bende katılıp tanışmak isterim bir aksilik olmazsa.
bende katılıp tanışmak isterim bir aksilik olmazsa.
Tamam çarşamba Bi Problem olmazsa buluşalım arkadaşlar @EmoTHEp ben yazacaktım fırsat bulamadım öğlen işyerinden çıktım hastaneye benim notebook falan işyerinde kaldı arkadaşın pcden yazıyorum o zaman muhtemel gelecek kişileri yazıyorum buraya
@Ben (tabi bi problem çıkmazsa )
@Tsunam! (yanımda şuan uyardı @Tsunam Değilmiş sonundaki ünlem (!) i unutuyormuşum hep )
@MotoGT
@spreadnarrow
@trgy
@unalx
@EmoTHEp
Gene bahçeli metrosunun orda mı buluşalım ne dersiniz? ve muhtemel gidecek yerleri de buluşunca mı kararlaştıralım yoksa burdan mı ??
ayrıca gelmek isteyen herkez gelebilir. Motoru olsun olmasın gelebilirler artçı alabiliriz en azından 2 kişi biz alabiliriz diğer arkadaşlarda burdan yazar zaten yalnız gelecek olan arkadaş kaskını alsın da gelsin fazla kaskımız yok malesef..
Havanın azizliğine uğramazsak görüşmek dileğiyle...
şu havalar mahvetti bizi inş. güzel bir gün olur. Bu arada geçmiş olsun Gaccall.
iyi iyi sayı olarak artışta olcaz inş
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
Yok hocam bende bi sıkıntı yoktu Trombosit vermeye gitmiştim baya uzun sürüyor oda, testiydi trombosit ayıklamasıydı bi 5 saate yakın sürdü 2 saat makinede bağlı kaldım sırf.yunus kardeşim öncelikle geçmiş olsun, umarım önemli birşey yoktur... ben muhtemelen canavarsız gelicem, arabellen benim yavru serviste şimdilik... bu sefer önceden ayarladım aga, iş miş yok... motor fln da sökmeyeceğim o yüzden geliyorum en sonunda
Tamam hocam inşallah yarın buluşuyoruz o zaman bugünde turgayın yağını değiştiricez biz ikimiz hava yağmazsa tabi dün yapacaktık o işi ama yağmurun azizliğine uğradık.
selamlar herkese...
forumları çok uzun zamandır takip ediyorum... 4'ten 2 tekere geçmek için benim adıma sanırım çok geç değil... böyle düşünerek öncelikle beni 1 yıla yakın götürebilecek bir motor bakma ihtiyacı hissederek bir kaç aydır araştırma yapıyorum. gv250'den (fiyatından, öğrenme amaçlı bir motor için pahalı olduğuna karar verdim) vazgeçtim.
son kararımı ss250'den yana verdim. ve bir supershadow sahibi olmak istiyorum. ankara'da olması gerekiyor öncelikle. 2850 liraya muayenesi vergi borcu kırığı çıkığı bulunmadığı iddia edilen bir ss buldum. fakat, bu motorun ederini etmezini anlamak için yardım almam gerekiyor, önerilere tekliflere açığım.
biliyorum biraz çok şey istemiş gibi görünüyorum, yani sonuçta bir yardım isteği sadece.
1-2 mt buluşmasına gelmiştim fakat iş güç derken uzak kaldım, şimdi biraz değişti il grubu ama olsun...
yoğunluk sebebiyle internete çok fazla giremiyorum, bana yardımcı olmak isteyen biri varsa 0541 528 54 58'den ulaşabilir. ismim Ertan bu arada...
it's a long way to the top...
Arkadaşlar selam,
Perşembe saat 17:00 da Ankara'dan İstanbul'a yola çıkıyorum. Otobandan ortalama 150 civarı hız kotunda gideceğim. Gelmek isteyen varsa beraber gidebiliriz
Ever tried, ever failed..No matter, try again, fail again, fail better
ankara canlanmış!
haydi hayırlısı
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
herkese iyi akşamlar
Ankara canlansın +1
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
Beyler yarın bahçeli metrosu önünde saat 18.58 de buluşma ayarlanmıştır. motoru olan olmayan herkesi bekleriz artçı yerlerini buradan rezerve edebilirsiniz.. cross race crusier tarzı motorlarımız mevcuttur... Yarın yine akıyoruzzzzzz......
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Saat olayı cemden çıkıyor demek ben Yunus hocamdan çıkıyor sanıyordum :D Yine konvoy yaparmıyız bu sefer farklı yerlere gidelim
çok özür diliyorum herkesten. Acil bir işim çıktı haftasonuda il dışına çıkacağım. Önümüzdeki hafta mutlaka bir toplanma olursa geleceğğim...
Arkadaşlar hava bozdu ama ben birazdan gidicem cemde gelecek bilginiz olsun...
kısmet birdahaki buluşmada görüşürüz artık napalımçok özür diliyorum herkesten. Acil bir işim çıktı haftasonuda il dışına çıkacağım. Önümüzdeki hafta mutlaka bir toplanma olursa geleceğğim...
Selam arkadaşlar. Mondial zat marka motorumu satıyorum. Eski üyelerden bilenler bilir. Cidden temiz kullanılmış bir motordur. Umarım motosiklet.net ailesinden bir dostumuza gider.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07-model/detay
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)