Bi hunimiz eksik maşşallah
Bi hunimiz eksik maşşallah
hafta içi bi gün akşam incek ahlatlıbel yapalım, gezdikten sonra gözlemeciler de oturur tıkınma muhabbeti yaparız.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
ewet organizasyon bekleniyor... min 10 motur!!! :D
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
eveettt öleyse listeye başlıyorummmm..
Çarşamba veya perşembe akşamı hangisi uygundur??hatta yarın bile olabilir benim zaman sorunum yok hatta pazar günü falan olsa sabahlayadabilirdik hoş ben gene sabahlarım da diğer arkadaşlar ne yapar bilmem
1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-) (listeyi devam ettirelim lütfenn)
Abi bu fotoyu nerden buldun ya cidden düşünmeye başladım ben kaskla ne zaman foto çektirdim böle diye ama çekinmedim benim burun deliklerim büyük değil o kadargerginlik var, toplantı yapıp gaz almak lazım
konsey karar versin toplantıyı kim düzenleyecek
yoksa büyük mü
Arkadaşlar beni de aranıza alın tanışalım kaynaşalım her türlü organizasyona varım
Aptallık En Büyük Günahtır !
Burdan nerde ne zaman buluşacağımızı bildiriyoruz herdaim gelebilirsin sende davete gerek yok yani çıkıp geliyorsun motorun olmasa bile..
biri beni mi çağırdı burdayım ilter hocam:D var mı hareket nereye hemen:D
1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-)MotoGT
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Motorumu alana kadar her akşam, her hafta sonu boştum, motoru aldık, fazla mesaiden kafamızı kaldıramaz olduk, ayaralsan böyle olmaz arkadaş...!!!!
Ben yine utana-sıkıla, zaman ve yer belli olsun ona göre imkanlar doğrultusunda gelip-gelemeyeceğimi bildiricem...
Saygılar sunuyorum...
biri kamber mi dedi ?
1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-)MotoGT
6-)trgy
boşlukları doldurun kadroyu kurduk yine 10 numara oyuyorum
1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-)MotoGT
6-)trgy
7-)
8-)
9-)
10-) barissp
şaka şaka hepiniz on numarasınız
Küfür işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.
bak seeeen!1
arkadaşlar bu arada, tunalı hilmcaddesinin esat kavşağı birleşiminde çevirme var, bütün motorcuları durduruyorlar heberiniz olsun, hani kasksız fln gezmeyin demiyorum (hepinizi bildiğimden ) ama hani sigorta muayene fln bazen gözden kaçabiliyor, dikkat edin!!!
1-)GaCCaLL
2-)chopperrider
3-)EmoTHEp
4-)KUVVETMİRA
5-)MotoGT
6-)trgy
7-)
8-)
9-)forevermore
10-) barissp
geyik yaptık beni de alın aranıza diye ne hor görüyorsunuz yahu akranlarınıza çatsanızya bilemeyebiliriz
tamam ben bu sayfayı takibe geçiyorum buluşma olduğunda ben de varım...
Aptallık En Büyük Günahtır !
bu arada @ gaccal:
yunus kardeşim yine rotayı belirleyelim de ona göre herkes kesin konuşabilsin... ben yarın akşam yada perşembe akşamı iyi diyorum, buluşma noktası ve gidilecek yer belli olursa, herkes daha kesin kararını verebilir... bak 10 a 2 kişi kaldı... tabi artısını bilmem :D daha Scuderia var ses çıkmadı hiç...
Ooo Sayfayı okuyanlarrr
Herkez burda madem nerde ne zaman buluşalım bi beyin cimnastiği yapın bakalımGaCCaLL, EmoTHEp+, barissp, vw.bora+, MotoGT+
O zaman şöle diyelim
chopperrider Üstadımızın söylediği rotada bi plan program uygulayalım??
Bahçelide buluşup İncek Ahlatlıbel tarafına gidelim diyorum Toplanmayıda madem öle
yarın Saat 19.00 Da bahçeli Metrosunda Buluşalım diyorum ben. Herkeze uyarmı uymaz mı burdan belirtsin öleyse??
fazlada geç olmasın hacılar:D yarın uygun benim açımdan
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Merhabalar ben yeni üye olmakla beraber yeni bir motorcuyum
Aslında prof. bir dağ bisikleti sürücüsüyüm ancak iki tekerde iyi olmam motorda acemi olmam gerçegini değiştirmiyor aranızda acemilere yer varmıı
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)