Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Ankara - MT]

REKLAM ALANI

banlıycaklarmı dersin banlarlarsa kendileri bilirde gerekçeleri ne olacak ergenekondan tutuklayacak değillerya )))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kızılbere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    banlıycaklarmı dersin banlarlarsa kendileri bilirde gerekçeleri ne olacak ergenekondan tutuklayacak değillerya )))
    gerekçeye neden yok yazıyorlar genelde

Alıntı hailnkill adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gerekçeye neden yok yazıyorlar genelde

Forumdan Uzaklaştırıldı
    biz eski mt ciler hala görüşüyoruz ama.gelmek isteyenler bana özel mesaj atabilirler.

ismail merhaba nasılsın?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:00 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...sorunsuz/detay
    bende motoru satlığa çıkardım baktım ankara mt de iş yok

ismail merhaba nasılsın?
    Murat abi merhabalar, teşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın?

Motorunu satıyormuşsun, güzel aletti. Hayırlısı olsun.
    Değiştirmek içinmi satıyorsun abi ?
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Murat abi merhabalar, teşekkür ederim iyiyim. Sen nasılsın?

Motorunu satıyormuşsun, güzel aletti. Hayırlısı olsun.
    Değiştirmek içinmi satıyorsun abi ?
    evet ismailim değiştireceğim ama seneye bu sezon bitti artık kimseden ses yok bir dahaki seneye shadow yada dragstar düşünüyorum yada 650 lik enduro bakalım hayırlısı temiz motor temiz kullandım temiz baktım pırıl pırıl düşünnen olursa haberim olsun yağı balataları yeni herşeyi yeni bu pazar bi biniyim dedim ama ankara mt den ses yok

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Hoooppp arkadaşlar merhabalarr hepinize ben şuan memleketteyim cumartesi ankaradan konyaya geldim motorumla ama bir önceki günden hava filtresini değiştirmiştim yolda yüksek devirde gaz yemeyince alet 70-80 gelebildim yolda da durup sökmek istemedim ama keşke sökseymişim artık gelince 5dkda değiştirdim eskisinide yanıma almıştım topikten anlaşıldığı kadar şehitlik organizasyonuna katılım pek olmamış ben olsaydım kesin gelirdim ama kısmet :S
    Eski üyelerden ses gelmeye başlamış anlaşılan tatil dönüşü bir piknik gibi günübirlik bi gezi planlıyoruz daha tasarım aşamasında sizlerinde fikirlerine açığız tabiki

bugün iş çıkışı müsait olan varsa buluşalım?özellikle gaCCall?buluşmalardan çok müzdaripsin ya onun için diyorum.havada müsait.cavp bekliyorummm
    Valla hocam şehirdışında olmasam görüşürdük kesin bende seninle tanışmayı 4 gözle bekliyorum bir türlü kısmet olmadı....

merhaba gençler
    nerdeee o eski ankara mt bu pazar ne yapıyorsunuz gençler bir yere gitmiyormusunuz
    Ses Soluk çıkmadığına göre biryerlere gitmemişler valla benim gitmemi bekliyormuş heralde eski üyeler inşallah gelince görüşmek dileğiyle

biz eski mt ciler hala görüşüyoruz ama.gelmek isteyenler bana özel mesaj atabilirler.
    Size birazdan bir pm atacağım ordan irtibata geçeriz inşallah

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    evet ismailim değiştireceğim ama seneye bu sezon bitti artık kimseden ses yok bir dahaki seneye shadow yada dragstar düşünüyorum yada 650 lik enduro bakalım hayırlısı temiz motor temiz kullandım temiz baktım pırıl pırıl düşünnen olursa haberim olsun yağı balataları yeni herşeyi yeni bu pazar bi biniyim dedim ama ankara mt den ses yok
    abi pazar müsayit olursam ( zor gibi görünüyor) ben seve seve yol yaparım. gerçi kaba etim oturmaktan hala ağırıyor( toplam 1500 km ankara-assos-ankara)

Alıntı fatihhoca81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi pazar müsayit olursam ( zor gibi görünüyor) ben seve seve yol yaparım. gerçi kaba etim oturmaktan hala ağırıyor( toplam 1500 km ankara-assos-ankara)
    tamam fatihim haberleşiriz ama cumaya kadar haberleşelim sağlıklı kal fatihim sana bişey olmasın

Vayy tebrik ederim fatihhocam. Baya bi yol yapmışsın.
    ER6'nın uzun yol performansı nasıldı?

