Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Ankara - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    bende katılıp tanışmak isterim bir aksilik olmazsa.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Tamam çarşamba Bi Problem olmazsa buluşalım arkadaşlar @EmoTHEp ben yazacaktım fırsat bulamadım öğlen işyerinden çıktım hastaneye benim notebook falan işyerinde kaldı arkadaşın pcden yazıyorum o zaman muhtemel gelecek kişileri yazıyorum buraya

@Ben (tabi bi problem çıkmazsa )
    @Tsunam! (yanımda şuan uyardı @Tsunam Değilmiş sonundaki ünlem (!) i unutuyormuşum hep )
    @MotoGT
    @spreadnarrow
    @trgy
    @unalx
    @EmoTHEp

Gene bahçeli metrosunun orda mı buluşalım ne dersiniz? ve muhtemel gidecek yerleri de buluşunca mı kararlaştıralım yoksa burdan mı ??
    ayrıca gelmek isteyen herkez gelebilir. Motoru olsun olmasın gelebilirler artçı alabiliriz en azından 2 kişi biz alabiliriz diğer arkadaşlarda burdan yazar zaten yalnız gelecek olan arkadaş kaskını alsın da gelsin fazla kaskımız yok malesef..
    Havanın azizliğine uğramazsak görüşmek dileğiyle...

MotoGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    şu havalar mahvetti bizi inş. güzel bir gün olur. Bu arada geçmiş olsun Gaccall.
    iyi iyi sayı olarak artışta olcaz inş
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

EmoTHEp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '10 Monster 696
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam çarşamba Bi Problem olmazsa buluşalım arkadaşlar @EmoTHEp ben yazacaktım fırsat bulamadım öğlen işyerinden çıktım hastaneye benim notebook falan işyerinde kaldı arkadaşın pcden yazıyorum o zaman muhtemel gelecek kişileri yazıyorum buraya

@Ben (tabi bi problem çıkmazsa )
    @Tsunam! (yanımda şuan uyardı @Tsunam Değilmiş sonundaki ünlem (!) i unutuyormuşum hep )
    @MotoGT
    @spreadnarrow
    @trgy
    @unalx
    @EmoTHEp

Gene bahçeli metrosunun orda mı buluşalım ne dersiniz? ve muhtemel gidecek yerleri de buluşunca mı kararlaştıralım yoksa burdan mı ??
    ayrıca gelmek isteyen herkez gelebilir. Motoru olsun olmasın gelebilirler artçı alabiliriz en azından 2 kişi biz alabiliriz diğer arkadaşlarda burdan yazar zaten yalnız gelecek olan arkadaş kaskını alsın da gelsin fazla kaskımız yok malesef..
    Havanın azizliğine uğramazsak görüşmek dileğiyle...
    yunus kardeşim öncelikle geçmiş olsun, umarım önemli birşey yoktur... ben muhtemelen canavarsız gelicem, arabellen benim yavru serviste şimdilik... bu sefer önceden ayarladım aga, iş miş yok... motor fln da sökmeyeceğim o yüzden geliyorum en sonunda
    Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...

Motosikleti
    Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu havalar mahvetti bizi inş. güzel bir gün olur. Bu arada geçmiş olsun Gaccall.
    iyi iyi sayı olarak artışta olcaz inş

yunus kardeşim öncelikle geçmiş olsun, umarım önemli birşey yoktur... ben muhtemelen canavarsız gelicem, arabellen benim yavru serviste şimdilik... bu sefer önceden ayarladım aga, iş miş yok... motor fln da sökmeyeceğim o yüzden geliyorum en sonunda
    Yok hocam bende bi sıkıntı yoktu Trombosit vermeye gitmiştim baya uzun sürüyor oda, testiydi trombosit ayıklamasıydı bi 5 saate yakın sürdü 2 saat makinede bağlı kaldım sırf.

Tamam hocam inşallah yarın buluşuyoruz o zaman bugünde turgayın yağını değiştiricez biz ikimiz hava yağmazsa tabi dün yapacaktık o işi ama yağmurun azizliğine uğradık.

