 kişi olduk fotoları da ilter koysun artık onun telefonuyla çektik van gogh'un elinden çıkmış gibi olmasın diye
Evet hava muhalefeti nedeniyle pek bişi yapamadık ama olsun buluşmak güzeldi hoş ben kimsenin geleceğini tahmin etmiyordum ama genede 7-8 kişi olduk fotoları da ilter koysun artık onun telefonuyla çektik van gogh'un elinden çıkmış gibi olmasın diye
burda van gog ben oluyorum sanırsam:D
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
cemalozan abi sizi bi yerden tanıyor muyum ben?
içimden bi ses işçisin sen işçi kal, giy dedi tulumları
en son 10 sene önce askerde çarşı "izni" almıştım genc.
askerliği çok olanlar düşünsün o işleri
çok şekil cevap verdim haa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:47 ----------
halüsinasyon mu görüyon müdür, cemalozan kimdir?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
herkeze teşekkürler tekrar buluşma için. Motor ile ilk buluşmamdı güzeldi.
Arkadaşlar 2 gündür ulus civarında Harley-Davidson Night Rod Special VRSCDX ile gezen bi amcamız var bana nispet yapar gibi hatta demin benim kurumun park alanından geçti kim bu arkadaş aramızda mı aramızdaysa çıksın ortayaaa???
Arkadaşlar bugun gördüm konya yolunun ortasına İncek köprüsünden itibaren 100. yıla kadar plastik sopalar dikmişler.Yani 4 şerit yolu ortadan 2 ye ayırmışlar turuncu sopalarla sanırım sağdan konya yoluna cıkan araclar ve agır vasıtalar problem yaratmasın diye.Direkler yumuşak plastik hemen bükülüyor o yuzden arabalarda zarar vermiyor ama motosikletler için tehlikeli olabilir DİKKAT EDİN LÜTFEN!!!!
Küfür işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.
Arkadaşlar Antares'in önünden yenimahalle kavşağına giden yolda da 20-30cmyi bulan çukurlar var altyapı çalışmasından ötürü. Aman dikkat ediyorum.
Of hava da pek güzel. Hiçbirinizi tanımıyorum ama toplanıp turlasak mı
Aptallık En Büyük Günahtır !
slm arkadaşlar...hani ankaralılar nerde buluşuyor bir göremedik valla...
geçen aylarda bir buluşalım dedik..hatta kc migrosmuyu neydi yaln oldu...son ra ben giremedim nete..şimdide on gündür evde yatıyorum ayağı kırdım..işallah bu hafta içinde ayağa kalkarsam bir organizasyona katılmak isterim..
Geçen aylar dediğin sanırım mayıs ayı
gecmiş olsun aggressivo ne oldu ayagına motordan degildir umarım yoksa agggressive davranışlarından dolayı mı (=
Küfür işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)