estağfurullah ilterim ben ne yapıyorum ki şaklabanlık (=
sen bildigin yoldan emin adımlarla bin motosikletine.O konuda katılıyorum yakışmamaış agusta ya okan ama para ile imanın kimde olacagı hec belli olmuyo bu ülkede (= benim motor cıksında bi turlayalım ya havalarda hazır serinledi birazcık boluya balık tutmaya gidelim (=
Küfür işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.
hadi inşallah :D
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Ankaralı dostlarım!!! Cahilliğimi yeni başlamış biri olduğum için bağışlayın ama şunu merak ediyorum... Ayak ucu ve ayak topuklu artan-azalan vites sistemi nasıl çalışmakta? Kullandığım crown 250'de tek bir pedalla bütün işi hallediyorken bu ne menem bişiydir? Avantajı ya da olumsuzlukları var mıdır... Şimdiden cevaplar için teşekkürler...
hiç kullanmadım ama herhalde vites yükseltmek için ayağı pedal altına sokup yukarı çekmektense, topuğa basıp vites büyültmeye yarıyor... bana fazla gerkli birşey gbi gelmedi... ehliyet kursunda kullandığım 125 lik mondial de de vardı ama hiç kullanmadım ki o zamana kadar vitesli motor hiç sürmemiş biriydim :D
Slm !!
Yarın sabah Antalya'ya gelen var mı arkadaşlar 07:00 da yola çıkmayı planlıyorum. Pazartesi öğlen geri döneceğim.
Şimdi karar verdim, ucuz yollu bir otelde, bulamazsam da camping alanında kalacağım..
Hızım 100 civarı olacak. Radar yoksa ve yol müsaitse esneyebilir
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
büyük ihtimalle arkadaş şuan antalyada =)
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Yok yarın sabah çıkacak arkadaş ya aslında çok süper olurdu gidip gelmek ama malum ramazan :( birde arkadaş arada bir açılır gider farkı kapatamayız sonra
şöööyle uzuuuuun yollara çıkamadık ki...
merhaba arkadaşlar. ben umut. antares avm nin çekilişinde ninja 250r bana çıktı ben de inşallah bu haftaiçinden itibaren gerçek manada aranızdayım hepinizi selamlar ve saygılar
Aptallık En Büyük Günahtır !
iyi yolculuklar otoburkaplan kazasız belasız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:36 ----------
selam umut ninja sana çıktıgı diye mi motosiklete başladın yoksa motosikletçiydinde ninja sana çıktı buna bi açıklık getirelim (= birde gel sürtünelim bibirimize bizede bulaşsın şu şansın motosiklet çıkmasada olur 30 bin bakım safraları bi çift lastik razıyım yaa.Hoşgeldin...
Küfür işçi sınıfının ağzında açan çiçektir.
Merhaba Günaydın Ankara;
Şimdiden tüm MT'nin Zafer Bayramını kutlarım.
Hazır tatili yakalamışken bizde motorumuza biraz mesai yaptıralım dedik. Tüm hazırlıkları yaptık ve Çamlıdere'ye çadır kurmaya gidiyoruz oralarda olan gelmek isteyenleri bekliyoruz arkadaşlar
Tüm MT'ye kazasız sürüşler dilerim
sahur zirvesi mi düzenlesek acaba eğlenceli olmaz mı ki=)
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)