yok hatundan çekiniyorum (=
A.gecenin 4 ünde nereye
B.ııı motorcularla toplantım var hayatım
A.allah belanı versin hayvan herif bari yalan söleme ...
Küfür işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.
yazıklar olsun!
hakkını ver o motorun hakkınıı!
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
valla güzel fikir ama herkez biz gibi bekar değil
yok yok gelirim ölüm orucum olacak bari son lokmamı MT ile yerim istemedigim bi yerde huzur içinde ölecegime motorculşarın arasında acı ceker ölurum daha iyi
yalnız perşembeye kadar işim var perşembe gecesi sahurunda yapsak olmaz mı
Küfür işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.
fark yapmaz zaten hafta içi bi çay zamanı planlamayı düşünüyoruz bakalım organizasyoncular bi dökülsün çaydan sonrada bi sahur gerçekleştiririz ramazanda bitti bitiyor zaten bildiğimiz üzere ona göre arkadaşlar şadan abim oralardamısın hangi gün yapalım çay saatini?
daha kimselerden bi ses çıkmadı bakalım diğer arkadaşlar ne diyecem perşembe günü uygun gibi arkadaşlar
yorumlarınız???
Günaydın Arkadaşlar,
Tanışalım bence de.. Sahur fikri gayet enterasan..
Bir öneri atalım, gerisi gelir herhalde, hooooooop :
Perşembe gecesi saat 01:00'da AŞTİ METRO İSTASYONU'nda buluşma ve sahur'u güzeldir denilen bir yere gidilmece !!!!
Biraz erken buluşalım dedim, uykuya vakit kalsın diye...
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
ya tamam sahur fikri iyi hoş da ertesi gün işe nasıl gideceksiniz ey ahali??? @gaccal :D hocam herkes devlet memuru değil biliyorsun
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Bi gün uykusuz kal, ne olur
Bu arada artık her yer zebil gibi 70 radarı doldu. Özellikle benim her gün kullandığım Konya yolunda şu an 4 adet kamera sistemi var. 1 Eylülde çalışmaya başlayacaklarmış. Anladığım kadarıyla bu zavazingolar önden çekim yapıyor, öyleyse biz motosikletliler için korkacak birşey var mı arkadaşlar?
selamlar arkadaşlar ben maalesef ben sahura kalamam malum light olduğumuz için ama iftar sonrası çay içme bahanesi ile buluşma düzenlenebilir geçenki buluşma gibi saygılar
iftardan sonra 2 saat fazla uyuyuver sende
arkadaşlar bizim evin yakınlarında gençlik caddesinde Germeç piliç var orda sahur yapılabilir fiyatlar makul seviyede.Günaydın Arkadaşlar,
Tanışalım bence de.. Sahur fikri gayet enterasan..
Bir öneri atalım, gerisi gelir herhalde, hooooooop :
Perşembe gecesi saat 01:00'da AŞTİ METRO İSTASYONU'nda buluşma ve sahur'u güzeldir denilen bir yere gidilmece !!!!
Biraz erken buluşalım dedim, uykuya vakit kalsın diye...
haklısın abi aslında o gün çay içme bahanesi ile buluşulup ardından sahur adı altında başka yerlere gidilip bir taş ile iki kuş birden vurulabilir diye düşünüyorum ben?selamlar arkadaşlar ben maalesef ben sahura kalamam malum light olduğumuz için ama iftar sonrası çay içme bahanesi ile buluşma düzenlenebilir geçenki buluşma gibi saygılar
aabi tavuk fln yersek yanmaz mı ertesi gün?? şööyle kahvaltılık birşeyler yapan yerler var mı??? tabi çoğunluğua her zaman uyarım...
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Esattaki Yıldırım(?) Aspava'da açık olur o saatte..
Şöyle sulu sulu dürüm döner yeriz. Üzerine 5 lt su içersek bişey olmaz
Şu an bu konu içerisinde 89 kullanıcı var. (0 üye ve 89 misafir)