yarın gezi var mı beyler nereye gidilecek
A CİTİ NİN ONUNDE Mİ YAKACAZ MANGALU:d
rota değişti ANKARA AKYURT KALECİK ELMADAĞ ANKARA YARIN SAAT 10:30 DA ESENOĞAYA GELMEDEN ÖNCEKİ KAVŞAKTA BULUŞULACAK
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 ----------
he orda yakalımda güvenlikte bizim motorları yaksın yarın 10:30 da esenboğa ya gelmeden önceki kavşakta buluşalım gelirseniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------
dikkat dikkat organizasyon var dikkat dikkat
18 temmuz 2010 tarihinde ankaradan çıkıp akyurt kalecik elmadağ üzerinden ankaraya döneceğiz gelecek olan varsa saat 10:30 da esenboğaya gelmeden önceki kavşakta beklesin saat 11:00 de hareket edeceğiz
herkese iyi akşamlar. malesef işlerimin çıkması nedeniyle yarın aranıza katılamıyorum. murat abi keşke gelebilseydim
Ankara güney ekibi saat 10:00 (pazar) da PANORA AVM de toplanıyor, 10:45 de Esenboğa dan önceki kavşakta olacağız (Akyurt-Çubuk-Esenboğa kavşağı).
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Beklenen son hava durumu :
Bakalım dönsünlerde kimler gitti kimler kaldı görelim bir biz gidemedik gidenler gitmeyenlere anlatsın....
6 motosikletli bir gezi oldu, katılanlara teşekkür ederim.
biz teşekkür ederiz abi koskoca ankara mt 6 kişi
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
çok kotu pazar gününe bana yazmışlar 1gün boyunca boş bi ofiste nobet tuttum batıkent superonline a teşekkurler
bende gelemeim, Ankara'ya daha sabah giriş yaptım 10:30 da... şimdi de iş yerindeyim... Hafta içi birşeyler ayarlayalım isterseniz, bahçeli 7 de yada başka bir yerde farketmez... Cem nerdesin hemşerim?!?!?! Yunus gitti sesin çıkmaz oldu???
Beyler bu arada, c.tesi günü Ankara'daki ikinci Monster'ı gördüm, kırmızı bi yavruydu, saat 13:45-14:00 civarında eskişhir yolu kızılay istikametinde armada civarında gördüm!!! aramızdan biri mi acaba sahibi???
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
ben yarın tek kişilik gezime çıkıyorum ankara mt olarak merak etmeyin.720 km.
zaten tek tek gezildiği için ankara mt bu kadar sessiz
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
yahu ne oldu birden sustu herkesler???
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
bir hafta içi buluşması yapalım o zaman ne dersiniz
valla ben şahsi olarak cevap yazayım o zaman her toplanacağımızda saat kaçda nerde buluşulacak ne yapılacak veya neler yapabiliriz soruyorum yazıyorum foruma ki tek tek olmasın tanışalım birlik olalım kendimizi gösterelim diye ama olmuyor işte.. önceden de dediğiniz gibi demekki herkez aynı şeyleri düşünmüyor
belli ki herkez tatilde (en azından ben öyleyim )yahu ne oldu birden sustu herkesler???
Evet iyi olur ama bensiz olur ..bir hafta içi buluşması yapalım o zaman ne dersiniz
Şu an bu konu içerisinde 58 kullanıcı var. (0 üye ve 58 misafir)