rüzgar varsa yağmaz diyor benim peder bi fırtına durumu vardı az önce
umarım haklıdır
rüzgar varsa yağmaz diyor benim peder bi fırtına durumu vardı az önce
umarım haklıdır
iyi de burda rüzgar yoK , Korkmaya başlamalı mıyım?
bilimum kızılay anıttepe maltepe taraflarında yağmur yağmakta...bekleyelik bakalım 1 saat ne olacak görelim..benim kara zırıltının üstünü örtmemiştim örttümde geldim...
GOP/ ÇANKAYA bATIKENT eRGAZİ
ciddi ciddi kapattı arkadaşlar hava pişmiş programınıza su katmak gibim olmasın ama : ) yine de bi düşünün derim, dönüşte yakalansanız yağmura neyse de şimdi gittiğiniz yerde ıslak ıslak oturmak zorunda kalacaksınız, yağmurluk falan bi yere kadar :D
arkadaşlar esat yapdı gürledi, artık üzerimden geçti... hava çiseliyor şimdi, birazdan da açar tahminimce... hadi hayırlısı
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Dikimevinden bakinca Bahceli sihhiye taraflari acik gibi ama dikimevi hala ciseliyo acilcak sanirim. Bana kalsa tshirt giyip capirla uzun yola cikarim bu havada ama capir benle cikarmi onu bilemem
evet arkadaşlar şöle bi tozunu aldı yağmur yolların geçti gibi sanki ama hadi hayırlısı 19.30 da bahçeli metrosunda buluşmak üzere hepiniz esen kalın birde gelecek arkadaşlarda dijital camera varsa tekrardan van gogh resimleri yapmaya gerek yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:33 ----------
sayfayı okuyanlar var ama herkez kararsız anlaşılan gidip gitmemekte bende giderim yarım saat içinde kimse gelmezse bende çıkar gelirim bilginiz olsun arkadaşlar...GaCCaLL, burakkose3, skyblade, trgy+, EmoTHEp+
burda yağıyor malum bende çıkamıyorum
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
vala benim gözüm korktu beyler yağmurdan nefret ederim ,zaten tatlı su motorcusuyum gelemiyorum malesef.
beyler ben aha çıkıyorum... hadi hayırlsı bakalım... en başta buluşma yapalım dedik şimdi iki damla sudan korkmak olmaz :D bana müsaade, 7:30 da bahçeli metroda görüşürüz...
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Geziye çıkacak arkadaslara iyi şanslar çünkü sert bir yağmur geliyor. Ahlatlıbel tarafına gidecekseniz yağmurun haricinde rüzgarla da boğuşmak zorunda kalabilirsiniz. Dikkatli olmanız ve güzel bir seyehat yapmanız dileğiyle
gelemedik hacılar, valla tırtlıktan değil, eve yeni geldim işten :(
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
beyler van gogh olmayınca tadı çıkmıyo bu buluşmaların çok ihmal ettik onu çook , vincent sesime geeeel =)
hava muhalefeti neeniyle pek fazla yol yapamadık ama bi dahakine kısmetse.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Nasıl bir gezi oldu arkadaşlar. Nerelere gittiniz bakayım
Aptallık En Büyük Günahtır !
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)