Merhaba arkadaşlar sayfayı takip ediyorum inşallah aranıza katılacağım.
İnşallah Yarın teker döndürüyorum konyadan ankaraya umarım bi problem olmaz burda eksiği gediğini tamamladım motorun ramazandan önce ordayım yani sıkma canını
tabiki herzaman bekleriz nerde ne zaman nasıl buluşacağımızı buradan bildiriyoruz motorlu motorsuz herkezi bekleriz sıkıntı yokMerhaba arkadaşlar sayfayı takip ediyorum inşallah aranıza katılacağım.
Müdür sen ne yapıyon ya sesin soluğun çıkmıyo hiç hayattamısın sen?abi iş ilanı gibi olmuş ya bu
cengiz coşkun!a götürüyorum ben twisterımı.tavsiye ederim. turgut özal üstgeçidini geçince(istanbul yoluna doğru)Ünal hocam zaten biliyordu orayı buluşmada konuşmuştuk gelince buluşmalarda görüşmek dileğiyle..Selam herkese. Ankara da iyi bir tamirci bulmam gerekiyor. Şöyle ki; gerçekten işinin ehli bir o kadar da esnaf olan, doğru yönlendirme de bulunacak analatik düşünebilen. Buraya yazarsanız, motora bakım yaptıracağım. İlgi için şimdiden teşekkürler.
Sende hoşgeldin o zaman tekrardan senide aramızda görmekten mutluluk duyarız buluşmaları yukarıda da dediğim gibi burdan bildiriyoruz zatenBen de Ankara'lı bi motosikletseverim Daha önceden de üyeydim siteye. Ama tekrardan yeni bir üyelikle merhaba demek istedim
Benimde izin bitti en sonunda sözde izin ama memlekete geldik dükkandan dışarı çıkamadık anca arkadaşları falan gördük yarın gelince cemin yanına uğricam inşallah onu hayata döndürmek lazım adam kayboldu gitti arkadaş :D hafta içide bi buluşma yapabiliriz aslında veya yarın da olabilir buluşma biryerlere gidilip çay kahve içebiliriz ne dersiniz?
slm. Pazar günü Bahçelide buluşup, Gölbaşına gidebiliriz...
yunus başkan sen yokken organize olamıyoruz ya gelde toplanalım müdür
ankara da gazyağı bulunan bi yer var mı bildiğiniz?
iskitler sanayide yağcılar war 2lira diye biliyorum bende
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ----------
1-alper_tim
2-kelleci
3-dalyan
4-rola
5-jesse+1
6-ninjet
7-gkn
8-vaggas
9-Onuray +1
10-D C R
11-Casillas00
12-AYBERK
13-Crayzboyone
14-Emin_arikoğlu
15-E-M-R-E
16-hasanpinar0537
17-B-A-N-U
18- mezit
19-Esirci01
20-akrapovic_TR
21-KAARİA
22-BerKToprak
23-kalyon86
24-e
MOTOSİKLET istanbul pazar buluşması 24 kişi
evet arkadaşlar bizimde ankarada bu kadar kalabalıkla bir buluşma düzenlememiz lazım çok uzak yer olmasada gölbaşı tarafları olabilir
biz yunus u bekliyoruz :D organizasyon mühendisi o :D
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
geldim geldim
Arkadaşlar haftaiçi Birgün (ben çarşamba olarak düşünüyorum açıkcası) iş çıkışı saat 19:00 gibi bir buluşabiliriz ve haftasonu içinde bir gezi güzergahı durumunu etraflıca konuşuruz diye düşünmekteyim. geçenki yapılan geziye katılamadım malum bu haftasonu bi yerlere gidelim birşeyler yapalım ramazan gelmeden ne dersiniz?Herkezi bekliyorum siteden
Fikirlere herzaman açığız çarşamba beklerizzzevet arkadaşlar bizimde ankarada bu kadar kalabalıkla bir buluşma düzenlememiz lazım çok uzak yer olmasada gölbaşı tarafları olabilir
Ben ulusta aramadık yer bırakmamıştım yukarıda tenekecilerde falan en son metin alkol buldum ama litresi 5 liraankara da gazyağı bulunan bi yer var mı bildiğiniz?
yetiştim yetiştim :Dbiz yunus u bekliyoruz :D organizasyon mühendisi o :D
Dün konyadan geldim bende kulu civarında bi sport-turing ile geçen bir arkadaş vardı Foto çekmek için durmuştum yanımdan geçti hayırdır bi problem mi var gibisinden el hareketi yaptı ben elle selamlayınca selamladı geçti saolsun buralardaysa kendisi selam ediyorum ve dönüşte baya motorcu gördüm selamlaştık hemen hemen hepsiyle ankara tarafına değilde konya tarafına giden motorcu çoktu motorcu olmak güzel şey ya kim ne derse desin yolda selamlaşmak falan ayrı bi duygu insanın hoşuna gidiyor herkeze uzun geziler tavsiye ederim tek başına olunca biraz sıkıcı ama olsn inşallah ileride uzun soluklu geziler de yaparız hep beraber...
ege taraflarında çok yurt dısından gelen motorcular war hepsi racing ben arabayla 120 ile giderken yanımdan genelde 2 motorcu geçiyo sadece vız vız gibi 2 kere ses duyuyorum yarım saat sora bi benzinlikte goruyorum ve kahwaltılarını bitirmiş kalkıyo oluyo:D bende selamlasınca mutlu oluyolardır heralde:D
beyler hafta sonu amasra-inkumu na gittim, araba ile, ancak keşke ama keşke motor ile gidebilseymişim dediğim bir yoldu... hem 320 km civarı hem mekan çok güzel, ister kamp kur çadırda yat ister pansiyonda kal, havası bunaltmıyor ve en önemlisi yol MÜKEMMEL!!! bazı yerlerde ağaçlar iki yanınızı o kadar sarıyor ki, gök yüzünde birleşiyorlar inanın mükemmel bir yol... bence o taraflara da bir gezi yapılabilir... 3 saat fln sürer zaten...
bu arada yunus başkanım, gölbaşı olmasın be mümkünse akşama kadar oradayım zaten :D şaka bir yana, hafta içi yapalım bir buluşma, tabi benim mesaim olmazsa :D
fatih abi hosta yapmıyor muyuz ya artık
evet 19.30 da çarşamba gününe kaç kişiyiz
1.vw.bora = şadan
2.
ozan bende warım
benle cemi de yazın öteki arkadaşlarda burdan yazmazlarsa aricam telden
bende gelirim ama maalesef 21:00 den sonra 20:45 de bitiyor mesaim :D eğer dağılmamış olursanız 15 dakikaya yanınızda biterim :D
evet 19.30 da çarşamba gününe kaç kişiyiz
1.vw.bora = şadan
2.metalic = ozan
3.gaccall
4.cem
5.trgyem
6.emothep
7.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)