se se
korkmaaa!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
fiyat aralığı min 30 bin ile max 40.000 arası evet gazi mahallesini gezdim dolaştım bizim mahalle gibi sanki evler hep bahçeli müstakil 2-3-4 katlı ama gelgelelim beni aşıyor fiyatları. bu sebepten elvankenti düşünüyorum sizlerin de önerileri varsa seve seve dinlerim !
eryaman taraflarına gidip bakıcam haftaya bi de oraları görmek lazım
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
Şahsi düşüncem Eryaman, Elvankentten daha güzel ama bahsettiğin rakamlara Eryaman'dan biraz zor bulursun gibime geliyor... Sadece tahmin benimkisi belki de vardır araştırmak lazım... Elvankent, Etimesgut, Sincan bölgesi daha uygun fiyat olarak sanırım...
Benimde aklımda bulunsun satan filan olursa bilgi veririm....Umarım gönlüne göre aradığın evi bulursun...
eğer banliyö düşünüyorsan etimesgut daha yakın senin için. elvankent trene uzaktır. anca dolmuş ve otobüslerle gidip gelirsin. etimesgut istasyon cad. sinde uygun evler var diye biliyorum. Hatta kapıcı dairelerini kiraya veriyorlar. eryaman da ise biraz daha pahalı semttir. hatta şöle diyim etimesgut, sincan, elvankent bi tarafa eryaman bi tarafa zaten gittiğinde sende anlayacaksın durumu etimesgutta olduğu için iş yerim biliyorum burdaki durumları
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Arkadaşım eryamanda da bazen uygun fiyatlı evler denk geliyor tavsiyem araştırman. Keçiören tarafına da bakabilirsin. tek vasıta ile ulaşımın olur. elvankent tavsiye etmem arkadaşların dediği gibi ulaşımı problemli...
Aptallık En Büyük Günahtır !
arkadaşlar önccelikle merhabalar.izmir'den 20 günlük görev için geldim.motosiklet kiralıyabileceğim bir yer arıyorum bildiğiniz bir yer varsa önerirseniz sevinirim.teşekkürler.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Evvet Ankara!!! Tekrar merhaba!!! Geri geldim!!! Ne zaman gazlıyoruz???
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
klik.
cvırç cvırç cvırç brooooouuuun
dron dron dron dron dron (1100 rpm)
ktak (vizör kapama)
vroooooooooooooon klik vrooooooooooooooon!
o zaman,
klik,
cvırç cvırç grooooon!!
boro horo boro horo..
hor hooorrrrr!!! (aha bu ara gaz, naked de olmazsa olmaz )
trrak (vizör kapama)
trak (vites)
groooooooooooooooooooooooooo :p
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
dur bak bide eski mondialimin taklidini yapam;
klik
cvırç cvırç cvırç cvırç
cvırç cvırç cvırç cvırç
cvıırç cvııırç cvııııırç
cvııııııııırçç cvıııııııırç
.
.
.
cvııııııırçç cvıııııııırçç
.
.
cvıııııırçç
klik
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)