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    tamam fatihim haberleşiriz ama cumaya kadar haberleşelim sağlıklı kal fatihim sana bişey olmasın
    tamam abi haber veririm. sen de iyi bak kendine.

ismail, şöyle anlatayım. ön cama ihtiyaç duymadım(aslında olsa daha konforlu olabilirdi belki). onun dışında oturuş pozisyonu sebebiyle 300 km yoldan sonra malum yerler ağrı yapıyor. bu durumda selede gezinmek lazım ama fazla gezinecek alanım yoktu malesef(artçı faktörü). onun dışında performans olarak harika ötesi harika. gidiş-geliş yollarda sollamalar harika. lastikler yola yapıştığı için virajlar mükemmel(bu kadar yatabileceğini bilmiyordum. çok zevkli çoook). yakıt olayına gelince;2 kişi, yançantalar dolu ortalama 100 km de 4.3lt yaktı. en çok 5lt/100km oldu(ama bana sorarsan benzinde bi sorun vardı. çünkü ben şehir içinde bile okadar yakmamıştım. en az 3.99lt/100km. bu arada 110 km/sa hızdan hiç bir zaman düşülmedi. ve sık sık mola verildi
    anlayacağın, motoruma bir kez daha aşık oldum

Forumdan Uzaklaştırıldı

ismail, şöyle anlatayım. ön cama ihtiyaç duymadım(aslında olsa daha konforlu olabilirdi belki). onun dışında oturuş pozisyonu sebebiyle 300 km yoldan sonra malum yerler ağrı yapıyor. bu durumda selede gezinmek lazım ama fazla gezinecek alanım yoktu malesef(artçı faktörü). onun dışında performans olarak harika ötesi harika. gidiş-geliş yollarda sollamalar harika. lastikler yola yapıştığı için virajlar mükemmel(bu kadar yatabileceğini bilmiyordum. çok zevkli çoook). yakıt olayına gelince;2 kişi, yançantalar dolu ortalama 100 km de 4.3lt yaktı. en çok 5lt/100km oldu(ama bana sorarsan benzinde bi sorun vardı. çünkü ben şehir içinde bile okadar yakmamıştım. en az 3.99lt/100km. bu arada 110 km/sa hızdan hiç bir zaman düşülmedi. ve sık sık mola verildi
    ben hergün tam dolduruyorum depoyu hocam.anlamadım gitti nasıl yakıyor bu kadar benzini bu er 6

bi ara servise götürmem lazım.

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Merhaba arkadaşlar...

Alıntı hailnkill adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi arkadaşımda var 2006 model gümüş gri renkte.km si 13000 falan olmalı.ona bi sorarım satmayı düşünüyor mu bakalım.
    Üstad, merhaba, senin arkadaşla konuşabildim mi acaba ?

Detaylı bilgilendirme için sağolasın hocam. Hem performansı ile hemde yakıt tüketimi ile gerçekten aşık olunacak makine

aynen ismail katılıyorum sana

dombay35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 1000 VStrom (2010)
    Birisi hafta sonu gezelim mi dedi ???
    Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
    ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.

Motosikleti
    Honda Cbr 125
    Herkese iyi günler arkadaşlar ben ankara nallıhan ilçesindenim gezilere katılmak istiyorum veya sizin buralara yolunuz düşerse katılmaktan zevk duyarım Ankaraya 140 km uzaklıkta doğa ile iç içe meşhur sarıyar barajı ve sarıyar göl ü mevcuttur 20 km uzaklığımızda iğdecik,gürleyik çay'ları mevcuttur eğer bi gün gezi ayarlarsanız bende katılmaktan zevk duyarım. Mustafa

Alıntı dombay35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birisi hafta sonu gezelim mi dedi ???
    yok abi kim demiş allah allah ben duymadım ama burayı canlandırmak lazım diye düşündüm önceden buralar yeşilligidi çayıridi çimenidi çocuklar sucuk mangala gideridi şimdi yaz geldi ne ses var ne seda sen uçağa atlayıp geziyorsun tabi biz ankaranın referandumunu bekliyelim toplamak lazım gençleri güzel vakit geçirmek için

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    yok abi kim demiş allah allah ben duymadım ama burayı canlandırmak lazım diye düşündüm önceden buralar yeşilligidi çayıridi çimenidi çocuklar sucuk mangala gideridi şimdi yaz geldi ne ses var ne seda sen uçağa atlayıp geziyorsun tabi biz ankaranın referandumunu bekliyelim toplamak lazım gençleri güzel vakit geçirmek için
    Eski üyelerden seslerin yükselmesi iyi oldu sanki. Bangır bangır bağırıyorduk nerde MT ciler diye demekki havaların iyicene ısınmasını bekliyorlarmış madem mangal sucuk diyoruz hepimiz temmuz sonu ağustos başı bi haftasonu gezi düşünüyoruz hertürlü fikire açığız nallıhandan bir arkadaş buralarıda güzel demiş o tarafda olabilir sizlerin de fikirlerini bekliyoruz...o değil guruplaşman oldu sanki eski MTciler Yeni MTciler diye

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler