niye bu geliler pazar olur hep?c.tesi müsaitimde o yüzden diyorum arkadaşlar. C.tesi olursa kesin gelirim?olmaz mı?çalışan varmı c.tesi?
niye bu geliler pazar olur hep?c.tesi müsaitimde o yüzden diyorum arkadaşlar. C.tesi olursa kesin gelirim?olmaz mı?çalışan varmı c.tesi?
cmtesi çalışıyorum özel sektör çalışanları vardır burda
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
İstediğiniz zaman gelin arkadaşlar cumarteside uyar pazarda diğer günlerde yeterki haber verin bana şu gün geliyoruz diye ben sizi alırım çayırhandan sonra beraber peşpeşe gideriz.
[B][COLOR="Red"]Dörk Teker Bedenimi, İki Teker Ruhumu Taşır..!:cat:[/COLOR][/B]
Herkese selam. Yolların durumunu bilmiyorum ama 320 km çok değil. Zaten yaz bitti bir yere gidemedik.
320 km birşey değil bence... hem tecrübe olur...
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
haklısın beypazarı yolunda çalışma var yol kötü herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek için ben nallıhan demesem milletin birleşeceği yok hadi o zaman bu pazar bişeyler yapıp biryerlere gidelim mangal yapalım karpuz keselim ne dersiniz
yarın netleşir arkadaşlardan fikri olan varsa herkes fikrini beyan etsin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 ----------
olur olurolurdeğişik yerler görersek daha iyi olur bu arada kalecikte pizza kulesimi yoksa eyfel kulesimi vardı tam anımsayamadımda))gidelim ben ciddiyim
Ben Şehirdışındayım bu vakti mi beklediniz haftasonu gezisi için önümüzdeki haftasonu yapalım şu geziyi
sonunda tekrar geldim kış geldi aku bitti vurdur ittir derken bi baktım motor bozuldu gittim en yakın yere akderede mondial servisi var 2ay kaldı 300lira masraf cıktı derken dun aldım motoru ama adamlar içine etmiş ben böyle bi servis görmedim verdiğimde km 6000di aldıgımda 7800 artı hiç içime sinmedi heryeri falsolu herneyse yolda kalırsanız bile götürmeyin oraya götürürseniz iyice kalırsınız dımdızlak bu arada sezonu yeni açabildim sertaçla konusuyorum msnden murat abi sen nerdesin dier arkadaşların isimlerini unuttum gerçi eee ne yapıyoruz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
abi uzak biyerlere gidelim
geçmiş olsun metalic kardeşim bende oraya götürüyorum motoru oranın sahibi fatih bey hakikaten ordaki ustalar pek anlamıyor ama maalesef garanti bozulmasın diye yağ değişimine gidiyorum yoksa akderede çeşme durağının ordaki ustaya götürüyorum ihtiyar amca var iyide anlıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------
bu hafya sonu bende gelmek isterdim arkadaşlar ama geçen hafta planlamış olduğumuz istanbul yolundaki mangal keyfinde teamhondaclup olarak buluşmamız var oraya söz verdim
Hadi bakalım abi sizlerde saolun
Yol çalışması 2-3 km kadar var yollar açık arkadaşlar çalışmada okadar kötü değil sadece küçük mıcırlar var 2-3 km kadar daha geçen hafta ankaradaydım ben motorumla gitmiştim okadar kötü değil yollar.Yinede kendiniz bilirsiniz davet ettim ben gelmenizi isterdim ama...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:24 ----------
Geçmiş olsun dostum bende ramzey kullanıyorum vurdurmasaydın böyle bir sorun çıkmazdı o km'de vurdurmak motoru mahfediyor..Bizim arkadaşta vurdura vurdura krank milini kırdı.
[B][COLOR="Red"]Dörk Teker Bedenimi, İki Teker Ruhumu Taşır..!:cat:[/COLOR][/B]
Herkese selam. Arkadaşlar nereye gittiğimiz önemli değil . Önemli olan yaz bitmeden bir yere gitmek. Ben her yere gelirim. Birisi organizasyon yapsın tahminen 5-6 arkadaş gelir gibi görünüyor. Hadeee...
bence amasraya gidelim 300 km
Ankara MT size çok imreniyorum bizim konya MT sayfası bomboş ne tıkırtı var ne şıkırtı Arada bizim sayfaya takılsanıza biraz canlansın
Konya'ya gelin ben gezdiririm sizi (aslında ben de pek bilmiyorum ama bulurum biyerler )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:28 ----------
eğer yol düşünüyorsanız bizim burdaki motosiklet kulübüyle ortak bi şey ayarlayıp ortada bi yerde buluşabiliriz
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)