cok güzel bi gündü, keyifli bi gezi oldu,herkese teşekkürler
arılar bal yapımında sorun cıkarmasa biraz daha fazla gezerdik belki
caya104 ve arnova abilerimle de tanıstım, promete sen ne ara geldin kayboldun tanışamadık bi dahaki sefere inşallah
cok güzel bi gündü, keyifli bi gezi oldu,herkese teşekkürler
arılar bal yapımında sorun cıkarmasa biraz daha fazla gezerdik belki
caya104 ve arnova abilerimle de tanıstım, promete sen ne ara geldin kayboldun tanışamadık bi dahaki sefere inşallah
Enduro yarışı beklediğimiz kadar hoplayıp zıplamalı geçmese de daha sonraki gezi kısmıyla eğlendim. Makinenin pili el verdiği boyutta bir iki foto çekmeye çalıştım.
Start hazırlığı
Bizim motorlar
Seyirci etabı tadında özel start
Haymana yolu üzerinde İncek'e giderken
Serdar
Ankara
CRF 250L
ressam-01 bu video nedir? Motorla bir ilgisi var mıdır? Ya da bizimle paylaşma sebebin nedir? Sadece "Loose Change" diye 11 eylül olayları ile ilgili bir film için link vermişsin sanırım.
Serdar
Ankara
CRF 250L
vala orda olmayı çok isterdim kesin haymana üzeri incek e gidenlerle olurdum çünki ben orda oturuyorum inşallah bi dahaki sefere resim bekliyoruz
vaybe neler kaçırdık yine.şansınıza havada süperdi iyi gezmişsiniz
125 ZN
06 ZN 181
11:30 ordaydım ilk ayağı izledim sonra geri döndüm,sonra saat 1:30 gibi tekrar geldim .tanışamadık birbirimizle çünkü alan çok büyüktü.keşke tel no olsaydı.
ama ortam süperdi,özellikle ATV lere bayıldım
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Arkadaşlar süper bi gezi olmuş ama o saatlerde bissürü işim çıktığı için gelemedim ama fotoğraflardan gezmiş gibi olduk valla ellinize ve motorunuza sağlık
Bende ancak saat bir buçuk gibi evden çıkabildim artçımla anatolia,eymir ve daha birçok motosiklet mağazasını kapsayan(gerçi birçoğu kapalıydı ama ) yaklaşık 110 km lik bi ankara turu yaptık ve kelimenin tam anlamıyla süperdi hasta oldum benim makinaya bi kaç fotoyla renklendircektim ama fotoğraf makinasının pili bize dayanamadı
Ama kızımın bir fotosunu buldum benim yeni makinanın üzerinde ;
ortam süperdi bütün millet benim yanımdaymış ben fark etmedim ya bi emre abiyi fark ettim onun yanına da gidemedim
hasta olunmaz mi abi tabiki olunur cbf 1000 o motor
Ressam Kardeş,
Çok teşekkür ederim bu bilgiyi bizlerle paylaştığın için.Bu güne kadar benzeri görüntüleri izlemiş ve okumuştum ama bu gerçekten çok iyi ve çok detaylı bir çalışma olmuş.Hazırlayayanlara da sanada teşekkürler.Bence her insanın bu çalışmayı mutlaka izlemesi ve yaymak için çaba harcaması gerek.
tamam kardeş kızma ben geç geldim bi dahaki sefere tanışırız
@ER6ha-n, abi motorun çok çirkinmiş ( nazar değmesin diye şakadan söyledim, tekrar hayırlı olsun )
@ressam, uygun konu başlıklarına uygun mesajlar atalım lütfen, herkes senin gibi davransa burası bilgi paylaşım alanı değil çöplük olur
ne kadar sert mesaj yazdım yahu, vay bana
ressam videoyu gecenin bu saatinde üşenmeden izledim 1 saat 20 dk sürüyo ama sürükleyici bi film gibi insanın aklına heran yeni sorular geliyo eğer bununla ilgili kontra bi video varsa onuda izlemek isteriz ancak sanırım burdakileri yalanlıcak babayiğit yok:/
Bacoman
Çok keyifli bir pazar günü oldu gelemeyenler için üzgünüm.Böyle havayı bir daha ancak ilkbaharda buluruz.
arkadaşlar deli kızımı bügün aldım zs200 gs
Allah'a şükür sonuncuyu yakaldım toptan fiyatına parekende olarak alabildim yılbaşından sonra 4 150 olacakmış yeni gelenler düşünenler acele etsin çünki devlet motor başına 300 dolar ek vergi getiriyormuş ne marka model olursa olsun yılbaşından önce alın
gezimiz cok güzeldi katılan arkadaslara tesekkurler ederim. enduro yarışları umdugum gibi olmadı ama gelemeyenler cok şey kacırdılar diyebilirim.
ANKARA MT
Haftasonu müsait olan var mı, ufak çaplı bir gezi yapsak??
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)