Değerli arkadaşlar, ben uzun zamandır opel marka araçların fan clubu olan bi sitede aktif üyeyim hemen her buluşmaya katılırım ve burada da bu şekilde olmak isterim...Sizlerle tanışmak, sohbet etmek, gezilere katılmak hiç biri olmasa bile en azından trafikte selamlaşmak bile bana büyük keyif verir...
Ancak şuan için kullandığım scooter vergi borcundan dolayı trafiğe çıkmaya elverişli değil...Uzun zamandır peşinde koştuğum Regal Raptor için geçen cuma Düzce'ye gittim...Onda da herşey de anlaştık son anda motorun üzerinde icra olduğu ortaya çıktı ve yattı...Hatta ucuz atlattım diyebilirim, vekalet alıp, motorla gelecektim az daha...Sonra da kesin sıkıntı beni gelir bulurdu...
Özetle bende buluşmalara katılmayı çok istiyorum ama şuan için motorsuzum tabi her an bi motor alabilirim...Eminim müsait olan her arkadaşım beni artçı olarak almak isteyecektir fakat ben bunu istemem, çünkü sizin direksiyondaki yeteneklerinizden şüphem yok ama kendim kullanmazsam rahat edemiyorum, kasılıyorum...İçimden geçen samimi duygularımı siz Ankara akibi ile paylaşmak istedim, anlayışınıza sığınıyorum...En yakın zamanda bi motor alıp sizlerle tanışmak dileğiyle...