arkadaşlar biraz yardıram 15kişi yapamazmıyız vede nereye gitcez bide alkollu olsun ya gitceğimiz yer:D
arkadaşlar biraz yardıram 15kişi yapamazmıyız vede nereye gitcez bide alkollu olsun ya gitceğimiz yer:D
spreadnarrowveunalxhocam sizlerinde katılımını bekliyoruzz!!kızılbere
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:18 ----------
biz ekseriyete bahçelide buluşup gideceğimiz yeri buluştuğumuzda kararlaştırıyoruz ama Geçen çayyolu tarafına gidecektik bahçelide buluştuktan sonra havanın azizliğine uğradığımız için kaldı bu sefer öle yapabiliriz aslında alkollu biyere gittikten sonra nasın dönücez birde onu tartışmak lazım
evet 19.30 da çarşamba gününe kaç kişiyiz ayrıca buluşma mekanı neresi olacak
1.vw.bora = şadan
2.metalic = ozan
3.gaccall
4.cem
5.trgy
6.emothep = ilter
7.
AZ ALKOLLU OLSUN BARİ:d YADA NARGİLE OLSUN NEBİLİM OLSUN ZARARLI BİŞEYLER:d YA HERYER UYAR BANA
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:43 ----------
Gölbaşı olmasında ümitköy fln olur nebilim kızılay bile olur ama benim sigortamın günü geçmiş ona göre
evet gaccall siz nereyi öneriyorsunuz ve buluşmanın organizasyonunu yapmanızı bekliyoruz .........saygılar..............
gaccall takip ediyorum forumu yarın dönerim ancak gelip gelemeyeceğimi.saygılar
eeeeEEEeee eski üyeler neden sesleriniz çıkmıyor???? geçen hafta herkes buluşm düzenlensin diyordu, şimdi kimsecikler yok??? nerdesiniz?
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
ahh ahh tüm gün dolu olacağım günümü buldunuz a dostlar yauvv neyse gidin eğlenin gezin tozun.
size tavsiye yerler sunayım
1. doğa harikası çamlıdere ankaradan 110km 1.15dkda orada olursunuz motorlar büyükse dahada kısa olabilir
2. Ankaranın hiç bilinmeyen gizli bir yeri altındağ belediyesi güzergahından dikimevine giderken sağ tarafınıza bakarak gidin saat kulesinin orada durun ve oradaki caddelere dalın harika fasılların nargilelerin nezih kafelerin olduğu bir sürü caddelere dalın
3. hüseyin gazi dağının maden tarafına çıkın ankara manzaralı güzel bir mangal yakıp buz gibi biralarınızı yudumlayın ( ahh ahh)
hepinize bol eğlenceli keyifli geziler
e siz adamlar gezi yaptığında gitmezseniz adamlar niye gelsin Şaka bi yana haftasonu için biyerler kararlaştıralım eski üyelerde gelsin hep beraber bi ankara MT yapalım diyorum ben kendimce bilmiyorum arkadaşlar ne düşünür??Cevap Bekleniyorr
Hocam yarın için hayırlı haberlerini bekliyorum aman ha hanımı kandır gelgaccall takip ediyorum forumu yarın dönerim ancak gelip gelemeyeceğimi.saygılar
Şadan Hocam Bahçeli metrosunun önünde buluşup çayyolu tarafına gitmek düşüncesindeyiz.... Şimdi Turgay Hocamla görüştüm yarın o tarafa gidiyoruz arkadaşlar Park caddesinde güzel yerler varmış hepinizin bilgisi olsun konvoy halinde gideriz artıkevet gaccall siz nereyi öneriyorsunuz ve buluşmanın organizasyonunu yapmanızı bekliyoruz .........saygılar..............
ahh ahh tüm gün dolu olacağım günümü buldunuz a dostlar yauvv neyse gidin eğlenin gezin tozun.
Hocam 1. seçeneği haftasonu için çok güzel olur aslında onun üzerinde duralım bence senide bekleriz yarın kaç gibi müsait olursun acaba?? yarın olmadı haftasonu gezi planlıyoruz onun için gelebilirsen çok güzel olurahh ahh tüm gün dolu olacağım günümü buldunuz a dostlar yauvv neyse gidin eğlenin gezin tozun.
1. doğa harikası çamlıdere ankaradan 110km 1.15dkda orada olursunuz motorlar büyükse dahada kısa olabilir
2. Ankaranın hiç bilinmeyen gizli bir yeri altındağ belediyesi güzergahından dikimevine giderken sağ tarafınıza bakarak gidin saat kulesinin orada durun ve oradaki caddelere dalın harika fasılların nargilelerin nezih kafelerin olduğu bir sürü caddelere dalın
3. hüseyin gazi dağının maden tarafına çıkın ankara manzaralı güzel bir mangal yakıp buz gibi biralarınızı yudumlayın ( ahh ahh)
hepinize bol eğlenceli keyifli geziler
2.seçenek ise bildiğim kadarıyla hastanelerin arka tarafı orasıda güzel
Arkadaşlar Tekrar belirtiyorum Yarın Saat 19:30 da bahçeli metrosunun orda buluşuyoruz ve herkezi bekliyoruz burdan!!
Gaccal - Yunus kardeşim bana telefon etti. yarın bir buluşmaya söz vermiştim o iptal oldu az evvel ben de geliyorum arkadaşlar. Yunus hocama çayyolu park caddesini önerdim. saat 19:30 da bahçelievler metrosunda görüşmek üzere bugün de motorumu cilalayıp temizlemiştim iyi denk geldi
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
valla ben yeni kafa grenajı ile sinyaller almıştım takamadım eve geç geldiğim için :( artık başka bi zamana kaldı...
takınca yine görürüz sıkıntı yok
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Ya biriniz telinizi werinde geç kalabilirim neredeyseniz ararım ben
ben çayyolunda oturuyorum motorum yok ama alacam size park caddesinde güzel yerler önerebilirim nargile için narqulaya gidebilirsiniz alkol istiyorsanız THE BLACK diye bi mekan war oraya gidebilirsiniz iyi eğlenceler şimdiden seneyeki buluşmalarınızda bende yanınızda olurum...
''Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan güçlüsündür. Evet işte güç budur.''
Oscar Schindle...
Dostum sende gel
akşam işim erken biterse park caddesine uğrarım zaten motorlarınız görürüm kapıda o mekana girerim konuşuruz orda isim neydi oraya gelince söyleyeyim..
''Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan güçlüsündür. Evet işte güç budur.''
Oscar Schindle...
ozan de beni tanırlar:D
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)