bende mct 250m le aranıza katılmak ıstıyorum bu arada ben eren
bende mct 250m le aranıza katılmak ıstıyorum bu arada ben eren
Merhabalar ))
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
valla kimseden ses çıkmıyor
Tabi buluşmaları burdan bildiriyoruz sende gelebilirsin sadece forumu takip etmen yeterli..bende mct 250m le aranıza katılmak ıstıyorum bu arada ben eren
Merhaba hoşgeldin Ercüment..Merhaba Ben Ercüment
Merhaba abi nasılsın iyisindir umarım?merhaba ankara
Buralardaysanız ses verin arkadaşlarbende burdayımmmmm :D
arkadaşlar ramazan gelmeden bir etkinlik daha düzenleyelim
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
arkadaşlar merhaba ben motorumu sattım )) ercüment arkadaşımıza kazasız belasız sürüşler dilerim keyifle biner inşallah
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Hayırlı olsun abi ne diyelim umarım gönlündeki kawayı yada shadowu alırsın en kısa zamanda zannedersem ercüment arkadaşa sattın güzel aletti seninki hakikaten tertemiz..Allah kaza bela vermesin yeni sahibine
Arkadaşlar Pazar günü Bir buluşma yapalım diyoruz ramazana girmeden toparlanalım gene muhtemelen çayyolu tarafına gidebiliriz bahçelide toplanıp sizin düşünceleriniz fikirleriniz neler?
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
murat abi hayırlısı olsun. temiz motordu. umarım aynı temizlikte başka motor bulabilirsin. bu hafta sonu ben yokum şehir dışında olacağım. size şimdiden iyi gezmeler.
ismail; ne zamandır görüşemiyoruz. iyisindir inşallah.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
hayırlı olsun murat hocam ihşallah gönlündeki motoru bir an önce alırsında yeni geziler düzenleriz hazır yeni gelen arkadaşlarımızda varken ercüment ve play 06 arkadaşlar gezilerde sizleride aramızda görmekten mutluluklar duyarız
oooo halledeli 4 ay oldu nerdeyse kardeşim hatta grup gezilere çıkıyorum resimleredeki mct benim
herkese iyi akşamlar...şimdi bi organizasyon olsada katılsam artık diyeceğim zopalarla kovalayacaksınız beni onun için susuyorum) geçen pazar ki org da katılamadım şans yok ki hep bi aksilik çıkıyor...neyse bu defa kesin katılacağım takip ediyorum topiği
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
Dün, 21:59
--------------------------------------------------------------------------------
herkese iyi akşamlar...şimdi bi organizasyon olsada katılsam artık diyeceğim zopalarla kovalayacaksınız beni onun için susuyorum) geçen pazar ki org da katılamadım şans yok ki hep bi aksilik çıkıyor...neyse bu defa kesin katılacağım takip ediyorum topiği
neden olmasın bu gafta sonu gezi düzenlenebilir ondan sonra ramazan zaten bir yere gidemeyiz gaccall arkadaşımızın dikkatine gezi düzenlemeni bekliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)