huoooppp!!! ANKARA UYUMA!!!
huoooppp!!! ANKARA UYUMA!!!
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Mübarek aldık bir tane Mondial 250 mct, şu yaz zamanı püfür püfür gezelim diye aldığım günden beri sorunlarıyla uğraşıyorum, dikiz aynasıydı, zinciriydi, şanzumanıydı, vitesleriydi canımdan bezdirdi, aldığıma alacağıma pişman oldum
hepinize teşekkürler arkadaşlar geziye katılacaklara iyi eğlenceler dikkatli gidip gelin
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
gaccaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllll kardeş neredesin ya yokmu gezi
herkese teşekkürler arkadaşlar. motoru aldığımdan beri eve yeni grebildim. çok temiz güzel bi motor. herkese iyi günler
Alıntı:
vw.bora Nickli Üyeden Alıntı
gaccaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllll kardeş neredesin ya yokmu gezi
abi kimseden ses çıkmadı ki buluşalım dedik sesi soluğu çıkan olmadı :S benimde istanbuldan misafirim var birde aksi gibi pazartesi akşamı veya salı akşamı olmadı bi buluşalım arkadaşlarla ramazan öncesi son kez ne dersiniz ankara ahalisi??
GaCCaLL olabilir kardeş ne zaman dersen olur toplanalım ramazan gelmeden gerçi ramazan dada iftarı beraber açabiliriz
Arkadaşlar...
vefat eden aye nickli arkadaşımız Murat için bizde ankara mt olarak eş zamanlı bi org düzenlesek fena olmaz mı? istanbulda pazar günü bütün motosiklet kulüplerinin katılacağı org düzenlenecek bizde buna benzer bişeyler yapabiliriz sesimizi duyurmak için...ne dersiniz?
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
izniniz olursa bu sefer ki gezide bende varım arkadaşlar....ayrıca murat doğanay adlı arkadaşımız için bi organizasyon olursa seve seve katılırım.
Bilge Kişi Gökteki Ayı Gösterir; Aptal İse Onun Parmağına Bakar.
Arkadaşlar bugün toplanalım diyoruz akşam iş çıkışı gelmek isteyenler burdan kendini listeye eklesinler İş Çıkışı Bahçeli metrosunda saat 19.00 da toplanalım bir yerlere oturup çay içmeye gidelim ramazan öncesi.
1-GaCCaLL
2-Tsunam!
3-vw.bora şadan abimde gelir heralde?
4-??
Ben gelemiyorum arkadaşlar bir başka buluşmalara inş. görüşmek üzere
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
yine mesai dicem, yunus parayı öteki tarafa götüremiyorsun diyecek... ama yine mesai
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Tigeme gidin çay içmeye.. güzel oluyor serin serin ağaçların altında
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------
aydoğan sen starbucks cafede çalışan aydoğan mısın?
abi o zaman gerek yok buluşmaya filan kimse gelemiyor baksana neyse sağlık olsun ne dyelim..
Başlık açılırsa belki gelenler olur?
Şu an bu konu içerisinde 84 kullanıcı var. (0 üye ve 84 misafir)