Motosikleti
    '10 GV 250
    selamlar herkese...

forumları çok uzun zamandır takip ediyorum... 4'ten 2 tekere geçmek için benim adıma sanırım çok geç değil... böyle düşünerek öncelikle beni 1 yıla yakın götürebilecek bir motor bakma ihtiyacı hissederek bir kaç aydır araştırma yapıyorum. gv250'den (fiyatından, öğrenme amaçlı bir motor için pahalı olduğuna karar verdim) vazgeçtim.

son kararımı ss250'den yana verdim. ve bir supershadow sahibi olmak istiyorum. ankara'da olması gerekiyor öncelikle. 2850 liraya muayenesi vergi borcu kırığı çıkığı bulunmadığı iddia edilen bir ss buldum. fakat, bu motorun ederini etmezini anlamak için yardım almam gerekiyor, önerilere tekliflere açığım.

biliyorum biraz çok şey istemiş gibi görünüyorum, yani sonuçta bir yardım isteği sadece.

1-2 mt buluşmasına gelmiştim fakat iş güç derken uzak kaldım, şimdi biraz değişti il grubu ama olsun...

yoğunluk sebebiyle internete çok fazla giremiyorum, bana yardımcı olmak isteyen biri varsa 0541 528 54 58'den ulaşabilir. ismim Ertan bu arada...
    it's a long way to the top...

Otoburkaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mobilette > Titan > GV650 > VERSYS > F650 CS

Ankara - İstanbul

Arkadaşlar selam,

Perşembe saat 17:00 da Ankara'dan İstanbul'a yola çıkıyorum. Otobandan ortalama 150 civarı hız kotunda gideceğim. Gelmek isteyen varsa beraber gidebiliriz
    Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    ankara canlanmış!
    haydi hayırlısı
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    '10 Monster 696
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ankara canlanmış!
    haydi hayırlısı

e başka kimseden ses çıkmadı... eskiler nerede???

Motosikleti
    Alıntı EmoTHEp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    e başka kimseden ses çıkmadı... eskiler nerede???
    +1 de benden

Motosikleti
    kawasaki Er-6n
    herkese iyi akşamlar

Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Ankara canlansın +1
    2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400

Motosikleti
    tay çiftyüzlük
    Beyler yarın bahçeli metrosu önünde saat 18.58 de buluşma ayarlanmıştır. motoru olan olmayan herkesi bekleriz artçı yerlerini buradan rezerve edebilirsiniz.. cross race crusier tarzı motorlarımız mevcuttur... Yarın yine akıyoruzzzzzz......
    ::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::

Motosikleti
    '10 Monster 696
    Alıntı TSunam! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyler yarın bahçeli metrosu önünde saat 18.58 de buluşma ayarlanmıştır. motoru olan olmayan herkesi bekleriz artçı yerlerini buradan rezerve edebilirsiniz.. cross race crusier tarzı motorlarımız mevcuttur... Yarın yine akıyoruzzzzzz......
    hobaaaa!!! :D

cem yin oturtmuşsun be aga :D 18:58 :D:D:D

Motosikleti
    Alıntı fatihhoca81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar
    İyi Akşamlar...

Fatih hoca sizleride sahalarda görmek isteriz....

Cem patlatmış gene bombayı

"Tekrardan yazıyorum gelmek isteyen herkez gelebilir motorlu motorsuz ayırd etmiyoruz...."

Motosikleti
    Dominar D400 [2024]
    Saat olayı cemden çıkıyor demek ben Yunus hocamdan çıkıyor sanıyordum :D Yine konvoy yaparmıyız bu sefer farklı yerlere gidelim

Motosikleti
    '10 Monster 696
    Alıntı MotoGT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saat olayı cemden çıkıyor demek ben Yunus hocamdan çıkıyor sanıyordum :D Yine konvoy yaparmıyız bu sefer farklı yerlere gidelim

baksana adamın avatarı bile trabzonlu... tabi ondan çıkıcak

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    çok özür diliyorum herkesten. Acil bir işim çıktı haftasonuda il dışına çıkacağım. Önümüzdeki hafta mutlaka bir toplanma olursa geleceğğim...

Motosikleti
    Arkadaşlar hava bozdu ama ben birazdan gidicem cemde gelecek bilginiz olsun...

çok özür diliyorum herkesten. Acil bir işim çıktı haftasonuda il dışına çıkacağım. Önümüzdeki hafta mutlaka bir toplanma olursa geleceğğim...
    kısmet birdahaki buluşmada görüşürüz artık napalım

Gürcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Zat tı. :P
    Selam arkadaşlar. Mondial zat marka motorumu satıyorum. Eski üyelerden bilenler bilir. Cidden temiz kullanılmış bir motordur. Umarım motosiklet.net ailesinden bir dostumuza gider.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07-model/detay
    Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler