teşekkür ederim ünalx bu led ışıklar bayağı bir popüler oldu fotosunu çekeyim de herkes görsün bari evet senin motoroda yapalım
teşekkür ederim ünalx bu led ışıklar bayağı bir popüler oldu fotosunu çekeyim de herkes görsün bari evet senin motoroda yapalım
arkadaslar salı günleri izinlıyım.diğer günlerde mesaım 16:00 da baslıyo.16:00 dan önce olan gezıler olursa seve seve gelırım.salı gunu olursa zaman farketmez tabii.saygılar
Bilge Kişi Gökteki Ayı Gösterir; Aptal İse Onun Parmağına Bakar.
Arkadaslar slm mühyedeki enduro yapılan hoplayıp zıplayabılecegımız yer nerde bılen varmı iyi gunler
Bugün bir kaza atlattım. yaklaşık 80-90 km hızla giderken sağ şeritten virajı aldıktan sonra karşıma yolun yarısına kadar devrilmiş bir ağaç. muhtemelen araç çarpmış ve olay yerini temizlememişler yağ birikintisi oldukça fazla ve üzerindede oldukça fazla cam kırıkları bermuda şeytan üçgeni gibi fren yapayim dedim motosiklet yalpaladı ve son anda ağacı sıyırarak geçtim motorun altı tümden yağ oldu. Allahtan ucuz atlattım motorda ve bende birşey yok. panik yapmamam ve yerinde manevralarla işi kurtardım.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
saolasın şadan abi Allah kimseye yaşatmasın.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
evet abi onu yapalım bi gün ya cidden..
bende motorla gidip geliyorum ya hem daha hesaplı hem daha çabuk bana ama sıkıntı yok bende çok şükür hatta geçen iş çıkışı bi ankara kalesi yaptım geldim vakit geçsin diye 18.00da işden çıktım kale yaptım eve döndüm saate baktım inşallah zaman geçmiştir diye bi de baktım 18:38 daha :( sözde vakit geçsin diye yaptım hatta 2 gün evvel mamaktan demete 20dk da gittim halbüki hızlı da kullanmam ama moto büyük kolaylık demekki anlıyor insan..walla ben motorumsuz gidemiyom işe daha anca 1000 km oldu yaptığım hala daha ilk günkü gibi heyecanlıyım. ama dediğiniz gibi dilim damağımda gidip geliyom.saygılar
aman hocam dikkat büyük geçmiş olsun..ben virazjlada baya yavaş giriyorum benim lastikler asfallata felaket kayıyor bide böle parlak asfalt görmeye görsümn motoru yatırmaya korkuyorum virajlarda ki yatırmıyorumda zaten yoksa arka taraf hemen hatırlatıyor kendini kaya kaya gelerek ne yapıyorsun sen der gibi...Bugün bir kaza atlattım. yaklaşık 80-90 km hızla giderken sağ şeritten virajı aldıktan sonra karşıma yolun yarısına kadar devrilmiş bir ağaç. muhtemelen araç çarpmış ve olay yerini temizlememişler yağ birikintisi oldukça fazla ve üzerindede oldukça fazla cam kırıkları bermuda şeytan üçgeni gibi fren yapayim dedim motosiklet yalpaladı ve son anda ağacı sıyırarak geçtim motorun altı tümden yağ oldu. Allahtan ucuz atlattım motorda ve bende birşey yok. panik yapmamam ve yerinde manevralarla işi kurtardım.
benim ev iş arası 6 km olduğundan daha tam sürüş keyfi yaşamaya başlıyorum yol bitiyor. acil uzun yol yapmam lazım. geçmiş olsun ucuz atlatmışsın yağ büyük problem. saygılarımla...
geçmiş olsun tarık ,ben de dün yatırıyodum valla iki kişiydik hem de ,zor toparladım öndeki araç ani fren yapınca ben de asıldım ,böyle durumlarda insan anlıyor ki motosiklette fren durmaktan ziyade yavaşlamak için ,senin ki gibi yüksek hızlarda toparlamak çok zor gerçekten büyük geçmiş olsun tekrardan .
sizin yine iyi bizim çinli motorların lastikleri tamamen naylon yan yatmalara hiç gelmiyor birde yerler ıslaksa bittiğin andır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------
bu arada ne zaman iftar sonrası çay içme
çok saolun arkadaşlar. turgay hocam bizim motorlar çok hassas bu konularda yusuf yusuf ettiğimin andı. Allah kimseye göstermesin. bu hafta iftardan sonra buluşabiliriz. ben müsaidim bu hafta.
tarık hocam geçmiş olsun... ,iyi toparlamışsın yine verilmiş sadakan varmış...
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
salı günü iftar sonrası tigemde çay içmek olabilir
: ) tigem keyifli yeR
listeyi oluşturalım nerde saat kaçta buluşulacak
1-
2-
3-
4-vw.bora-şadan
Saat ve mekan kesinleşir ise bende şartlar doğrultusunda katılıp sizlerle tanışmak isterim sevgili dostlar...
gaccall saat konusunda bir şeyler söyleyecektir benim önerim iftar sonrası saat 21 de bahçeli metrosu önü olabilir nacizane fikrim
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)