Soğuksu ekibi arkadaşlar, şu sıralar herhalde dönüş rotasında veya Kazan da çay içiyor olmalısınız. Afiyet olsun
Soğuksu ekibi arkadaşlar, şu sıralar herhalde dönüş rotasında veya Kazan da çay içiyor olmalısınız. Afiyet olsun
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
selamlar ANKARA mt
aranızda textil işi ile uğraşan varmı(üretim olarak uğraşan)
Keşke şu sıralar bende Ankarada olsaydımda arabayla takip ederdim sizi =)
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
[QUOTE=söztürk;2116433]selamlar ANKARA mt
aranızda textil işi ile uğraşan varmı(üretim olarak uğraşan)[/QUOTE
hayırdır hocam, yardımcı olalım?? istersen detaya gir biraz yardımcı olmaya çalışalım... bikaç tanıdık var ama sana yarar mı bilmem... pm at istersen...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:53 ----------
bu arada gezi ekibinden de fotoları bekliyoruz!!!
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
gençler afiyet olsun bakalım!!! yarasın dostlarıma... ben gelemedim maalesef, artık bir dahakine inşallah...
bir de sondan ikinci resimde, soldan 3. motor nedir yav?? kiminmiş o?? onu ilk defa gördüm...
Bizzde ilk defa gördük honda varadero o alet ama nazarımız değdi ya sorma çok güzel bir motor
300 kiloluk iri bir alet :D
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
1000cc sanırım... siteden biri mi?? ben bilemedim onu...
Herkese merhaba, ben Mustafa...
bende burdayımmmmm :D
beyler hayırdır pazar gezisinden sonra sesiniz çıkmaz oldu??? ne o çok mu yoruldunuz??
merhaba ankara
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)