Beyler bu haftasonu akıyoruz ona göre...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
Ankaralı dostlar selamlar. temmuz başında yapılan emok motosiklet festivaline kimler katılıyor. ankara mt eski üyeleri olarak 2 kez gitik gayet keyifli geçmişti. katılacak arkadaşlarla koordineli olursak keyifle gidip döneceğimizi düşünüyorum.
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
nerede oluyo bu emok festivali arkadaşlar uygun olursa belki bende gelirim...
bu sene kütahya simav'da...
motoru satmasam niyetimde vardı ama hayırlısı diyelim
nereye akıyoruz sorması ayıp?Beyler bu haftasonu akıyoruz ona göre...
vakit olarak uygun olursa, gelmeyi çok isterim, biraz daha bilgi verebilir misin?? ne zaman gidiliyor, nasıl gidiliyor, kaç gün sürüyor, tanışma faslı oluyor mu vs vs...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:19 ----------
kütahya dan başka akış mı var?
[QUOTE=EmoTHEp;2083921]vakit olarak uygun olursa, gelmeyi çok isterim, biraz daha bilgi verebilir misin?? ne zaman gidiliyor, nasıl gidiliyor, kaç gün sürüyor, tanışma faslı oluyor mu vs vs...[COLOR="Silver"]
Enduro Motosiklet Kulübü (EMOK) Türkiye Motosiklet Festivali'nin 9'uncusu, 1-4 Temmuz tarihleri arasında Kütahya'nın Simav ilçesinde yapılacak.
Simav’ın Gölcük yaylasındaki Gölbaşı mevkisinde 1 Temmuz’da başlayıp, 4 Temmuz’da sona erecek festival kapsamında coğrafya safari, motosiklet sürüş becerilerini sergilemeye olanak sağlayan yavaş gitme yarışı, delikanlı yarışı, gece yarışı, oyun, konser ve gezilere yer verilecek.
Doğa ile iç içe olmanın yanı sıra festivale katılan firmaların stantlarında her türlü sorularına yanıt bulacak motosiklet severler, hayallerindeki motosikletle deneme sürüşü imkanına da sahip olacak.
Bu arada, festival kapsamında 3 Temmuz akşamı sanatçı Erkin Koray tarafından konser verilmesi planlanıyor.
KEYİFLİ OLUYOR BEN İKİDİR GİDİYORUM. İLK GİTTİĞİMİZDE ANKARA MT OLARAK 7-8 MOTOR GİTMİŞTİK. İKİNCİ KEZ GİTTİĞİMİZDE 3 KİŞİ KATILDIK AMA İLKİNE GÖRE TADI DAMAĞIMIZDA KALMIŞTI. FESTİVALİN SONUNA DOĞRU BURSAYA DA GİTMİŞTİK. ÇADIR KURULUP ÇADIRDA KALINIYOR GÖL KENARINDA ORMAN İÇERİSİNDE. CUMA ÖĞLEN/ÖĞLEDEN SONRA ÇIKARIZ AKŞAM VARIRIZ. ÇADIRLAR KURULUR (BEN TECRÜBELİYİM O KONUDA ) PAZARDA ÖĞLEN TOPLANIR DÖNERİZ ŞİDDETLE TAVSİYE DİYORUM.
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Hocam bu endro moto şenliği raceler alınmıyo içeri ona göre... Ayrıca ne işi var race nin endro şenliğinde yafff...
::coool::[B][I][U][COLOR="DarkRed"]KA[COLOR="RoyalBlue"]RA[COLOR="DarkRed"]DE[COLOR="RoyalBlue"]NİZ:flower:[COLOR="DarkRed"]FIR[COLOR="RoyalBlue"]TI[COLOR="DarkRed"]NA[COLOR="RoyalBlue"]SI[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/U][/I][/B]::coool::
[QUOTE=OrjinAli;2083954]hocam kısmetse bende gelmeyi planlıyorum aslında ama dediğim gibi kısmet yol mesafesi tam olarak ne kadar? bide giderken neler götürmeliyiz yanımızda?,
bu arada salı günü @TSunam! arkadaş ile beraberdik bahçelide dolaştık oturduk anlattık biraz ama gördüğüm kadarıyla ankarada öle istanbul gibi toplanma ne bileyim etkinlik pek yok veya varda bizim haberimiz olmuyor.buluşmak görüşmek isteyenler için pazar günü buluşabiliriz tabi uygunsa herkez için kimse gelmese bile biz gene @TSunam! ile buluşabiliriz gerçi onada daha söylemedim ama duruma göre işte..
[QUOTE=OrjinAli;2084987]yok kardeşim en uzun yolum esat-gölbaşı arası :D ama temmuz yada ağustos gibi izine çıkıcam o zaman motorla gitmeyi planlıyorum izmit-uşak vb kısa mesafelere...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 ----------
[QUOTE=GaCCaLL;2085307]
bu pazar şöyle saat 1 gibi fln bahçeli de bir kahve fena olmaz aslında :D müsaitseniz tabi... Sonra motor tamir etmeye gidicem :D bu vesileyle pazarı komple motora adamış olurum :D
Kim Ağlarsa Yalan Ağlar, Beni Bi'tek Duca'm Anlar...
[QUOTE=EmoTHEp;2085544][QUOTE=OrjinAli;2084987]
yok kardeşim en uzun yolum esat-gölbaşı arası :D ama temmuz yada ağustos gibi izine çıkıcam o zaman motorla gitmeyi planlıyorum izmit-uşak vb kısa mesafelere...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 ----------
hocam cevap biraz geç oldu kusura bakma biz @tsunam ile görüşücez muhtemelen senide msne ekledim ordan haberleşiriz burdan kimsenin bişi yaptığı yok genel manada şikayetçiyiz zaten bu durumdan gelecek olan görüşmek isteyen herkezi herzaman bekleriz bi PM ye bakar..
Bütün başkentli dostlara iyi geceler....
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)