Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    '10 GV 250
    selamlar herkese...

sonunda iki teker!!!

uygun fiyata aldığım superlight'la umarım bir an önce tecrübe edinir gezilere gelebilirim...

keeway için ankara'da yedek parça nerelerde bulabilirim? bir kaç yerden bahsedildi bana ama selenin altındaki plastik koruma parçasını bulamadım...

aslında elimde cnc router, laser kesim gibi imkanlar da olabilir...o yüzden metal olmasında sakınca var mıdır?

plastik korumanın pimlerini kırdım :( metal yerine cam elyafı-poysterden de (yat ve teknelerde kullanılan malzeme) yapabilirim - imkanlarım var bu yönde...

fakat hangi malzemeyi kullanmanın nerede avantaj nerede dezavantaj olacağından emin değilim...

her türlü fikre açığım
    it's a long way to the top...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada çok şiddetli yağıyor o nedenle gelemiyorum kusura bakmayın arkadaşlar.
    Hocam biraz geç olmuş sanki bu mesaj?18:58 diyor tarihi..

beyler ne yaptınız?? ben gölbaşı-esat güzergahında mütemadiyen yağmur yedim ara ara durdu ama 7 ye doğru tekrar ve daha şiddetli başladı çıkamadım... sizler ne yaptınız??
    valla ben gittim 18:59 da cem aradı cepten nerdesin diye geldim seni bekliyorum dedim bende yağmurun altında oda geldi mısırcı dayıdan 2 mısır aldık cemle ben birini yedim, fotosentez ile yaşamını sürdüren cem ise yarısını yedi kalan yarısınıda ben yedim..Ardından Ankamall a gittik biraz dolandık orda lunapark falan kurmuşlar coca-cola standı vardı dansçı kızlar filan baktık biraz ardından Atatürk kültür merkezine geçtik birazda orayı dolandık polis motorları üstünde foto falan çekindik bide belediyelerden biri zabıta motoru getirmiş onlarla muhabbet ettik eğitim alıyorlarmış daha şimdi bize geldik fifa attık cemle ps3de cem hala diğer ev arkadaşlarıyla fifa word cup atmakta

mamak hala yağıyor. 1 aylık tecrübe ile de bu havada çıkmayı göze alamadım . kusura bakmayın. bir dahaki sefere bide aktif olarak buluşan arkadaşlar msnlerini verirse veya sitede biyerlerde kayıtlı varmı. daha rahat haberleşiriz
    Dün senin iletişim bilgilerinden ekledim seni ama kabul etmedin sanırsam o yüzden online gözükmüyorsun bende..

Bende gelemedim yağmur iyi bastırdı. Hafta sonundan (dahil) itibaren havalar düzeliyor bilginize.
    Ben yarın veya cumartesi günü konyaya teker çeviriyorum yıllık izine alıp keşke haftasonu burda olabilsem...Ama haftasonu burda olsam şehitlik organizasyonuna katılırdık eski üyelerle de tanışma fırsatı bulurduk hiç değilse...
    Ha unutmadan Turgayıda aradım başka bi arkadaşına sözü olduğu için gelemiyeceğini söyledi iyikide gelmemiş yoksa oda biz gibi ıslanacaktı

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar...

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam biraz geç olmuş sanki bu mesaj?18:58 diyor tarihi..
    Yarı yoldan dönünce bu şekilde oldu.
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Sevgili dostlar, her yere yazıyorum, buraya da yazayım dedim... Ankara'da Regal Raptor DD250-E 9B, T gidon motor arıyorum...Bildiğiniz, temiz, borcu harcı olmayan satılık motor var ise talibim... Bu motoru almamda yardımcı olacak arkadaşlara da bi yemek ısmarlarım... Teşvik primi... Saygılar, keyifli forumlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili dostlar, her yere yazıyorum, buraya da yazayım dedim... Ankara'da Regal Raptor DD250-E 9B, T gidon motor arıyorum...Bildiğiniz, temiz, borcu harcı olmayan satılık motor var ise talibim... Bu motoru almamda yardımcı olacak arkadaşlara da bi yemek ısmarlarım... Teşvik primi... Saygılar, keyifli forumlar...
    bi arkadaşımda var 2006 model gümüş gri renkte.km si 13000 falan olmalı.ona bi sorarım satmayı düşünüyor mu bakalım.

Motosikleti
    KAWASAKİ
    Alıntı hailnkill adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi arkadaşımda var 2006 model gümüş gri renkte.km si 13000 falan olmalı.ona bi sorarım satmayı düşünüyor mu bakalım.
    Tamam, çok sevinirim... Hergün saatlerce ilanları inceliyorum ama henüz elle tutulur bi gelişme yok... Bulduklarımdan bazıları sahiplerinden dolayı olmadı, bazıları 0 km parası istiyor... Eğer senin arkadaş satmayı düşünürde anlaşırsak güzel olur... İlgine teşekkür ederim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ankara amma dolmuş ya.bi buluşma düzenleyelim beyler.

Motosikleti
    KAWASAKİ
    Benim scooter trafiğe çıkamıyor maalesef ama yeni motorumu alayım aranıza katılmaktan büyük zevk duyarım...

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    piknik düşünülüyor. Gaccall (yunus hocam) haberini verir zaten
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

dombay35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL 1000 VStrom (2010)
    Arkadaşlar merhaba, herkese hafta sonunda emniyetli sürüşler diliyorum
    Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
    ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.

vw.bora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    evet arkadaşla ankara motosiklet grubu olarak cebeci şehitliğinde sadece ben vardım sanırım başka motosikletli yoktu. genelde honda markalı araçlar vardı bilseydim bende honda crv ile katılımımı sağlardım hiç umduğumu gibi olmadı mt olarak ama diğer gruplardan katılım çok ama çok iyiydi yaklaşık olarak 50 - 70 taksi vardı ama motosiklet sadece 2 tane vardı

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    bugün iş çıkışı müsait olan varsa buluşalım?özellikle gaCCall?buluşmalardan çok müzdaripsin ya onun için diyorum.havada müsait.cavp bekliyorummm

EmoTHEp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '10 Monster 696
    Alıntı spreadnarrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün iş çıkışı müsait olan varsa buluşalım?özellikle gaCCall?buluşmalardan çok müzdaripsin ya onun için diyorum.havada müsait.cavp bekliyorummm
    abi gaccal şehirdışında değil mi??
    Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...

merhaba gençler
    nerdeee o eski ankara mt bu pazar ne yapıyorsunuz gençler bir yere gitmiyormusunuz

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    olsun yokmu ankarada olup müsait olan ya.hiç toplanılmıyor:(

ankaranın tadı yok neden böyle oldu acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kızılbere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba gençler
    nerdeee o eski ankara mt bu pazar ne yapıyorsunuz gençler bir yere gitmiyormusunuz
    eski bi üye kokusu alıyorum

evet

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kızılbere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet
    ban yakındır bize.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler