21:00da geliyorum beyler. sahur kadar sorun olmaz. işlerimi ayarlayip öyle yazayim dedim. yunus hocamı aradım teli açtı yalnız motor sesi geliyordu:D cevap alamayınca kapattım:D
21:00da geliyorum beyler. sahur kadar sorun olmaz. işlerimi ayarlayip öyle yazayim dedim. yunus hocamı aradım teli açtı yalnız motor sesi geliyordu:D cevap alamayınca kapattım:D
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
haydi gençler motorları ısıtmaya baslayın
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Arkadaşlar Dünki buluşma için bütün katılanlara tekrardan teşekkür ediyorum çok güzel bir buluşma oldu beklenilen de kalabalık olduk (10 Kişi) sonradan katılan büyüklerimiz oldu onlarada teşekkür ediyorum tekrardan neredeyse sabaha karşı 4 de ayrıldık, kàh üşüdük kàh güldük kàh birbirimiz ile dalga geçtik çok eğlenceliydi ve gerçekten değdi hatta daha vaktimiz olsaydı yani sabah işbaşı yapmiyacak olsaydık daha baska yerlerede gidecektik düşünün ilter bile bizimle sabahladı o derece ...
güzel bir geceydi
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
başkanım sende her mesajda bana laf çarptırıyorsun ayıp oluyor ama bak 3 saatlik uyku ile mesai yapıyoruz akşama doğru halimizi sen düşün ama dediğin gibi fazlasıyla değdi... gelmeyen ve gelemeyenlere duyurulur :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:12 ----------
bir de gecenin resimlerini de koyarsanız buraya, güzel olur
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
afedersiniz .ıçım dondu
koruma şart şöyle pamuklu kumaştan
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Buluşmaya dair fotolar bende ama pek bir performans beklemeyin eve gidince atarım foruma:D Çok güzel bir gündü
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
selam arkadaşlar bi wesileyle bizlerde iştirak etmiş olduk toplantıya, memnun olduk orda olmaktan ..
Arkadaş bi buluşmaya gelemedik hemen aksiyon olmuş... Fotoğrafları da paylaşın barii merak ettim şimdi...
tanıştığımıza memnun oldum cengaverler
BMW'ciler hafiften üşüyebilir BMW marka elcik ısıtmaları ve BMW gocukları yoksa
ben fotograf çeken görmedim, zati titremekten flu çıkmışımdır
motorcunun el kitabı madde 24:
motorcu facebook'a koymalık fotoğraf çektirmez
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
tarık hocam koyacaktı fotoları hoş net çıkmadı ama olsun bi dahaki buluşmada kamerası olan getirirse iyi olur esasen
dur bi madde de ben ekleyeyim
Motorcu üşüsede üstüne battaniye şal neyin almaz tşortla gezer!!..
yav arkadaşlar aslında herkesin facebook da hesabı vardır, bir grup açalım da resimler fln da hem orda toplansın, hemde etkinlik olduğunda oradan da duyuru yapılır, buradan da... görmedim gelemedim diyenlere rahatlık olur... benim gibi mesaim var gelemedim diyenlere denecek zaten yok :p
ne dersiniz?
arkadaşlar ben amasya doğumlu ankara yetişmeyimbende bir motor kullanıcısıyımyani sizden biri ama yaşım sizlerden bayağı küçük eğer kabul ederseniz takılmak isterim aranıza yaşım 16 kendim aldım motorumu param yettiğince takıldım motorum mondial 125uag dir şimdi amasyadayım okullar açılınca gelcem seneye inşallah ehliyet alınca sizlerle gezileree katılmayı çook isterim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------
benim için bir hayaldi...ama şimdi gerçek...senin için gerçekdi..ama şimdi hayal...motor herkes için başka bişi demekti.ama senin içinbir ölümdünoldüüüüüüüüüüüüüü
16 yaşında ehliyetsiz sürüş yapman tehlikeli olmuyor mu senin için??
Yakalanmıyorsa tehlikeli olmuyordur niye olsn örnek göstermek gibi olacak ama bizde çok gezdik hatta belki daha ufaktık.ceza da yedik ama ehliyet aldıktan sonra yedik ve b ehliyet olduğu için a2 olmadığı için oda bi devletten şevkat tokadını yesin akıllanır ben gibi
Şu an bu konu içerisinde 104 kullanıcı var. (0 üye ve 104 misafir)